שלום חבר'ה.
אם אתם זוכרים את האשכול האחרון שלי,תכננתי לעשות SS.
אבל כנראה שאני מצטרף לקבוצת כדורעף 3 אימונים בשבוע די עצימים..
זה בעיקר אירובי וסיבולת שם לפי דעתי (קצת ריצה,עליה במדרגות,לפעמים ספרינטים וגם תרגילי כוח).
לפי זה,SS כבר לא אוכל לעשות. חשבתי אולי יש משהו אחר שאני כן אוכל לעשות.
חשוב לציין שאני מתאמן באומנויות לחימה אבל זה רק אימון אחד בשבוע אז אני חושב שאוכל להסתדר. אני חושב שאני אוכל לאכול מספיק,לצרוך כמות מספיקה של חלבון. מה שמדאיג אותי זה האם השריר יתאושש.
בכ"מ,אני אשמח לדעת האם אני באמת אוכל לפתח כוח,מסת שריר וסיבולת שריר (הסיבולת שריר הכי פחות חשוב כרגע,מכיוון שאני מקבל אותו מהרבה מקומות.אם צריך על תתייחסו אליו).
מה גם יש תרגילים שיעזרו לי מאוד גם בכדורעף (כמו סקוואט-יעזור לי לחזק את הרגליים-יעזור לניתור),כך שאני בטוח שאפשר למצוא משהו.
אשמח לעצות מה אפשר לעשות בנוגע לזה.
עצות,טיפים,רעיונות ועוד דברים שעולים על דעתכם.
תודה רבה.
אם אתם זוכרים את האשכול האחרון שלי,תכננתי לעשות SS.
אבל כנראה שאני מצטרף לקבוצת כדורעף 3 אימונים בשבוע די עצימים..
זה בעיקר אירובי וסיבולת שם לפי דעתי (קצת ריצה,עליה במדרגות,לפעמים ספרינטים וגם תרגילי כוח).
לפי זה,SS כבר לא אוכל לעשות. חשבתי אולי יש משהו אחר שאני כן אוכל לעשות.
חשוב לציין שאני מתאמן באומנויות לחימה אבל זה רק אימון אחד בשבוע אז אני חושב שאוכל להסתדר. אני חושב שאני אוכל לאכול מספיק,לצרוך כמות מספיקה של חלבון. מה שמדאיג אותי זה האם השריר יתאושש.
בכ"מ,אני אשמח לדעת האם אני באמת אוכל לפתח כוח,מסת שריר וסיבולת שריר (הסיבולת שריר הכי פחות חשוב כרגע,מכיוון שאני מקבל אותו מהרבה מקומות.אם צריך על תתייחסו אליו).
מה גם יש תרגילים שיעזרו לי מאוד גם בכדורעף (כמו סקוואט-יעזור לי לחזק את הרגליים-יעזור לניתור),כך שאני בטוח שאפשר למצוא משהו.
אשמח לעצות מה אפשר לעשות בנוגע לזה.
עצות,טיפים,רעיונות ועוד דברים שעולים על דעתכם.
תודה רבה.