הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אני, בן 16 נכנס חזק לעסק....

מצב
השרשור נעול
אתה מנסה בכוח לצאת גם דביל וגם קנאי עם יסורי מצפון על זה שהוא דביל?
על מה לקנאות כוס עמק תמיד שמשהו שמעביר ביקורת בונה וקצת שלילית (שזה בעיקר על האימונים ..הוא מקנא

לכל מתאמן שלישי יש פה 10 אחוז שומן עם מסת שריר מינמלית ודווקה בו אני יקנא 😵

על מה לקנאות כוס עמק תמיד שמשהו שמעביר ביקורת בונה וקצת שלילית (שזה בעיקר על האימונים ..הוא מקנא

לכל מתאמן שלישי יש פה 10 אחוז שומן עם מסת שריר מינמלית ודווקה בו אני יקנא 😵

קודם כל תירגע ותשמור את הקללות למקום אחר. דבר שני, שום דבר בביקורת שלך לא "בונה", רואים שאתה מדבר מקנאה נטו. דבר שלישי, לבחור יש קצת יותר ממסת שריר מינימלית, ומה שמעיף לך את הפיוזים זה שהוא לא עושה את זה לפי איך שאתה חושב שהוא צריך לעשות את זה. אז תאכל את הכובע ותמתן את התגובות שלך, אתה גם לא חייב להגיב לו בכלל, בייחוד כשהוא ביקש ממך בצורה יפה ללכת לחפש מי ינענע אותך.

קודם כל תירגע ותשמור את הקללות למקום אחר. דבר שני, שום דבר בביקורת שלך לא "בונה", רואים שאתה מדבר מקנאה נטו. דבר שלישי, לבחור יש קצת יותר ממסת שריר מינימלית, ומה שמעיף לך את הפיוזים זה שהוא לא עושה את זה לפי איך שאתה חושב שהוא צריך לעשות את זה. אז תאכל את הכובע ותמתן את התגובות שלך, אתה גם לא חייב להגיב לו בכלל, בייחוד כשהוא ביקש ממך בצורה יפה ללכת לחפש מי ינענע אותך.
דבר ראשון הסיבה היחידה שאני ממשיך להגיב באשכול שלו למראות שהוא ביקש שלא להגיב כי זה רק כי אני שונא אנשים כמהו,שאתה בא אליהם בטוב בהתחלה ואז הוא מתחיל לרדת לקלל אותך,לא שזה מזיז לי כן אבל
על מה !?על זה שניסתי לעזור לו שעברתי ביקורת על האימונים והידע שלו ששואפים לאפס והוא אומר שכל מה שכתוב בלניקיה זה בולשיט העיקר להתאמן ABC חזק כל יום כל שריר וכל מה שכתוב זה בולשיט . לפחות בזה אתה מסכים איתי שהוא לא יודע הרבה ... אתה רוצה שאני ישלח לך קישור שתבין מאיפה למה אני ככה ?

דבר שני הבן אדם על משקל גוף 70 72 גובה 70 פחות או יותר לזה אתה קורא מסה גדולה ?
הוא גדל מאימוני על משקל גוף רק ממתח ומקבלים לפני מכון כושר זה היה צפוי לא משנה מה הוא יעשה במכון כושר הוא יגדל עם הגנטקיה הזאת

והכי מצחיק ...שאתה בא בהצהרה שהוא יותר גדול מכל מי שמגיב פה כאשר אין לך מושג מהנתונים של כל אחד פה בעיקר מהנתונים שלי,ובתמנות הישנות שלי שבטח מצאת הן ישנום.למה אפשר לגדול הרבה ב4 חודשיים עם העלייה של 40 סקוואטו אתה יודע את זה טוב מאוד ..ואני כמובן לא רוצה לבוא להתווכח מי יותר גדול כי זה לא מעניין אותי מצידי שישוקל 90 קילו ובכיף אני יפרגן

נערך לאחרונה:
דבר ראשון הסיבה היחידה שאני ממשיך להגיב באשכול שלו למראות שהוא ביקש שלא להגיב כי זה רק כי אני שונא אנשים כמהו שאתה בא אליהם בטוב בהתחלה ואז הוא מתחיל לרדת לקלל אותך.לא שזה מזיז לי כן אבל
על מה ?על זה שעברתי ביקורת על האימונים והידע שלו שאתה מסכים איתי שהיא לא משהו ... אתה רוצה שאני ישלח לך קישור שתבין מאיפה למה אני ככה ?

דבר שני הבן אדם על משקל גוף 70 72 גובה 70 פחות או יותר לזה אתה קורא מסה גדולה ?
הוא גדל מאימוני על משקל גוף רק ממתח ומקבלים לפני מכון כושר ? זה היה צפוי לא משנה מה הוא יעשה במכון כושר הוא יגדל עם הגנטקיה הזאת

והכי מצחיק ...שאתה בא בהצהרה שהוא יותר גדול מכל מי שמגיב פה כאשר אין לך מושג מהנתונים של כל אחד פה בעיקר שלי והנתונים בתמנות הישנות שלי שבטח מצאת הן ישנום אפשר לגדול הרבה ב4 חודשיים עם העלייה של 40 סקוואט אתה יודע את זה טוב מאוד ....

אתה כנראה כל כך מעוור מקנאה שאתה לא מצליח לקרוא כמו שצריך. כל מי שהגיב לו כאן (להוציא את מונלייט) ושפרסם תמונות שלו בזמן האחרון נראה יותר קטן ממנו. ומה מעניין אותי הסקוואט שלך, אתה רוצה תעלה תמונות ותעשה איתו השוואת גדלים. עד אז תצטרך להסתפק בעובדה שיש אנשים עם גנטיקה טובה שעולים גם מלאכול 20 מלפפונים ביום (היה לי חבר כזה בגילאי 16-18 שעבד רק מתח, שכיבות סמיכה וריצה, סיים 95 קילו על 1.70 עם 11 אחוזי שומן ויד 46 במצב קר אחיייי).

אתה כנראה כל כך מעוור מקנאה שאתה לא מצליח לקרוא כמו שצריך. כל מי שהגיב לו כאן (להוציא את מונלייט) ושפרסם תמונות שלו בזמן האחרון נראה יותר קטן ממנו. ומה מעניין אותי הסקוואט שלך, אתה רוצה תעלה תמונות ותעשה איתו השוואת גדלים. עד אז תצטרך להסתפק בעובדה שיש אנשים עם גנטיקה טובה שעולים גם מלאכול 20 מלפפונים ביום (היה לי חבר כזה בגילאי 16-18 שעבד רק מתח, שכיבות סמיכה וריצה, סיים 95 קילו על 1.70 עם 11 אחוזי שומן ויד 46 במצב קר אחיייי).
עוד פעם זה לא מעניין אותי עם אני גדול ממנו קטן ממנו מה אכפת לי מה אנחנו עכשיו על במה בתחתונים מנצנצים מתעבקים מי יותר גדול ? זה לא מעניין וזה אתה שהעלתה את הנושא ואני דחפתי את התקדמות שלי.... וכן יש אנשים בעלי גנטיקה מצוינת שגודלים מהר כמו שאמרתו כל הכבוד להם אבל עוד פעם הסיבה שאני מגיב לו ככה כי הוא מניאק כבר כתבתי למה ...

אתה הרי לא רואה אותי מקנא באנשים חזקים ממני (מה שמעניין אותי בתכלס) ועוד שמתאמנים פחות זמן ממני ..אני מפרגן להם בכל הלב .אז למה שאני שאני יקנא בו ולא מפרגן (ואני כן עשיתי את זה) ?תענה לי על זה ..ואני מפסיק להגיב בכל נושא שהוא יפתח

נערך לאחרונה:
הוא נראה יותר גדול ממך.

אני לא יודע מה יש יותר בפורום הזה, קנאים או אהבלים.

לא הבנתי בדיוק מה אתם רוצים ואני גם לא ממש אוהב את הוויכוחים האלה, בגלל שאני הכי לא רוצה לרדת על מי שפתח את האשכול בגלל צד שלישי,
אבל דבר ראשון ראיתי את הפייסבוק שלו דרך חברים והוא ממש לא יותר גדול ממני, ודרך אגב גם על אחוז שומן יותר גבוה, הוא סה"כ מצטלם בתאורות מגניבות וסוסיות עם פאמפ של 20 סטים (אם משווים לתמונות שלו בפייסבוק).
דבר שני הידע שלו לא בדיוק מקור להערכה אז זה לא כזה משנה אם הוא סוסי או לא.
ודבר שלישי אני לא מתיימר להיות מפלצת מאסהההה.

*אין פה קשר לHARDER הזה וההשוואה של פותח האשכול אליי לא התחילה ממני. ובכלל אם אין לכם משהו תכלס לומר עדיף שלא נמשיך את הוויכוח הזה.

נסכם בזה שכמו שאמרתי, אריק יש לך תוצאות נחמדות אבל לא משהו מיוחד.

לא מבין ת'שטויות שלכם

הילד גדול וחטוב, תפרגנו. עזבו את איך הוא הגיע לזה ולמה, הוא לא רוצה יעוץ רק לשמוע מה אומרים עליו.

תעלה תמונה רגליים

לא שזה שהעלה את התמונות יותר גדול ממני , אבל מי שיותר קטן ממנו והגיב לו הערות בונות זה לא אמור ישר להדליק נורה של "מה הוא מדבר אליי הוא קטן " תמיד יש מקום לשיפור ואפשר גם לפעמים להוריד את הגאווה ולקבל הערה בונה ממישהו שרמה יותר נמוכה ממך , לא קרה כלום

נערך לאחרונה:
חטוב אצלי זה חאלס לבלבל לי תשכל,
הוא מוזמן לשים פה תמונות שלו בלי חולצה ותראה.

יאללה חבורה של קנאים אריק יש לך אחלה של תוצאות וכמו שרוני קולמן אמר כל אחד צריך ללמוד מה עובד הכי טוב על הגוף שלו פיתוח גוף זה עיניין מאוד אינדיבידואלי ולפי איך שזה נראה אריק למד מה עובד עליו טוב ובמקומו גם לא הייתי אומר פה משקלי עבודה למרות שהמשקלים שלו סוסים כי אתם שיר נותנים חוב וישר צריך לצלם וזה סתם מתרד והרדר נמעסתה כבר לך כבר למעורה שלך תכבה את האור ותעשה סקוואט כבד בלי לראות איך אתה נראה למי אכפת מה הסקוואט שלך עם אתה נראה כמו סתם עוד איזה ילד שמן באמריקה ואני לא אומר את זה בשביל להעליב אולי תלמד מזה ואולי בסיבה שאתה עושה PL זה בגלל שאתה לא מסוגל לעמוד בחיטובים רציניים ומשמעת רצינית של אימונים עם הרבה כאב והרבה שריפה ואריק כן מסוגל לעמוד בזה בינתיים לפי מה שאני רואה פה אריק כמה רמות מעלייך

יאללה חבורה של קנאים אריק יש לך אחלה של תוצאות וכמו שרוני קולמן אמר כל אחד צריך ללמוד מה עובד הכי טוב על הגוף שלו פיתוח גוף זה עיניין מאוד אינדיבידואלי ולפי איך שזה נראה אריק למד מה עובד עליו טוב ובמקומו גם לא הייתי אומר פה משקלי עבודה למרות שהמשקלים שלו סוסים כי אתם שיר נותנים חוב וישר צריך לצלם וזה סתם מתרד והרדר נמעסתה כבר לך כבר למעורה שלך תכבה את האור ותעשה סקוואט כבד בלי לראות איך אתה נראה למי אכפת מה הסקוואט שלך עם אתה נראה כמו סתם עוד איזה ילד שמן באמריקה ואני לא אומר את זה בשביל להעליב אולי תלמד מזה ואולי בסיבה שאתה עושה PL זה בגלל שאתה לא מסוגל לעמוד בחיטובים רציניים ומשמעת רצינית של אימונים עם הרבה כאב והרבה שריפה ואריק כן מסוגל לעמוד בזה בינתיים לפי מה שאני רואה פה אריק כמה רמות מעלייך

כדי שבפעם הבאה אני לא אצטרך למחוק לך את ההודעה (כי היא פשוט בלתי קריאה), קבל כמה על חשבון הבית:
........
,,,,,,,,

לא בדקתי, אולי אתה צריך עוד כמה.

עזוב, הם עוד לא הגיעו לזה בבית ספר.

בסדר... פעם הבאה אני ינקד.
וLEFY עם אתה יכול שלך לי פרטית אני צריך לשאול משהו לגבי קטלבלס

בסדר... פעם הבאה אני ינקד.
וLEFY עם אתה יכול שלך לי פרטית אני צריך לשאול משהו לגבי קטלבלס

אתה יכול לשלוח למנהלים הודעות פרטיות גם לפני שהגעת ל- 150 הודעות.

עצוב:(

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית