על מה לקנאות כוס עמק תמיד שמשהו שמעביר ביקורת בונה וקצת שלילית (שזה בעיקר על האימונים ..הוא מקנאאתה מנסה בכוח לצאת גם דביל וגם קנאי עם יסורי מצפון על זה שהוא דביל?
לכל מתאמן שלישי יש פה 10 אחוז שומן עם מסת שריר מינמלית ודווקה בו אני יקנא 😵
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
על מה לקנאות כוס עמק תמיד שמשהו שמעביר ביקורת בונה וקצת שלילית (שזה בעיקר על האימונים ..הוא מקנאאתה מנסה בכוח לצאת גם דביל וגם קנאי עם יסורי מצפון על זה שהוא דביל?
על מה לקנאות כוס עמק תמיד שמשהו שמעביר ביקורת בונה וקצת שלילית (שזה בעיקר על האימונים ..הוא מקנא
לכל מתאמן שלישי יש פה 10 אחוז שומן עם מסת שריר מינמלית ודווקה בו אני יקנא 😵
דבר ראשון הסיבה היחידה שאני ממשיך להגיב באשכול שלו למראות שהוא ביקש שלא להגיב כי זה רק כי אני שונא אנשים כמהו,שאתה בא אליהם בטוב בהתחלה ואז הוא מתחיל לרדת לקלל אותך,לא שזה מזיז לי כן אבלקודם כל תירגע ותשמור את הקללות למקום אחר. דבר שני, שום דבר בביקורת שלך לא "בונה", רואים שאתה מדבר מקנאה נטו. דבר שלישי, לבחור יש קצת יותר ממסת שריר מינימלית, ומה שמעיף לך את הפיוזים זה שהוא לא עושה את זה לפי איך שאתה חושב שהוא צריך לעשות את זה. אז תאכל את הכובע ותמתן את התגובות שלך, אתה גם לא חייב להגיב לו בכלל, בייחוד כשהוא ביקש ממך בצורה יפה ללכת לחפש מי ינענע אותך.
דבר ראשון הסיבה היחידה שאני ממשיך להגיב באשכול שלו למראות שהוא ביקש שלא להגיב כי זה רק כי אני שונא אנשים כמהו שאתה בא אליהם בטוב בהתחלה ואז הוא מתחיל לרדת לקלל אותך.לא שזה מזיז לי כן אבל
על מה ?על זה שעברתי ביקורת על האימונים והידע שלו שאתה מסכים איתי שהיא לא משהו ... אתה רוצה שאני ישלח לך קישור שתבין מאיפה למה אני ככה ?
דבר שני הבן אדם על משקל גוף 70 72 גובה 70 פחות או יותר לזה אתה קורא מסה גדולה ?
הוא גדל מאימוני על משקל גוף רק ממתח ומקבלים לפני מכון כושר ? זה היה צפוי לא משנה מה הוא יעשה במכון כושר הוא יגדל עם הגנטקיה הזאת
והכי מצחיק ...שאתה בא בהצהרה שהוא יותר גדול מכל מי שמגיב פה כאשר אין לך מושג מהנתונים של כל אחד פה בעיקר שלי והנתונים בתמנות הישנות שלי שבטח מצאת הן ישנום אפשר לגדול הרבה ב4 חודשיים עם העלייה של 40 סקוואט אתה יודע את זה טוב מאוד ....
עוד פעם זה לא מעניין אותי עם אני גדול ממנו קטן ממנו מה אכפת לי מה אנחנו עכשיו על במה בתחתונים מנצנצים מתעבקים מי יותר גדול ? זה לא מעניין וזה אתה שהעלתה את הנושא ואני דחפתי את התקדמות שלי.... וכן יש אנשים בעלי גנטיקה מצוינת שגודלים מהר כמו שאמרתו כל הכבוד להם אבל עוד פעם הסיבה שאני מגיב לו ככה כי הוא מניאק כבר כתבתי למה ...אתה כנראה כל כך מעוור מקנאה שאתה לא מצליח לקרוא כמו שצריך. כל מי שהגיב לו כאן (להוציא את מונלייט) ושפרסם תמונות שלו בזמן האחרון נראה יותר קטן ממנו. ומה מעניין אותי הסקוואט שלך, אתה רוצה תעלה תמונות ותעשה איתו השוואת גדלים. עד אז תצטרך להסתפק בעובדה שיש אנשים עם גנטיקה טובה שעולים גם מלאכול 20 מלפפונים ביום (היה לי חבר כזה בגילאי 16-18 שעבד רק מתח, שכיבות סמיכה וריצה, סיים 95 קילו על 1.70 עם 11 אחוזי שומן ויד 46 במצב קר אחיייי).
הוא נראה יותר גדול ממך.
אני לא יודע מה יש יותר בפורום הזה, קנאים או אהבלים.
הוא נראה יותר גדול מכל אלה שכתבו כאן תגובות ופרסמו תמונות שלהם.
פשש איזו הצהרה הבאת פה!
אם התכוונת אליי/קיריל אז אתה טועה.
ההבדל שהוא חטוב מאוד
הוא לאההבדל שהוא חטוב מאוד
הוא לא
יאללה חבורה של קנאים אריק יש לך אחלה של תוצאות וכמו שרוני קולמן אמר כל אחד צריך ללמוד מה עובד הכי טוב על הגוף שלו פיתוח גוף זה עיניין מאוד אינדיבידואלי ולפי איך שזה נראה אריק למד מה עובד עליו טוב ובמקומו גם לא הייתי אומר פה משקלי עבודה למרות שהמשקלים שלו סוסים כי אתם שיר נותנים חוב וישר צריך לצלם וזה סתם מתרד והרדר נמעסתה כבר לך כבר למעורה שלך תכבה את האור ותעשה סקוואט כבד בלי לראות איך אתה נראה למי אכפת מה הסקוואט שלך עם אתה נראה כמו סתם עוד איזה ילד שמן באמריקה ואני לא אומר את זה בשביל להעליב אולי תלמד מזה ואולי בסיבה שאתה עושה PL זה בגלל שאתה לא מסוגל לעמוד בחיטובים רציניים ומשמעת רצינית של אימונים עם הרבה כאב והרבה שריפה ואריק כן מסוגל לעמוד בזה בינתיים לפי מה שאני רואה פה אריק כמה רמות מעלייך
בסדר... פעם הבאה אני ינקד.
וLEFY עם אתה יכול שלך לי פרטית אני צריך לשאול משהו לגבי קטלבלס
עצוב:(יאללה חבורה של קנאים אריק יש לך אחלה של תוצאות וכמו שרוני קולמן אמר כל אחד צריך ללמוד מה עובד הכי טוב על הגוף שלו פיתוח גוף זה עיניין מאוד אינדיבידואלי ולפי איך שזה נראה אריק למד מה עובד עליו טוב ובמקומו גם לא הייתי אומר פה משקלי עבודה למרות שהמשקלים שלו סוסים כי אתם שיר נותנים חוב וישר צריך לצלם וזה סתם מתרד והרדר נמעסתה כבר לך כבר למעורה שלך תכבה את האור ותעשה סקוואט כבד בלי לראות איך אתה נראה למי אכפת מה הסקוואט שלך עם אתה נראה כמו סתם עוד איזה ילד שמן באמריקה ואני לא אומר את זה בשביל להעליב אולי תלמד מזה ואולי בסיבה שאתה עושה PL זה בגלל שאתה לא מסוגל לעמוד בחיטובים רציניים ומשמעת רצינית של אימונים עם הרבה כאב והרבה שריפה ואריק כן מסוגל לעמוד בזה בינתיים לפי מה שאני רואה פה אריק כמה רמות מעלייך