הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחליפי חלבון לעוף

rednose

משתמש קבוע
1,021
390
נק' מוניטין:
726
1,021
390
אני צריך תחליפי חלבון לעוף , בגלל העובדה שהבנתי שלא בריא לאכול יותר מפעמיים בשבוע עוף.
אלו התחליפים של 30 גרם שאני יודע שיש : דג,שקדים 100 גרם,5 ביצים,שייק חלבון,5 פרוסות פסטרמה דל שומן,טונה.

אשמח לשמוע עוד תחליפים.........

מה??? מי אמר שעוף זה לא בריא ?? אני אוכל כל יום על בסיס קבוע לפחות 200 גרם שלך עוף ולא קורה לי כלום כי לא אמור לקרות... אתה יכול לאכול עוף כמה שאתה רוצה.

הדבר היחיד שאולי לא בריא בעופות זה האנטיביוטיקה שמזריקים להן.
אם אתה רוצה תחליף - בשר אדום או הודו. :hoel

בשר אדום הוא טהור אין שום חומרים שם וגם הודו
אם אתה באמת מקפיד על זה קנה עוף חופש או איך שלא קוראים לזה

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה על ההענות אני מחפש עוד תחליפים אשתדל לקנות הודו באמת וודאי שההודו נקי ?מאנטיביוטיקה ?
ולגבי העוף לא בא לי להכניס לגוף שלי כל יום אנטביוטיקה זה מיותר !
לגבי עוד תחליפי חלבון אשמח לשמוע ?

מאיפה הבאת את זה ?
לפי מה שאתה אומר אני צריך להיות כבר בעולם הבא...
עוף הוא מקור מצווין וטעים יותר מאשר לאכול קוטג או מה שזה לא יהיה..

כל חיות המשק (עופות, הודו, פרות) במשקים תעשייתיים מקבלות אנטיביוטיקה ושלל חומרים אחרים, חוץ ממה שנקרא בשר אורגני - שמקורו בחיות שמגודלות ללא אנטיביוטיקה בצורה מכוונת. עוף לא "פחות בריא" מהבחינה הזו מבשר של חיות אחרות.
מפחד מזה - תקנה אורגני (מן הסתם יקר הרבה יותר).

• פותח/ת השרשור
אתה לא תמות מזה denous אבל זה מיותר למערכות שלך ,עוד תחליפים חוץ מאבקת חלבון כמובןן

נתנו לך כמעט את כל התחליפים שיש בהם כמות גדולה של חלבון, תאכל הרבה מהן, אל תוותר על עוף/בשר, זה לא יהרוג אותך.

סבבה תודה על ההענות אני מחפש עוד תחליפים אשתדל לקנות הודו באמת וודאי שההודו נקי ?מאנטיביוטיקה ?
ולגבי העוף לא בא לי להכניס לגוף שלי כל יום אנטביוטיקה זה מיותר !
לגבי עוד תחליפי חלבון אשמח לשמוע ?

בכל בשר,חלב,ביצים שאתה קונה יש
תהיה טבעוני תהיה בטוח

אתה לא תמות מזה denous אבל זה מיותר למערכות שלך ,עוד תחליפים חוץ מאבקת חלבון כמובןן

בוודאי שאני לא אמות..
אני חושב שזה מיותר החשיבה על ההכנסה של אנטביוטיקה לגוף בעיקיפין...
אכילת עוף עולה על זה וחבל שתוותר על אוכל כזה שהוא גם טעים, קל להכנה ועשיר מאוד בחלבון.

כל חיות המשק (עופות, הודו, פרות) במשקים תעשייתיים מקבלות אנטיביוטיקה ושלל חומרים אחרים, חוץ ממה שנקרא בשר אורגני - שמקורו בחיות שמגודלות ללא אנטיביוטיקה בצורה מכוונת. עוף לא "פחות בריא" מהבחינה הזו מבשר של חיות אחרות.
מפחד מזה - תקנה אורגני (מן הסתם יקר הרבה יותר).
אם אני לא טועה זה לא חוקי לא במשק ולא בשום מקום אחר.
אבל לא יודע מה הפיקוח על זה.

אם אני לא טועה זה לא חוקי לא במשק ולא בשום מקום אחר.
אבל לא יודע מה הפיקוח על זה.
אנטיביוטיקה לא חוקי? איך לדעתך מחזיקים אלפי בעלי חיים במשקים על צפופים בשטח מצומצם כך שהם לא יחלו וידביקו אחד את השני? ע''י דיקור סיני?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית