הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה סקווט

• פותח/ת השרשור HIPHIP
  • פורסם בתאריך

HIPHIP

משתמש מתחיל
65
0
נק' מוניטין:
-41
65
0
אחרי הרבה זמן של התאוששות מי הפץיעה חזרתי היום לסקווטים 😃....

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הינה סירטונים חדשים עם זווית טובה:

סקווט(בעיקרון גוד מורניג כצת יש לי ממה שאני שם לב):

דדליפט(כשל):

---------- התגובה התווספה 29-09-2011 ב 11:06 ---------- התגובה הקודמת הייתה 28-09-2011 ב 11:18 ----------

?...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נראה טוב... רק תעבוד יותר על גמישות כדי להעלים לגמרי את הבאט וינק וזהו. הברכיים גולשות בחלק מהחזרות אז רק תשים לב לזה תמיד.

• פותח/ת השרשור
איך בדיוק אני עובד על הבאט וינק? אחרי אימון סקווט הזה היתי משותק לכמה זמן היו לי כעבים בגב התחתון +בכתף במצב שלא יכלתי לזוז מהמיטה כמה ימים...וגם יש לי היפר לורדוזיס

נערך לאחרונה:
אתה עושה הכל מהר מדיי.
תעבוד מבוקר ומכווץ ותעלה שוב, בטח חלק מהבעיות יפתרו, ומה שלא נעיר לך.

איך בדיוק אני עובד על הבאט וינק? אחרי אימון סקווט הזה היתי משותק לכמה זמן היו לי כעבים בגב התחתון +בכתף במצב שלא יכלתי לזוז מהמיטה כמה ימים...וגם יש לי היפר לורדוזיס

גמישות גמישות גמישות... מתיחות דינמיות לפני האימון ומתיחות סטטיות בימים שאתה לא הולך לחדר כושר.

גמישות בכתפיים, אגן, המסטרינג, קוודס וקרסול.

קודם כל תנסה לרדת טיפה פחות בסקוואט. אתה די הרבה מתחת למקביל ממה שנראה, אז כנראה שחזרות ששוברות באיזה ס"מ יעזרו לך בינתיים. (אם לא ראית את הוידאו של ריפטו אז הוא אומר את זה לאנשים שם - יש כאלה שיורדים יותר מדי וככה לא שומרים על כיווץ, אז ריפטו אומר להם לרדת פחות)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית