הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיאטת דלת פחמימות ודיכאון?

• פותח/ת השרשור Kman
  • פורסם בתאריך

Kman

משתמש משקיע
3,761
155
נק' מוניטין:
4,650
3,761
155
הולמס פלייס
אני בדיאטת דלת פחמימות משהו כמו חודש, אולי פחות. 3 שבועות אחרונים באמת דלה.

בכל מקרה, לפני שבוע הרגשתי כמו סוג של דיכאון\חרדה\עצבנות לא יודע איך לקרוא לזה. קשה להגדיר את זה במילים. זה עבר אחרי יום. שלשום זה חזר. (עד היום)
חשבתי האם יש סיבה כלשהיא פיזיולוגית לדבר וחשבתי ששינוי היחידי שעשיתי בינתיים הוא הדיאטה.

בכל מקרה יש לא מעט פוסטים על זה
http://www.google.co.il/#hl=iw&sa=X...gc.r_pw.&fp=76501e95cf0fc107&biw=1920&bih=871

מה דעתכם?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אוקי תודה למשה ומר לטיסימוס על התשובה האינפורמטיבית.

ושוב, זה התחיל אחרי כמה זמן כשהתחלתי עם הדיאטה, לא בהתחלה. זה כנראה קשור לכך שנכנסתי לקיטוזיס מאוחר יחסית - לא התאמנתי בזמן הזה רק הליכה ממש קלה פעם בכמה ימים.

הורדתי משקל. הייתי בנופש מיום רביעי עד היום אז מן הסתם שאכלתי רגיל +, ככה שהכל הסתדר. נראה לי אני אעשה עוד "סייקל" של חיטוב כזה. בימים של הדל פחמימה על הבוקר הייתי 78, בתחילת הדיאטה הייתי בערך 88, עכשיו אני באמצע היום משהו כמו 82, נראה לי אני אעשה עוד שבועיים ונראה מה יהיה.

אם זה יתחיל שוב אני אמשיך עוד כמה ימים לראות אם זה עובר

---------- התגובה התווספה ב 21:05 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 17:09 ----------

אגב עוד שאלה קטנה

יש קשר בין קטוזיס להזעה? שמתי לב שפשוט הזעתי הרבה יותר כשהייתי לקראת סוף הדל פחמימה. סתם מעניין אותי אם זה חלק מהתסמינים.

זה מה שמבאס בכל הקטע של החיטוב ואפילו אחרי חיטוב שאתה רוצה לשמר את החיטוב...הקטנת הפחמימות גורמת לך להיות חטוב ויפה אבל סמרטוט ריצפה וזה מבאס ואתה כבר לא יודע מה עדיף חחח
מסכים לחלוטין.
אז מה באמת עדיף? לסבול כל החיים או להיות שמן? כל אחד מחליט בשביל עצמו...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית