הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תחושה מוזרה בברכיים

aviad13

משתמש פעיל
645
1
נק' מוניטין:
-2
645
1
היה לי אימון לפני כמה ימים עשיתי סקוואט במשקל שהיה לא קל לי, והברכיים שלי גלשו בכל החזרות ועשיתי 15 כאלה

ואחרי האימון הזה הרגשתי תחושה של חולשה כזאת במפרק שמחבר את הברך עם הירך ברגל ימין וקצת ברגל שמאל, אני חושב שזה בגלל הסקוואט מהאימון האחרון
באימון שאחרי וויתרתי על הסקוואט אבל לא על הדדליפט (וגם עשיתי ריצת 800) ובאימון של היום אני גם מתכוון לוותר עליו

עכשיו 2 שאלות:

1. אני מתכוון לא לעשות סקוואט באימון היום ולנוח עד ראש השנה ולהתאמן ביום ראשון, עכשיו יום ראשון מה אני אעשה? ואתם חושבים שזה יעבור עד אז?

2. אפשר לעשות תרגילי גמישות להאמסטרינג בינתיים או שעדיף לוותר על זה?

תודה 😃

עשית 15 חזרות בסט אחד?
לעשות יותר מ-5 חזרות בסקוואט זה בעייתי כי הטכניקה נדפקת עם כל חזרה, תעלה סרטון, ותנסה לשפר את הסקוואט לפי הביקורת שאתה מקבל.

למה לוותר על סקוואט בגלל תחושת חולשה? מילא אם היו לך כאבים..
תעשה סקוואט, שמור על טכניקה טובה ואם צריך - תוריד משקלים לטובת טכניקה.
+ להעלות סרטון תמיד טוב.

חח לא אחי
3X5
איך 15 אני בSS
כתבת 15 אז חשבתי.
בכל מקרה, תעלה סרטון, ועם ברכיים גולשות אפשר להתמודד בכך שתנסה להתיישב יותר אחורה ולהוציא קודם כל ברכיים ואחר כך להתיישב, ולהוציא אותן לצדדים חזק.

• פותח/ת השרשור
מתיחות לא יעזרו לך בזה.

חח ברור שלא

המתיחות הם כי אני לא מספיק גמיש, בתחתית הסקוואט לקראת המקביל הגב שלי מתעגל ואם אני שומר אותו ישר צצה בעיה חדשה - הברכיים גולשות...

אז תרגילי גמישות לא יזיקו עוד לא יותר למצב / יעקבו את ה"החלמה"?

וליאב תודה אני אנסה את זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית