הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שילוב של תוספים

tomerperetz

משתמש מתחיל
262
0
נק' מוניטין:
-33
262
0
קודם כל שנה טובה לכם ! עכשיו רציתי שתמליצו לי איזה תוספים יביאו לי מרץ אני בתוכנית 5*5
ואני מרגיש שאני חייב מרץ יש לי קפאין בינתיים וקריאטין מונו עם איזה תוספים אתם ממליצים לי לשלב את זה שמעתי יש כאלה עם טרוזין ארגינין כל מיני . מה אתם ממליצים ?*

• פותח/ת השרשור
אני ניסיתי את הגאק כמה אימונים וחוץ מתחושה לא נעימה בבטן לא ראיתי באימון כלום , כנ"ל לנו אקספלוד.
לדעתי ביזבוז כסף על כלום , עדיף להשקיע בתוספים שמקדמים אותך בבנית שריר ,אנרגיה באימון, ובהתאוששות מאימון.

כן אני גם שמעת הרבה תגובות כאלה על הג׳ק
אבל מישהו יכול לענות לי אם לוקחים בטא אלנין כל יום כמו קריאטין או רק לפני אימונים ?

מה אתם אומרים על השילוב של קפאין + קריאטין (מונו) וארג'ינין? מישהו ניסה? ממליץ ? משהו? יש לי כרגע קריאטין קפאין ואת הג'אק, אבל הג'אק גורם לי ליותר מדי תופעות לוואי (קראש, לפעמים גם חוסר תיאבון)
וחשבתי על לחזור למקורות..

תחזור למקורות ותקח טסט, נו באמת מה אתה חושב שהדברים הללו עושים הרי ידוע מה עובד
פשוט הפורמולות החדשות מוצלחות ומרכזות ממריצים ועוד דברים טובים והן לא כ"כ יקרות, במיוחד לאור העובדה שהאפדרין היום די יקר

דרך אגב לבחור שרשם rm1 לא לזה התכוון המשורר

1MR זה one more rep

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית