נק' מוניטין:
0
- 2
- 0
אני אשמח בבקשה אם תוכלו לתת לי חוות דעת בנוגע לתפריט?אם חסר משהו אז מה וכאלה...
זה תפריט לעלייה במסה...בן 18 שוקל 65 גובה 173 8 אחוזי שומן
בוקר : 4 פרוסות חיטה מלאה ( שניים עם ביצה וחומוס ושניים עם גבנ"צ 9 אחוז )
ביניים: 2 פרוסות חיטה מלאה עם טחינה ופסטרמה (4 פרוסות)
צהריים : ארוחה מלאה וגדולה של פסטה\אורז\פתיתים+בשר(חזה עוף\עוף\בקר)....מוסיף טחינה
אחר הצהריים(לאחר 3 שעות בערך ) - 4פרוסות חיטה מלאה (סנדוויץ אחד עם חומוס והשני עם טונה ).....ביום של אימון הארוחה הזו נאכלת לפחות שעה וחצי שעתיים לפני
ערב : ארוחה מלאה וגדולה של פסטה\אורז\פתיתים+בשר ( חזה עוף\עוף\בקר)...מוסיף טחינה (אם יש אימון אז מייד אחריו שני תמרים ועד חצי שעה הארוחת ערב )
לילה : שני יוגורטים 1.5% עם 4-5 כפות גרנולה\שתי כוסות דגני בוקר קינמונים עם 200 מ"ל חלב
(בין הארוחות אני מנשנש קצת עוגיות או חתיכת עוגה ודברים כאלה...קפה גם
חשוב לציין שאני ממש רוצה לעלות הרבה שריר ולא אכפת לי לעשות את זה במסה מלוכלכת ואחרי זה לחטב
אני לא יודע אם התפריט הזה בדיוק נחשב מלוכלכת אבל שיהיה...
תודה לכל העוזרים!!!
זה תפריט לעלייה במסה...בן 18 שוקל 65 גובה 173 8 אחוזי שומן
בוקר : 4 פרוסות חיטה מלאה ( שניים עם ביצה וחומוס ושניים עם גבנ"צ 9 אחוז )
ביניים: 2 פרוסות חיטה מלאה עם טחינה ופסטרמה (4 פרוסות)
צהריים : ארוחה מלאה וגדולה של פסטה\אורז\פתיתים+בשר(חזה עוף\עוף\בקר)....מוסיף טחינה
אחר הצהריים(לאחר 3 שעות בערך ) - 4פרוסות חיטה מלאה (סנדוויץ אחד עם חומוס והשני עם טונה ).....ביום של אימון הארוחה הזו נאכלת לפחות שעה וחצי שעתיים לפני
ערב : ארוחה מלאה וגדולה של פסטה\אורז\פתיתים+בשר ( חזה עוף\עוף\בקר)...מוסיף טחינה (אם יש אימון אז מייד אחריו שני תמרים ועד חצי שעה הארוחת ערב )
לילה : שני יוגורטים 1.5% עם 4-5 כפות גרנולה\שתי כוסות דגני בוקר קינמונים עם 200 מ"ל חלב
(בין הארוחות אני מנשנש קצת עוגיות או חתיכת עוגה ודברים כאלה...קפה גם
חשוב לציין שאני ממש רוצה לעלות הרבה שריר ולא אכפת לי לעשות את זה במסה מלוכלכת ואחרי זה לחטב
אני לא יודע אם התפריט הזה בדיוק נחשב מלוכלכת אבל שיהיה...
תודה לכל העוזרים!!!