הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חמאת בוטנים

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
קניתי חמאת בוטנים של סקיפי קלאסית. אני יודע שאמורים לקנות טבעית אבל לא מצאתי אחת באזור שלי.
כמה כפיות ליום יהיה מומלץ לאכול ממנה בתפריט של מסה?

יש שמועות שבסקיפי יש שומן טראנס
היה על זה דיבור פעם בפורום זה למה זה פחות מומלץ...

יש שמועות שבסקיפי יש שומן טראנס
היה על זה דיבור פעם בפורום זה למה זה פחות מומלץ...
זה לא שמועות זה רשום על גבי הקופסה, אבל הם רושמים שיש פחות מחצי גרם למנה, הבעיה שאנחנו לא אוכלים "מנה" אלא הרבה יותר (בד"כ). בכל מקרה זה לא כזה נורא אם לא מחסלים קופסה בשבוע.

B&D לא טעים
חמאת בוטנים רגילה מוסיפים סוכר
אם אתה שחיף תאכל רגילה, אם לא ואתה אוכל "נקי" אז B&D
למרות שיש עוד מקורות שומן כמו אבוקדו, טחינה, שמן זית, שקדים, אגוזי מלך שאפשר לצרוך

זה לא שמועות זה רשום על גבי הקופסה, אבל הם רושמים שיש פחות מחצי גרם למנה, הבעיה שאנחנו לא אוכלים "מנה" אלא הרבה יותר (בד"כ). בכל מקרה זה לא כזה נורא אם לא מחסלים קופסה בשבוע.

היום הייתי בסופר הייתה לי קופסא ביד הייתי מת לקנות אותה אבל ידעתי שאם היא נופלת לי ליד אני מוריד אותה ביומיים כי הדבר הזה טעים בטירוף אז וויתרתי בצער :stop:

חח כן יש לזה טעם של במבה. זה מאוד טעים ביחס לחמאת בוטנים טבעית\רגילה.

סתם נתפסים על החמאת בוטנים לפי דעתי, כאילו חסרים דברים כדי להשלים קלוריות. אני תוך 4 דקות עושה לך רשימה של 100 דברים שאתה יכול לאכול.

שלח לי בה.פ תרשימה המדוברת... :hoel (אני רציני)
סניקרס
גלון חלב
במבה
חלבה
שווארמה בלאפה
סקופ חלבון+ש"ש+חלב
שיבולת שועל+קורנפלקס של אלופים+האני נאט צ'יריוס בתוך הבלנדר, עם 400 מ"ל חלב וכף ריבת חלב
עוגת חלבון
סתם עוגה
אלפחורס
פסק זמן
וואפלים של לואקר

עוד?
זה לא שאתה מחפש פה מאכל עם ערכים מיוחדים. סתם קלוריות פושטיות אין בעיה למצוא בעידן השפע שלנו:bananaparty:

• פותח/ת השרשור
החמאת בוטנים של סקיפי עולה 25 שקל ונגמרת תוך שבוע וחצי וזה בגלל שאני אוכל מזה בקמצנות בגלל הסוכר.
בעיק'רון אני משתדל לאכול כמה שיותר בריא וכמה שפחות סוכר. אני רזה אבל עדיין מעדיף לא לדחוף סוכר אם זה אפשרי. נראה לי שבמקום החמאת בוטנים אני קונה בקבוק שמן זית שיספיק לי לחודש וגם את ה B&D הזה. אני אבדוק פה במגה מקווה שיש להם.

B&D זה אחלה 1 קילו ב21 שקלים.
שם כף גדושה מזה עם 2 בננות וחלב קצת פחות מחצי ליטר בבלנדר.
או סתם עם ג'בטה או לחם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית