הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מדקו או טקסס

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
היי,
עשיתי SS חודשיים עד עכשיו (כשהחודש האחרון היה סתם שטויות) והבנתי שאני לא יכול להתקדם בגלל האיגרוף שהורס לי את ההתאוששות.

משקלי העבודה די נוראיים:
סקוואט 85X5
דדליפט 85X5
בנצ' 50X5
פרס 30X5

רציתי לשאול איזה מהתוכניות עדיף לי ללקחת שאני יוכל להתקדם בה ולהמשיך להתאמן באיגרוף (ואני כמובן יתחזק ויגדל בהם).

בנוסף ראיתי שטקסס זה רק שיטת אימון, אז איזה תרגילים כדאי לי להכניס לתוכה?

להמשיך לעבוד ABC
סתם, מדקאו
ומצחיק שעברתי אותך בדדליפט ובפרס ובבנצ' אני כמעט אותו משקל

• פותח/ת השרשור
מה אני יעשה אני בנאדם חלש (אבל עם סקוואט יותר כבד משלך:Banane36:). ואני יחכה לתשובה מאנשים שלא נמצאים בשבועיים בSS ועושים דדליפט עם גב מעוגל 😛

לא נראה לי שהבעיה נעוצה בתוכנית אלא בהתאוששות שלך כי יש פה הרבה אנשים שמתעסקים בעוד ספורט חוץ מהרמת משקולות ומצליחים להתאושש.

מה אני יעשה אני בנאדם חלש (אבל עם סקוואט יותר כבד משלך:Banane36:). ואני יחכה לתשובה מאנשים שלא נמצאים בשבועיים בSS ועושים דדליפט עם גב מעוגל 😛

היה לי כבר סקוואט יותר כבד אם אני לא הייתי מתעכב בגלל הטכניקה.. 😵‍💫🥊

כתבת בעצמך שהאגרוף פוגע לך בהתאוששות, בנוסף אתה מחפש תכנית שתמשיך לגדול ולהתחזק בה, זה קצת בא אחד על חשבון השני.

אתה יכול לעשות FBW עם התרגילים המרכזיים ולנסות להעלות משקלים כל שבוע-שבועיים.

להוריד ל2 אימוני כוח, ואולי עוד אימון קל (מבחינת הסקוואט)
צריך לסדר לך את האימונים, תתקדם שבועית

טקסס בעייתי כי יש את היום נפח שקשה להתאושש ממנו אם אתה לא נח
גרסא של הליניארית משופצת תהיה מוצלחת יותר

• פותח/ת השרשור
רק עכשיו הבנתי שבSS לא עשיתי אפילו אף ריסט אז אני ינסה עכשיו לעשות ריסט ולהמשיך SS. בכל מקרה אם זה לא ילך לי, מה זאת אומרת לינארית משופצת? אה וכמו שהבנתי קשה להתאושש מSS בגלל שמעלים משקלים כל אימון אבל אם בטקסס רק אימון אחד עם נפח גדול יותר ועם העלת משקלים אז יותר קל להתאושש מהתוכנית מאשר SS?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית