הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קריאטין דור חדש

• פותח/ת השרשור big_d
  • פורסם בתאריך

big_d

משתמש מתחיל
281
1
נק' מוניטין:
155
281
1
אני מתכונן לקנות בזמן הקרוב קריאטין ונתקלתי בקריאטין דור חדש
הבנתי שזה יותר חזק מקריאטין רגיל..

זה חרטה?

• פותח/ת השרשור
קריאטין זה קריאטין.

נכון, אבל שמעתי הרבה על האופטימום..ננסה אותו
מה שמשגע אותי זה המינונים

למשך 5 – 7 ימים, ליטול 5 גרם (כפית), כ- 4 פעמים ביום
ומישו אמר לי פעם שזה סתם ביזבוז.. פשוט לקחת לפני ואחרי אימון

אין דבר כזה שמעתי על אופטימום או כל חברה אחרת בקריאטין חחח, זה אותו דבר בכולם לי היה דיימטייז היה סבבה מאד וגם אם תיקח חברה אחרת יהיה לך סבבה. תיקח מה שבמחיר טוב.

• פותח/ת השרשור
אין דבר כזה שמעתי על אופטימום או כל חברה אחרת בקריאטין חחח, זה אותו דבר בכולם לי היה דיימטייז היה סבבה מאד וגם אם תיקח חברה אחרת יהיה לך סבבה. תיקח מה שבמחיר טוב.

היה לי קריאטין של Nature's Best
הפעם נקנה אופטימום הוא גם יותר זול במקרה

היה לי קריאטין של Nature's Best
הפעם נקנה אופטימום הוא גם יותר זול במקרה

קריאטין זה קריאטין, אני קניתי קריאטין של צ'יפ ספלמנטס, הזמנתי מחו"ל 60 שקל כולל משלוח ל500 גרם, קריאטין מצויין.
אני לא רואה סיבה להוציא 200שקל על 300 גרם קריאטין בגלל שם או תמונת הארדקור..

נערך לאחרונה:
בפעם הטריליון ואחת. ;ssagsz

קריאטין
אם קיים תוסף תזונה אחד שניתן לומר עליו שהוא עובד, הרי זה קריאטין. עם כמה מאות מחקרים התומכים ביעילותו ובבטיחותו, קריאטין הוא אחד התוספים הנדרשים לרוב האתלטים שעוסקים בפעילות ספורטיבית מגוונת (עם כמה הערות-צד).
קריאטין הוכח כבעל השפעה חיובית על כל ההיבטים של ביצועים, החל במיאוצים (ספרינטים) וכלה באימוני כוח. רוב תופעות הלוואי המדווחות של קריאטין נשללו על הסף באמצעות מחקרים (ראו הערות על התכווצויות במאמר הקודם), והסכנה הגדולה ביותר בשימוש בקריאטין היא עלייה קלה במשקל של 1-2 קילוגרמים, עקב ספיחת נוזלים לתאי השרירים. אם לקריאטין יש לפיכך איזושהי השפעה שלילית, הרי שהיא תבוא לידי ביטוי בהיבט הסיבולת, בשל העלייה הקלה במשקל גוף, שנלווית לשימוש בו.
עבור אתלטים שחייבים להיות בתחום משקל כלשהו, זו עלולה להיות בעיה; בנוסף, הם ייאלצו להגביר את צריכת הנוזלים היומית שלהם. עם זאת, גם אתלטים כאלה יכולים להשתמש בקריאטין במשך רוב תקופת האימונים שלהם, ולהפסיק את השימוש לפחות חודש לפני התחרות; זמן זה יאפשר לגופם להיפטר מהמים העודפים ולרדת במשקל.
בעוד שמספר של נוסחאות קריאטין "משופרות" הופיעו בשוק ונעלמו כלעומת שבאו, ברוב המקרים קריאטין מונוהידרט יעבוד באותה היעילות, אם לא יותר. יוצא הדופן היחיד הוא קריאטין מירונייזד, שיכול להועיל לאתלטים שסובלים מבעיות עיכול בשל הקריאטין הרגיל. כל שאר התצורות של קריאטין אינן טובות יותר, רק עולות יותר.
ניתן לתסף בקריאטין בשלוש שיטות: הראשונה, זו שנעשה בה שימוש במחקרים, היא לצרוך 20 גרם של קריאטין ביום, מחולקים ל-4 מנות של 5 גרמים, זאת במשך 5 ימים. ע"י ביצוע העמסה זו השרירים יהיו רוויים בקריאטין בדרך המהירה ביותר, אך ישנם אנשים שיסבלו מבעיות עיכול בשל כך. בשיטה השנייה והפחות אגרסיבית, יש לצרוך 10 גרמים של קריאטין ביום, למשך 10 ימים. אמנם ייקח לגוף זמן רב יותר להגיע לרוויה, אך רוב האנשים לא דווחו על בעיות עיכול כלשהן בזמן השימוש בשיטה זו. לבסוף, ניתן פשוט לצרוך קריאטין במנות של 3 עד 5 גרמים ביום למשך כחודש. אפשר פשוט לשים את הקריאטין בשייק שלפני/אחרי האימון. ההבדל היחיד בין השיטות הוא מהירות ההעמסה.
לאחר שמגיעים לרוויה, ניתן לשמר את רמת הקריאטין בשרירים ע"י צריכה יומית של 5-10 גרמים ליום, בהתאם לגודל גופו של האתלט.
ברצוני לציין שישנם אתלטים אשר אינם מגיבים לקריאטין. מסיבות שונות, הם לא מקבלים שום יתרון מהשימוש בתוסף, לא מבחינת משקל הגוף ולא מבחינת הכוח. אם אתלט מבצע העמסה של קריאטין לפי אחת מהשיטות שפורטו לעיל ואינו חווה עלייה במשקל הגוף, הרי שהוא סביל לקריאטין ואין טעם שימשיך לצרוך אותו.
כמו שצוין קודם לכן, רמות הקריאטין בגוף יירדו באופן הדרגתי לאחר ביצוע העמסה, לאורך תקופה של כחודש, אם לא נמשכה צריכת התוסף. אתלטים המעוניינים להוריד את הנוזלים בגופם לקראת תחרות צריכים להפסיק את השימוש בקריאטין לפחות חודש לפני השקילה.
http://www.kilogram.co.il/1514/תוספי-תזונה-חלק-ב/

קריאטין זה קריאטין, אני קניתי קריאטין של צ'יפ ספלמנטס, הזמנתי מחו"ל 60 שקל כולל משלוח ל500 גרם, קריאטין מצויין.
אני לא רואה סיבה להוציא 200שקל על 300 גרם קריאטין בגלל שם או תמונת הארדקור..
אפשר קישור או משהו לאתר ממנו קנית? אני מחפש קריאטין ובנתיים לא מצאתי שום דבר זול

200 שח ל 600 גרם זה שחיטה יפראיר אתה קונה היום בארץ קילו כמעט במחיר כזה.
מה ננעלת על קריאטין אופטימום אומרים לך שקריאטין זה קריאטין. יש לך אינטראקטיב ושל דיימטייז במחירים זולים יותר אל תקנה 600 גרם חבל על הכסף יקר 200 שח.

• פותח/ת השרשור
200 שח ל 600 גרם זה שחיטה יפראיר אתה קונה היום בארץ קילו כמעט במחיר כזה.
מה ננעלת על קריאטין אופטימום אומרים לך שקריאטין זה קריאטין. יש לך אינטראקטיב ושל דיימטייז במחירים זולים יותר אל תקנה 600 גרם חבל על הכסף יקר 200 שח.

כמו שאמרתי היה לי קריאטין של Nature's Best
וסתם התעניינתי באופטימום ובמקרה הוא יוצא יותר זול מ Nature's Best
וכתבתי לבחור למעלה שכתב 200 ש"ח ל300 גרם שהאופטימום ראיתי במחיר כזה עם 600 גרם

אגב מצאתי
קריאטין טהור אינטרקטיב 900 גרם MicroPure ב200 ש"ח גם

נערך לאחרונה:
חפש בויטה קוסט יש של פרו לאב עם קריפיור במחיר סבבה ( 1ק"ג) , שים לב שההפרשים בין חברה מוכרת לאחת פחות (או בכלל לא) נעים בכמה שקלים בלבד.. תעשה לבד תשיקול שלך 😃

• פותח/ת השרשור
חפש בויטה קוסט יש של פרו לאב עם קריפיור במחיר סבבה ( 1ק"ג) , שים לב שההפרשים בין חברה מוכרת לאחת פחות (או בכלל לא) נעים בכמה שקלים בלבד.. תעשה לבד תשיקול שלך 😃

מזה ויטה קוסט? אתר להזמנה מחו''ל? אני לא מזמין מחו''ל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית