הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ud2 הצעות/תגובות

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
לאחר חודשיים של דל פחמימה החלטתי לנסות לשנות פאזה בעיקר מכיוון שקבעתי דדליין לחיטוב(עד סוף נובמבר)ולנסות להגביר הילוך בירידה באחוז השומן-עברתי לUD2.שוקל82קג א.ש 10-11,קל'1200ביום,200ג' חלבון,50ג'פחמימה,השאר שומן.
בהעמסה הכנסתי בערך 1000ג' פחמימה(הרבה דגני בוקר-קוקומן,פיטנס..)
1.האם אפשר להסתפק ביום העמסה אחד?
2.האם בימים שישי ושבת אפשר להכנס לגיעון קלורי ולהסתפק ב50ג' פחמימה ופחות?
3.את אימוני הדילול אני מחלק ל2:יום אחד חזה גב כתפיים 8-12 סטים לחלק גוף ואותו דבר למחרת לרגליים וידיים,איך זה נשמע?(הבנתי שזה אפשר לפי הספר)ולאחר מכן אירובי.
4.האם באמת 3ימי הדילול הם מספקים לפני העמסה כזו רצינית?
תודה למגיבים.

העמסה לדעתי היא פעם בשבוע בדיאטת דלת פחמימה
אז כמה הצעות שלי לגבי החיטוב שלך:
תעשה בנוסחאת AD וככה יהיה לך יומיים של העמסה (שישבת או כל יום שתבחר).
תיקח יהומבין זה יעזור לך באחוזי שומן נמוכים כאלו

• פותח/ת השרשור
השאלה שלי נוגעת יותר לUD2 ספציפית..לריקון הגליקוגן במהלך 3ימים דלי קלוריות ופחמימה..האם זה באמת מספיק?

לאחר חודשיים של דל פחמימה החלטתי לנסות לשנות פאזה בעיקר מכיוון שקבעתי דדליין לחיטוב(עד סוף נובמבר)ולנסות להגביר הילוך בירידה באחוז השומן-עברתי לUD2.שוקל82קג א.ש 10-11,קל'1200ביום,200ג' חלבון,50ג'פחמימה,השאר שומן.
בהעמסה הכנסתי בערך 1000ג' פחמימה(הרבה דגני בוקר-קוקומן,פיטנס..)
1.האם אפשר להסתפק ביום העמסה אחד?
2.האם בימים שישי ושבת אפשר להכנס לגיעון קלורי ולהסתפק ב50ג' פחמימה ופחות?
3.את אימוני הדילול אני מחלק ל2:יום אחד חזה גב כתפיים 8-12 סטים לחלק גוף ואותו דבר למחרת לרגליים וידיים,איך זה נשמע?(הבנתי שזה אפשר לפי הספר)ולאחר מכן אירובי.
4.האם באמת 3ימי הדילול הם מספקים לפני העמסה כזו רצינית?
תודה למגיבים.

1. העמסה היא יום וקצת (אתה מתחיל אותה אחרי אימון הכוח), למשל התחלת ביום שבת בערב אתה מסיים בשני בבוקר

2. אם ימי שישי ושבת זה הימים שאתה נמצא בנטרלי אז אתה יכול להיכנס לגירעון קל.

3.אימוני דילול אומרים שאתה עושה יחסית הרבה חזרות (נגיד 15) עם מנוחות קצרות, אתה יכול להכניס כאן קרוספיט.
אל תעשה 8 חזרות באימוני דילול.

4. זה 3 וחצי ימים ומנסיון - כן.

• פותח/ת השרשור
שמח שהגבת bietarist כי הבנתי שיש לך לוג חיטוב של UD2 ובדיוק חיפשתי אותו.
כמה זמן עשית את הדיאטה?היא באמת נותנת תוצאות משמעותיות?
אני מעמיס בדר"כ ביום רביעי-עושה אחה"צ אימון כוח ולאחריו אירובי ואז העמסה רביעי וחמישי ובשישי שבת מתחיל גירעון של 20%,עד 100 פחמימות גג ואימון כוח יום שישי ובשבת אירובי.
בימי דילול אני מפצל:A-חזה/גב/כתפיים וB-רגליים ידיים ל12סטים 15-20 חזרות.
הענין הוא שגם אחרי כל זה,אני לא מרגיש ממש יבש ו"מוכן להעמסה"...זה אמנם רק השבוע השני שלי אבל אשמח לשמוע ממך דיעה נוספת.
תודה.

• פותח/ת השרשור
האם בדיאטת הUD2 אפשר לאכול גם פחות מ50ג' פחמימה בימי הדילול ובימי תחזוקה להכנס לגירעון עם כמות יומית של 50ג' פחמימה ומטה?זאת כמובן אחרי העמסה מאסיבית של 24שעות?

אפשר .אבל למה?
תעשה מה שלייל אומר.
אם אתה לא יבש לפני העמסה אז אתה עושה משהו לא בסדר.
תבדוק את התזונה שלך.תעשה אימוני דילול כמו שצריך ותעשה יותר אירובי

שמח שהגבת bietarist כי הבנתי שיש לך לוג חיטוב של UD2 ובדיוק חיפשתי אותו.
כמה זמן עשית את הדיאטה?היא באמת נותנת תוצאות משמעותיות?
אני מעמיס בדר"כ ביום רביעי-עושה אחה"צ אימון כוח ולאחריו אירובי ואז העמסה רביעי וחמישי ובשישי שבת מתחיל גירעון של 20%,עד 100 פחמימות גג ואימון כוח יום שישי ובשבת אירובי.
בימי דילול אני מפצל:A-חזה/גב/כתפיים וB-רגליים ידיים ל12סטים 15-20 חזרות.
הענין הוא שגם אחרי כל זה,אני לא מרגיש ממש יבש ו"מוכן להעמסה"...זה אמנם רק השבוע השני שלי אבל אשמח לשמוע ממך דיעה נוספת.
תודה.

עשיתי 2 סבבים, בפעם הראשונה עשיתי לדעתי אחד לאחד כמו שכתוב, והיו תוצאות טובות יותר מהפעם השנייה, הגעתי לרמת חיטוב לא רעה בכלל, 10-9 אחוז בחודשיים כששישה שבועות היו UD2, זה אחלה תוצאות, התחלתי על סביבות ה14-16%.

בימי דילול תעשה FBW ותוסיף לזה 2 אימוני כוח שנעים סביב העמסות - כמו שיש לך עכשיו.
אירובי הוא לא על גדר חובה.
בימים שאתה נמצא על נטרלי תעשה תפריט מאוזן , הרעיון הוא לאזן את הגוף ולא להיכנס לדל פחמימה שוב, לקראת תחילת הסבב אתה יכול להוריד את הפחמימות בשביל להתחיל לרוקן מאגרי גליקוגן ולהוסיף אירובי.

• פותח/ת השרשור
אז לדעתך בימים נייטרלים(שישי/שבת)אפשר להכנס לגירעון קל,להכניס אפילו 100ג' פחמימה?
את האימוני דילול אפשר גם לחלק לפי חלקי גוף או שעדיף לעשות FBW יומיים רצוף?

הכל כתוב בספר
אפשר להיכנס לגרעון של 10 אחוז(ואולי 20 אני לא זוכר)
אפשר גם לפצל בדילול.יותר קל לא לפצל לדעתי

אז לדעתך בימים נייטרלים(שישי/שבת)אפשר להכנס לגירעון קל,להכניס אפילו 100ג' פחמימה?
את האימוני דילול אפשר גם לחלק לפי חלקי גוף או שעדיף לעשות FBW יומיים רצוף?

זו אופציה, אתה לא חייב להיכנס לגירעון קלורי בימים של הנטרלי.

100 גרם זה כלום, לדוגמא אם הנטרלי שלך עומד על 2000 קלוריות, יוצא שאתה מכניס רק 400 קלוריות מפחמימה.

• פותח/ת השרשור
'מונלייט' יש לך מאמר (אולי עדיף אפילו באנגלית)לדיאטה דלת פחמימות?
30ג' פחמימה נראה לי סביר...והרבה שומן-טחינה גולמית יאם יאם!
התיעצות
לפני כמה שבועות התחלתי להרגיש קצת את הגב ובאחד האימונים(סקוואט נסיוני בסמית משין)הוא נתפס!
מאז אני על הפנים..לא מצליח להשתקם,קיבלתי זריקות,אני על כדורים..אני לא מממש מאפשר לו מנוחה כי עדין מתאמן,הורדתי במשקלים ובקושי עושה סקוואט או תרגילים עם השפעה רצינית על הגב..לחיצת רגליים זו אופציה?(אני בחיטוב ועושה 2אימוני כוח בשבוע-זהו)
הכאב הוא יותר בצד ימין,הרגשה שמשהו תפוס שם אבל אני לא מוגבל בתנועות..
אשמח לעיצות/חוות דעת.

• פותח/ת השרשור
איבוק?
יש איזה אתר/מאמר למידע מפורט על הדיאטה?
ראיתי שאתה בדר"כ הולך על 30ג' פחמימה,מה רע ב50?

לייל רשם בספר 30 גרם ליום כמספר אצבע. גם 50 גם זה בסדר אבל אני מחמיר.

בדל פחמימה עם מבצעים העמסת פחמימות הדגש שחשוב לשמור על פחמימה נמוכה בימים הדלים. בגרסאות האחרות של הדל פחמימה (כמו SKD שם אין העמסות של פחמימה) אפשר לאכול יותר פחמימה ביום או בTKD שם הצריכה גדולה יותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית