הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קבוצות/מועדונים של PL/OL

NobbyTheLion

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אהלן חבר'ה, גמר חתימה טובה ושנה טובה!

אני בן 22, אחרי צבא. כרגע משחק פוטבול בליגה הישראלית בירושלים, חובב גדול של רוב ענפי הספורט שמשלבים כוח בצורה משמעותית.

תהיתי אם מישהו פה מכיר באיזור ירושלים קבוצות/מועדונים/מכונים שמתרכזים, מתמחים ומתאמנים בפאוורליפטינג או בהרמות אולימפיות?

תודה רבה מראש!

בעזהי"ת

להתאמן כבד, כולל לזרוק ת'דדליפט על הריצפה אם סתם נמאס לך מהמוט בסוף הסט, אתה יכול איפה שאני מתאמן: מועדון שבט הברזל, בנחלאות (במתנ"ס, בדיוק מעל גן סאקר). ובכל הנוגע לתוכנית אימונים והדרכה, אמליץ לך לפנות אל moo, ולא רק בגלל שגם הוא נמצא בפוטבול.

בעזהי"ת

תודה על הפרסומת

בבקשה. חושב שזה הפתרון הטוב ביותר בשבילו. המדריכים שאני מכיר, כולל אני, יכולים לתת מענה בכל הנוגע לתרגילי ה-BIG 3, אבל מכאן ועד לשלב את הכל בתוך עונת פוטבול ואימוני דרילים, עדיף מישהו שנמצא בתחום.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש בנווה יעקב (במרכז הספורט) קבוצה שמתאמנת בהרמת משקולות אולימפית.

בחיפושים שעשיתי בגוגל ראיתי כל מיני אשכולות על הקבוצה הזאת אבל מלפני איזה שנתיים-שלוש. הם עדיין פעילים? יש לך במקרה פרטי קשר שלהם?

בעזהי"ת

בבקשה. חושב שזה הפתרון הטוב ביותר בשבילו. המדריכים שאני מכיר, כולל אני, יכולים לתת מענה בכל הנוגע לתרגילי ה-BIG 3, אבל מכאן ועד לשלב את הכל בתוך עונת פוטבול ואימוני דרילים, עדיף מישהו שנמצא בתחום.

בקשר לנושא הזה. קודם כל באמת תודה רבה שקישרת אותי אליו, יצרתי איתו קשר במייל והתכתבנו קצת. מאוד התרשמתי לראות גם את ההישגים שלו וגם שהוא מאמן עם שיטות של מאמנים וספורטאים שאני מאוד מעריך ומתעניין בהם. הוא בהחלט מאוד מתאים למה שאני מחפש כרגע, שזה להיות הכי יעיל וטוב שאני יכול על המגרש, אבל האמת היא שאני לא יודע עד כמה אני מוצא סיפוק ונהנה מהפוטבול וכמה עונות אני אמשיך אם זה. אני אדע באמת רק בתום העונה הזאת. מה שאני כן יודע זה שהדם שלי לגמרי מתלהט ואני מלא תשוקה לנושא של התעסקות רצינית בספורט כוח כמו סטרונגמן/פאוורליפטינג/אולימפיק ליפטינג. אז אם אתה אומר שהמועדון שציינת הוא מקום טוב להתחיל בו זה אחלה, ואם אתה מכיר בירושלים (בעיה עם רן זה שהוא גר רחוק וזה יעלה לי הרבה להתאמן איתו אישית בצורה עיקבית) מדריכים שיוכלו להדריך ולקדם אותי בתחומים האלה, כולל אותך, אני אשמח לשמוע עליהם.

תודה רבה לך מראש שוב על כל העזרה וכל טוב!

דניאל.

נערך לאחרונה:
בעזהי"ת

חשבתי מראש על הנקודה הזו, ואני לא חושב שיש לך בעיה עם המרחק מהמרכז. אימונים אישיים לא צריכים לכלול שניים-שלשה מפגשים פרונטליים לשבוע. אתה יכול לרדת למרכז אפילו פעם בשבועיים, לצורך אימון טכניקה מסכם ושיעורי בית עד למפגש הבא, ובינתיים להיות איתו בקשר דרך האינטרנט. סטודנטים עושים את המרחקים האלה באופן קבוע לצורך ימי לימודים, בתדירות גבוהה משמעותית.

אם בכל זאת, ולנוכח ההבהרה שלך, תוכל ליצור איתי קשר במייל להלן:
qigong.jerusalem AT gmail DOT com

---------- התגובה התווספה ב 23:31 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:22 ----------

בעזהי"ת

תודה coldfire. בהחלט בהחלט לא אוהב ספאם, ועד רמה שכבר יצא לי עוד במהלך שנת הלימודים להכניס את כל המכללות שעברתי דרכן ל"דווח ספאם", כי למה הם חושבים לעצמם שמעניין אותי לקבל מהם מיילים, רק בגלל שכרגע אני לומד שם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בחיפושים שעשיתי בגוגל ראיתי כל מיני אשכולות על הקבוצה הזאת אבל מלפני איזה שנתיים-שלוש. הם עדיין פעילים? יש לך במקרה פרטי קשר שלהם?
אני מתאמן שם, שלחתי לך את המספר של המאמן בפרטי.
אתה מוזמן לשאול גם פה אם מעניין אותך משהו ספציפי.

• פותח/ת השרשור
Zaptamaher, שלחתי לך מייל

תודה רבה לך! אני אשאל פה כי משום מה אני לא יכול עוד לשלוח הודעות פרטיות... בכמה אימונים בשבוע מדובר וכיצד ניתן להשתלב שם בתור מתחיל?

איזה קבוצה מתאמנת שם? לא ראיתי שום קבוצה מירושלים באתר של האיגוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית