הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מזון מלכות,אבקת פרחים = משו מטורף למתאמנים?

• פותח/ת השרשור noober
  • פורסם בתאריך

noober

משתמש מתחיל
43
0
נק' מוניטין:
59
43
0
אני התחלתי לא מזמן אימון SS ובמהלך הזמן הזה אני תמיד מחפש את האוכל העשיר ביותר והיום נתקלתי בסיפור די מעניין ואני מקווה שיהיה פה מישהו שיכול לעזור לי ובכלל לשאר האנשים אם.
במקרה במשפחה שלנו אנחנו בעלי כוורות ואח שלי סיפר לי שמזון מלכות ואבקת פרחים מפוצצים בקלוריות ובמיוחד בחלבונים שלא נציין לעכשיו את חומצות האמינו כל הדברים האחרים ש2הדברים האלה עשירים בהם.
אז השאלה שלי היא כזו האם יש למישהו מושג מאיפה או איך אני משיג ערך תזוניתי לדברים האלה?
תודה רבה.😃

נכון שיש בזה הרבה חלבון פר גרמים אבל כמה מזה אתה יכול לאכול? תנסה לאכול 100 גרם של אבקות פרחים (פולן) אני לא יודע עד כמה זה יהיה חכם, זה מזון שאמורים לאכול בכמויות קטנות - זה יכול אולי לגרום לאלרגיות.
אתה לוקח מזה נניח גג 5 כפיות ביום.

בכל מקרה אם יש לך כוורת אתה יכול לאכול מה שנקרא (לא יודע איזה עוד שמות יש לזה) "לחם דבורים". זה מזון מלכות, גרגירי פרחים ופרופוליס ביחד.

הייתה תקופה שלקחתי את זה. יש בזה הרבה ויטמין B ועוד כל מני ויטמינים. סוג של תוסף תזונה טבעי, אבל לא הייתי בונה על זה כעל משהו שישלים לי קלוריות או חלבון.

---------- התגובה התווספה ב 12:56 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 12:56 ----------

ולגבי ערך תזנתי יש באינטרנט תכתוב בגוגול מזון מלכות, פולן דבורים

• פותח/ת השרשור
שאתה אומר מזון מלכות/לחם דבורים למה אתה מתכוון?
כי המלכות אוכלות רק את מזון המלכות ואת אבקת הפרחים זה לדבורות העובדות בלי התחייחסות לדבש עצמו.

לא הייתי בונה על חלבון או הגעה למכסת קלוריות שחסרה לי ממזון מלכות או כל משהו בסגנון, נשמע מעיק על הקיבה ונמאס מהר.

היה לי במקרה בבית, טעים הדבר הזה.
על הקופסא רשום לקחת 1-2 כפיות ביום וגם הערכים נראים סבבה, אפילו שאני מניח שרוב הפחמימות באות מסוכרים לא?

לא יודע לגבי אלרגיות, אבל תבדוק את המאכל הזה טוב לפני שאתה מחליט לצרוך אותו בכמויות.

חוץ מזה, הוא לא נראה לי מאכל מיוחד. במחיר הזה עדיף אבקת חלבון.

• פותח/ת השרשור
ואלה חברה לא יודע,כמה שאני קורא על הדבר הזה ככה יותר אני נדהם.
מסכנה שלי רצוי לאכול מזון מלכות בלי קשר לאימונים ובמינונים קטנים וכמובן לא מומלץ למי שיש לו אלגריות,אבל אני מתכוון ללמוד עוד על הדבר הזה אבל אם כל מה שרשום באינטרנט נכון זה משו בובמסטי;דלקות,מערכת חיסונים,ויטמינים,מניעת מחלות,עוזר בטיפול מחלות,נשמע אחלה בקיצור.

ואלה חברה לא יודע,כמה שאני קורא על הדבר הזה ככה יותר אני נדהם.
מסכנה שלי רצוי לאכול מזון מלכות בלי קשר לאימונים ובמינונים קטנים וכמובן לא מומלץ למי שיש לו אלגריות,אבל אני מתכוון ללמוד עוד על הדבר הזה אבל אם כל מה שרשום באינטרנט נכון זה משו בובמסטי;דלקות,מערכת חיסונים,ויטמינים,מניעת מחלות,עוזר בטיפול מחלות,נשמע אחלה בקיצור.

אל תשכח שיש פה פן שיווקי גם..
כל עוד אין מחקרים שמראים את כל העניין הזה קח הכל בעירבון מוגבל..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית