הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקלי עבודה בחיטוב

ElemenTal

משתמש פעיל
832
26
נק' מוניטין:
633
832
26
אני מסיים שבוע חמישי לחיטוב (ד"א ירדתי 4-5 קילו, זה בסדר ?) עובד עם הליניארית, דדליפט כבר סוג של שברתי תשיא מהמסה, היה 118 ל 4 והשבוע עשיתי 118 ל 5 וניראה לי אני אצליח גם שבוע הבא 120 ל 5. בנץ היה 82.5 ל 5, השבוע ניסיתי 85 ויצא ל 3, מקווה לנסות שוב להצליח. פרס עוד קילו וחצי מגיע לשיא, ובינתיים אפילו לא מתקשה. חתירה בסדר עוד קילו מהשיא עם טכניקה סבבה.

ורק סקוואט שהיה 110 (ל 5) בקושי סוגר 100... מה, איך ולמה ?...
ואיך לגבי שאר התרגילים, כולם אומרים שבחיטוב יורדים קצת במשקלים, ופה חוץ מסקוואט הולך לי טוב...

אני מסיים שבוע חמישי לחיטוב (ד"א ירדתי 4-5 קילו, זה בסדר ?) עובד עם הליניארית, דדליפט כבר סוג של שברתי תשיא מהמסה, היה 118 ל 4 והשבוע עשיתי 118 ל 5 וניראה לי אני אצליח גם שבוע הבא 120 ל 5. בנץ היה 82.5 ל 5, השבוע ניסיתי 85 ויצא ל 3, מקווה לנסות שוב להצליח. פרס עוד קילו וחצי מגיע לשיא, ובינתיים אפילו לא מתקשה. חתירה בסדר עוד קילו מהשיא עם טכניקה סבבה.

ורק סקוואט שהיה 110 (ל 5) בקושי סוגר 100... מה, איך ולמה ?...
ואיך לגבי שאר התרגילים, כולם אומרים שבחיטוב יורדים קצת במשקלים, ופה חוץ מסקוואט הולך לי טוב...

הירידה שלך יפה מאוד, ירידה של בין חצי קילו לקילו בשבוע זה מצויין ונראה שאתה קולע לשם בול.

אפשר להתקדם בחיטוב במשקלים, לפחות בשבועות הראשונים וזה מה שקורה איתך, קח בחשבון שאתה בגירעון קלורי ומתישהו המשקלים אכן ירדו.

דדליפט זה תרגיל שמערב הרבה שרירים ולכן יכול להיות שאתה מתקדם בו, כל תרגיל הוא נפרד אבל זה התעסקות בקקה, תמשיך עם החיטוב כי עושה רושם שאתה בכיוון הנכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית