הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סקר - האם אתם מחשבים את משקל המוט ?

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך

ארז

משתמש קבוע
1,875
141
נק' מוניטין:
3,091
1,875
141
האם אתם מחשבים את משקל המוט יחד עם המשקולות ?

אני אישית לא מחשב אולי זו טעות אולי לא מי יודע ..

נערך לאחרונה:
מה יש פה לא להחשיב?את ה 20 קילו של המוט אתה לא מרים?

41435d1307562786-ninja-glock-tactical_facepalm%5B1%5D.jpg

דיון מפגר

• פותח/ת השרשור
מה יש פה לא להחשיב?את ה 20 קילו של המוט אתה לא מרים?

41435d1307562786-ninja-glock-tactical_facepalm%5B1%5D.jpg

דיון מפגר

התכוונתי שאם אתה עושה סקוואט של 100 ק''ג בפלטות אתה מוסיף בטוטאל שלך את ה20 ק''ג של המוט ? כאילו שאתה אומר שאתה מרים 120 ק''ג ?

תמנע ממילים לא במקום אל תהפכו כל דבר לשוק ..

התכוונתי שאם אתה עושה סקוואט של 100 ק''ג בפלטות אתה מוסיף בטוטאל שלך את ה20 ק''ג של המוט ? כאילו שאתה אומר שאתה מרים 120 ק''ג ?

אתה בטוח שאתה עושה סקוואט של 100 קילו? למה אתה מחשיב את הפלטה הראשונה?

• פותח/ת השרשור
אתה בטוח שאתה עושה סקוואט של 100 קילו? למה אתה מחשיב את הפלטה הראשונה?

אני בטוח שאני מרים 100 ק''ג אבל אני לדוגמא לא מחשיב את משקל המוט מכיוון שכל האנשים סביבי לא מחשיבים , בגלל זה פתחתי סקר לראות איך המתאמנים פה מחשבים את המשקלים אבל כל ילדי הפורום יוצאים בהצהרות ציניות מיותרות.

אני בטוח שאני מרים 100 ק''ג אבל אני לדוגמא לא מחשיב את משקל המוט מכיוון שכל האנשים סביבי לא מחשיבים , בגלל זה פתחתי סקר לראות איך המתאמנים פה מחשבים את המשקלים אבל כל ילדי הפורום יוצאים בהצהרות ציניות מיותרות.

לא הבנת. אתה בטוח שאתה מרים 100 קילו כי יש לך 50 קילו כל צד שאתה "מרים אותם". אבל הרי גם את המוט אתה "מרים", בדיוק כמו המשקולות, לא? אם אתה לא מרים את המוט, אני יכול לומר שאתה גם לא מרים כל פלטה בכל צד ושאתה עושה רק 60 קילו. הקריטריון הוא כמה משקל אתה מניע, ואתה מניע גם את המוט.
ובוא אני אשאל אותך שאלה אחרת: נגיד אתה עולה עם המוט + 50 קילו בכל צד על משקל. כמה יתווסף לך, 100 קילו או 120?

• פותח/ת השרשור
120 מן הסתם.
אני אשאל אותך שאלה אחרת- נגיד אתה עולה עם מוט + 50 קילו בכל צד על המשקל
בא מישהו ושואל אותך '' אחי כמה הרמת היום בסקוואט ?'' כמה אתה עונה לו ?

המוט המזדיין הזה שוקל 20 קילו למה שאני לא אחשיב. את הסוגרים אני לא מחשיב...😉
ותמיד שמישהו אומר "סגרתי 2 פלטות" אני מבין מזה שהוא עבד עם 100 קילו. כי פלטה נורמלית לא "על סטרואידים" כמו במכונים מסויימים היא 20.

120 מן הסתם.
אני אשאל אותך שאלה אחרת- נגיד אתה עולה עם מוט + 50 קילו בכל צד על המשקל
בא מישהו ושואל אותך '' אחי כמה הרמת היום בסקוואט ?'' כמה אתה עונה לו ?

הרמתי כמה שהוספתי למשקל גוף שלי. אז נכון שיש עניין של 5 קילו הבדל לכאן ולכאן (בגדים, פלטות שלא שוקלות בדיוק נכון, מוט פחות מ-20 קילו) אבל אני מרים את כל מה שיש על המוט + המוט. זה לא שאם הייתי מרים מוט ריק אז זה היה כמו לעשות סקוואט באוויר, נכון?
ותחשוב על זה בעוד דרך - נגיד שהיית שם על הגב פלטה של 20 (בלי מוט) והיית עושה סקוואט. כמה הרמת?

ברור שאתה מחשיב, אתה אומר שהרמת 120 קילו כי באמת הרמת 120 קילו(ולא 100).
אין פה בכלל דיון.
המוט שוקל בדיוק כמו הפלטות ואין שום סיבה שבעולם לא להחשיב אותו.

• פותח/ת השרשור
אוקי סבבה לא החשבתי מכיוון שמגיל קטן האנשים שמסביבי לא חישבו.
טוב לפחות המשקליים שלי ''עלו'' ב20 ק''ג יותר 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית