הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אנשים שמתמשים בטורנטים ומזייפים רטיו

כמה רוחב פס יש לך? קשה יותר למצוא הורדות ישירות במהירות של מגה וחצי לשניה מאשר TL בטורנט פופולרי. חוץ מזה, הייתרון של TL זה העבודה עם לינקים. פשוט אין לך את זה. אתה מוריד קובץ אחד ונותן לקליינט לעשות את כל העבודה. שלא לדבר על נוחות, לא צריך להתחיל לחפש פרימיומים וכאלה.

.

אם אני זוכר נכון אז 4 מגה. קבצים מ PB יורדים אצלי על בערך 500kb ברוב המקרים וזה יותר ממספיק עבורי.
את שאר הדברים שכתבת לא הבנתי : )
מבחינתי, אם אין ב TL הזה קבצים שפשוט לא אמצא במקום אחר (גם אם יירד לאט יותר), ההבדלים שציינת לא משמעותיים (אבל שוב, באמת שלא הבנתי מה שכתבת שם אחרי שאלת הפס)

theidan: בגלל המזייפים- מעיפים את המשתמשים הישראלים מכול טרקאר נורמלי...
ויש אנשים שמורידים מאות גיגה בחודש- מהירות העלאה בארץ לא מאפשרת להחזיר עשירת מהנדרש.

אם אני זוכר נכון אז 4 מגה. קבצים מ PB יורדים אצלי על בערך 500kb ברוב המקרים וזה יותר ממספיק עבורי.
את שאר הדברים שכתבת לא הבנתי : )
מבחינתי, אם אין ב TL הזה קבצים שפשוט לא אמצא במקום אחר (גם אם יירד לאט יותר), ההבדלים שציינת לא משמעותיים (אבל שוב, באמת שלא הבנתי מה שכתבת שם אחרי שאלת הפס)
עם 4 מגה אין לך ממש מה לעשות בTL. אין להם משהו מאוד בלעדי או נדיר, בייחוד אם אתה אגיל ואין לך בעיה עם הורדות ישירות.

theidan: בגלל המזייפים- מעיפים את המשתמשים הישראלים מכול טרקאר נורמלי...
ויש אנשים שמורידים מאות גיגה בחודש- מהירות העלאה בארץ לא מאפשרת להחזיר עשירת מהנדרש.
אני לא בעד לזייף, ואני אישית לא מזייף. אבל אם מישהו מזייף כמו שצריך לא יעלו עליו. לישראל יש באנים בטראקרים משתי סיבות עקריות. אחת היא מאנשים שלא יודעים איך לזייף בלי שיעלו עליהם, והשניה זה כי שונאים אותנו.

לא יודע מה איתכם, אבל עבדתי מאוד קשה כדי להשיג את המשתמש שלי ל-TL ואני מעדיף לשתף ביושר. יש לי כבר Ratio של 2, ואני יודע שכשאני או מישהו שאני מכיר צריך משהו - אם זה משחק/סרט/תוכנית, זה יהיה לו תוך 10 דקות.

1.7 מגה בשניה אני לא אקבל בשום מקום אחר 😃

לא יודע מה איתכם, אבל עבדתי מאוד קשה כדי להשיג את המשתמש שלי ל-TL ואני מעדיף לשתף ביושר. יש לי כבר Ratio של 2, ואני יודע שכשאני או מישהו שאני מכיר צריך משהו - אם זה משחק/סרט/תוכנית, זה יהיה לו תוך 10 דקות.

מסכים עם כל מילה. גם להראות להם שלא כל הישראלים הם קקי וגם להרגיש טוב שאתה לא מזייף כמו הרוב.
אני אחד שמוריד בחודש בסביבות ה500 ג'יגה רק מסרטי HD. וזה אולי לא פשוט אבל אני מעלה בחזרה 90% מכל מה שהורדתי בחזרה. אני פשוט משאיר כל הורדה פתוחה למשך שבוע שלם בשביל שיעלה חזרה, וגם אני מקבל נקודות על זה שההורדה פתוחה גם אם לא מורידים ממני (!), זה טריק חמוד כזה של TORRENTDAY אם מישהו מכיר. המהירות העלאה שלי היא בסביבות ה100K +-, שזה כלום לעומת המהירות הורדה שהיא 1.5MB. אבל זה מה שיש בארץ..

קשה? חח
היה לי בשנה האחרונה 4 משתמשים חחח כל פעם אני מקבל באן כי כי אני גם לא מנסה להשאר.. ישלי איזה חבר אחד עם מחשב מטורף ורוחב פס ממש ממש גבוהה
אז גם ככה מה שאני צריך הוא מוריד ואני לוקח את זה אחרי יום..
זה השיטה הכי טובה 🤡

הרטיו שלי בטורנטליץ':

http://bildr.no/view/993239

אישית עם האינטרנט הצולע שלי בחיים לא הייתי מגיע ל-2 טרה בייט אפלואד בלי התוכנות, כמובן שעדיף לשתף רגיל אם זה לא מפריע לך אבל בשלב מסויים תרצה להוריד עוד והרטיו ידפוק אותך וזה מעצבן.

לא הבנתם מה רציתי לומר. הכוונה היא שעדיף שהוא יעלה בצורה חוקית. אם אין ברירה והוא צריך לזייף אז הוא יכול, אבל שיעשה את זה חכם.

אני מוציא לך את החשק מלגנוב ולהפיץ חומרים שלא שייכים לך? אוי, ליבי יוצא אליך.
מה זה קשור? האתר עובד לפי חוקים מסוימים שהופכים אותו לכזה טוב, ואנשים שמזייפים פשוט הורסים את האתרים הללו.

לזייף בטראקרים זה כמו לספר לאנשים שאבקת חלבון זה כמו דיאנבול.
אתם מוציאים שם רע לכל שאר האנשים.

• פותח/ת השרשור
מה זה קשור? האתר עובד לפי חוקים מסוימים שהופכים אותו לכזה טוב, ואנשים שמזייפים פשוט הורסים את האתרים הללו.

הקשר הוא שלהיות מתחסד כשזה קשור לגניבה זו צביעות במקרה הטוב ואידיוטיות מוחלטת במקרה הרע. אם אתה מעוניין כ"כ בשמירה על חוקים - תקנה את המשחקים/סדרות/סרטים/מוזיקה שאתה צורך. תעשיית הבידור עובדת לפי חוקים מסויימים, אנשים שגונבים פשוט הורסים אותה ומוציאים שם רע לישראלים.

הקשר הוא שלהיות מתחסד כשזה קשור לגניבה זו צביעות במקרה הטוב ואידיוטיות מוחלטת במקרה הרע. אם אתה מעוניין כ"כ בשמירה על חוקים - תקנה את המשחקים/סדרות/סרטים/מוזיקה שאתה צורך. תעשיית הבידור עובדת לפי חוקים מסויימים, אנשים שגונבים פשוט הורסים אותה ומוציאים שם רע לישראלים.
156229_474941403415_300760038415_5692421_6816627_n.jpg

ההיגיון שלך לוקה בחסר.
myheadisalem128562305945288665.jpg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית