הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גב תחתון בדדליפט

• פותח/ת השרשור mojomj
  • פורסם בתאריך

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
כשאני עושה דדליפט, אז בזמן ההרמה אני מרגיש את הגב התחתון. כלומר לא כאבים או משהו כזה, כמו לחץ כזה או כיווץ של הגב התחתון. זאת התחושה שאמורה להיות?

כן, אבל זה לא אומר שהדדליפט שלך בהכרח טוב.
אם אתה רוצה לדעת אם הוא טוב או לא תעלה סירטון שלו.

• פותח/ת השרשור
אין ממש מי שיצלם אותי שם אז אני אנסה לצלם את עצמי בפעם הבאה שאני עושה דדליפט ונראה אם זה אפשרי. בכל אופן, אני עובד כמו שריפטו מראה בסרטונים שלו אז אם התחושה בגב אמורה להיות ככה זה מרגיע אותי לבינתיים

התחושה בגב התחתון לא אמורה להיות לחץ,אתה אמור להרגיש שהשרירים שם עובדים זה לפחות מה שאני מרגיש "כאב" של שרירים ולא לחץ.

אין ממש מי שיצלם אותי שם אז אני אנסה לצלם את עצמי בפעם הבאה שאני עושה דדליפט ונראה אם זה אפשרי. בכל אופן, אני עובד כמו שריפטו מראה בסרטונים שלו אז אם התחושה בגב אמורה להיות ככה זה מרגיע אותי לבינתיים

קח שיטה, שרציתי לצלם אותי עושה משהו בחדר כושר לקחתי דמבל העמדתי אותו על ספה של בנץ' או משהו והשענתי עליו את הפלאפון וצילמתי, זה גם מצלם יותר טוב ממישהו שיצלם אותך כי אתה שם את זה בדיוק בפרופיל והפלאפון לא זז..

ויכול להיות שיש לך לחץ גם עם טכניקה נכונה, יכול להיות גם שהזוקפי גו שלך קצת חלשים..

• פותח/ת השרשור
אחלה. יש ספת בנץ' בדיוק מאחורי הכלוב של הסקוואט אז אני אעשה מה שאמרת עם הדאמבל. על הדרך גם נצלם את הסקוואט.

שוב פעם, אני לא יודע אם ההגדרה הנכונה היא לחץ. קשה לי לתת שם לתחושה. זו הרגשה כאילו שברגע שאני מרים את המוט אז אני ישר מרגיש את הגב התחתון כאילו במאמץ כזה. יכול להיות באמת שהזוקפי גב חלשים כי לא חושב שעבדתי עליהם יותר מדי. רק לאחרונה התחלתי SS ואני מרים כרגע 40 קילו בדדליפט (לא כולל את המוט) אבל אפשר להגיד שאני מרגיש טוב טוב את הגב התחתון בזמן ההרמה של המוט. בכל אופן, בהזדמנות הראשונה שתהייה לי אני אצלם את עצמי ונראה.

אחלה. יש ספת בנץ' בדיוק מאחורי הכלוב של הסקוואט אז אני אעשה מה שאמרת עם הדאמבל. על הדרך גם נצלם את הסקוואט.

שוב פעם, אני לא יודע אם ההגדרה הנכונה היא לחץ. קשה לי לתת שם לתחושה. זו הרגשה כאילו שברגע שאני מרים את המוט אז אני ישר מרגיש את הגב התחתון כאילו במאמץ כזה. יכול להיות באמת שהזוקפי גב חלשים כי לא חושב שעבדתי עליהם יותר מדי. רק לאחרונה התחלתי SS ואני מרים כרגע 40 קילו בדדליפט (לא כולל את המוט) אבל אפשר להגיד שאני מרגיש טוב טוב את הגב התחתון בזמן ההרמה של המוט. בכל אופן, בהזדמנות הראשונה שתהייה לי אני אצלם את עצמי ונראה.

זה פשוט חדש לך
ככה זה יהיה לך גם בביספ,טרייספ חזה וכל שריר אחר
פשוט בגב תחתון אף פעם לא יכלת להרגיש את זה אז זה ממש מוזר לך(בניגוד לרגליים,שגם בחיי היום היום יכולים להגיע לפעילות מאומצת (ריצה בביה"ס או משהו))

• פותח/ת השרשור
אוקיי, הייתי היום במכון אבל היום לא עשיתי דדליפט אז לא צילמתי את הדדליפט. זה יקרה רק ביום רביעי. אבל עשיתי סקוואט ופרס וצילמתי אותם.

הצילום של הסקוואט יצא בסדר נראה לי אבל הצילום של הפרס לא יצא משהו. אפשר לראות בערך מה אני עושה וגם זה דרך המראה אז אם הצילום לא מספיק טוב בשביל פידבק תגידו לי אני אצלם שוב בפעם הבאה.

סקוואט

פרס

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אוקיי, הייתי היום במכון אבל היום לא עשיתי דדליפט אז לא צילמתי את הדדליפט. זה יקרה רק ביום רביעי. אבל עשיתי סקוואט ופרס וצילמתי אותם.

הצילום של הסקוואט יצא בסדר נראה לי אבל הצילום של הפרס לא יצא משהו. אפשר לראות בערך מה אני עושה וגם זה דרך המראה אז אם הצילום לא מספיק טוב בשביל פידבק תגידו לי אני אצלם שוב בפעם הבאה.

סקוואט

http://www.youtube.com/watch?v=5B0zDSHgFY4

פרס

http://www.youtube.com/watch?v=9PC04X-lgQE

אהלן

העלת 2 סרטונים של סקווט ולא פרס 😃

תנסה לצלם את הסקווט מהצד זה יהיה יותר נח לראות ככה, מה שנראה מהזווית הזאת זה שאתה לא לוקח את התחת מספיק אחורה, ובעיקר לא שובר מקביל.

• פותח/ת השרשור
תודה

ערכתי את זה והעלתי את הסרטון של הפרס.

תוכל להסביר למה הכוונה בלא לוקח את התחת מספיק אחורה? אני nמרגיש שאני יורד מאוד נמוך וכשאני מתרומם אני מתרומם עם התחת קודם.

גם לא הבנתי מה הכוונה בלא שובר מקביל? לא יורד מספיק נמוך?

יום רביעי אצלם שוב פעם מהצד כולל את הדדליפט

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית