הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS עד שהחלב יעלה לי לראש

MetalHead

משתמש פעיל
431
0
נק' מוניטין:
198
431
0
נתקעתי רציני בSS ואז איזה שבועיים עשיתי שטויות (ניסתי לעשות קצת אימוני נפח אבל זה ממש לא כיף...). עכשיו הבנתי שאני צריך להמשיך כי לא עשיתי אף ריסט 😵

אז עכשיו ריסט רציני לכל התרגילים וממשיכים

סקוואט: 77.5X3X5 היה כבד וטכניקה ממש מפגרת
בנצ' פרס: 42.5X3X5 קל רצח
דדליפט 75X1X5 גם היה קל

סקוואט: 77.5X2X5,4 היה ממש ממש כבד והטכניקה נורא-כנראה צריך משהו רציני יותר. 70X1X5
פרס: 25X3X5 קלי קלוט. ואז עוד סינגל עם 35 בזמן שחיכתי למישהו (היה די קל ונראה לי אני אפילו יכול לסגור חמישייה).
פאוורקלין;susss: התחלתי היום ללמוד את הטכניקה אז עשיתי הרבה סטים עם 30 קילו ועם מוט ריק וכל מיני שטויות שיעזרו לי להבין

מקווה שהפעם אני באמת יוכל למצות את SS עד הסוף.

אה ואגב מטרות, סקוואט ודדליפט 110+, פרס 55+, בנצ' 80+. מה שבטוח אני לא ימשיך עם זה אחרי פברואר כי אני ממש ממש רוצה להתחטב לקיץ (תקווה להיות חטוב עם שרירים פעם ראשונה בחיים)

נתקעתי רציני בSS ואז איזה שבועיים עשיתי שטויות (ניסתי לעשות קצת אימוני נפח אבל זה ממש לא כיף...). עכשיו הבנתי שאני צריך להמשיך כי לא עשיתי אף ריסט 😵

אז עכשיו ריסט רציני לכל התרגילים וממשיכים

סקוואט: 77.5X3X5 היה כבד וטכניקה ממש מפגרת
בנצ' פרס: 42.5X3X5 קל רצח
דדליפט 75X1X5 גם היה קל

סקוואט: 77.5X2X5,4 היה ממש ממש כבד והטכניקה נורא-כנראה צריך משהו רציני יותר. 70X1X5
פרס: 25X3X5 קלי קלוט. ואז עוד סינגל עם 35 בזמן שחיכתי למישהו (היה די קל ונראה לי אני אפילו יכול לסגור חמישייה).
פאוורקלין;susss: התחלתי היום ללמוד את הטכניקה אז עשיתי הרבה סטים עם 30 קילו ועם מוט ריק וכל מיני שטויות שיעזרו לי להבין

מקווה שהפעם אני באמת יוכל למצות את SS עד הסוף.

אה ואגב מטרות, סקוואט ודדליפט 110+, פרס 55+, בנצ' 80+. מה שבטוח אני לא ימשיך עם זה אחרי פברואר כי אני ממש ממש רוצה להתחטב לקיץ (תקווה להיות חטוב עם שרירים פעם ראשונה בחיים)
מעניין למי חיכית ;)
ויש לי סרט די נורא שלך של פאוורקלין

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
10.10.11
סקוואט 72.5X3X5 היה יחסית קל אבל יש בעיה ממש מרכזית בטכניקה. אם אני עושה היפ דרייב אז אני עולה עם התחת יותר מהגב ואם אני עולה עם הגב כמו שצריך אז אין היפ דרייב. מה לעשות???😳

בנצ' 45X3X5 היה כבד יותר ממה שציפיתי אבל עדיין היה בסדר. הצלחתי סופסוף להבין איך לדחוף שכמות שהם לא יצאו

דדליפט 80X1X5 גם היה בסדר אבל אני צריך למצוא מה לעשות עם המשולבת כי להחליף צד של היד כל חזרה זה מעצבן (אני עושה את זה כדי שהאמות יגדלו באופן פרופרציונלי)

בגלל שהיה לי עוד איזה חצי שעה מיותרת לשרוף (לא היה לי כוח לחזור הבייתה כי רציתי ללכת ישר לאימון איגרוף) עבדתי על טכניקה של פאוורקלין, נראה לי אני מתחיל לקלוט עשיתי יותר מ10 סטים ש7 מהם 30 קילו וכל השאר מוט ריק.

• פותח/ת השרשור
אני מתכוון סוף פברואר/תחילת מרץ שזה משאיר לי 4 וחצי חודשים לסיים SS. לא מספיק ?

• פותח/ת השרשור
סאמק באתי היום למכון בדיוק כשהוא נסגר. אז בסוף הולכים מחר ובשבת

---------- התגובה התווספה 13-10-2011 ב 14:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה 12-10-2011 ב 15:32 ----------

13.10.11

סקוואט
75X3X5 זה ממש מעצבן שככל שאני משבר את הטכניקה שלי יותר ניהיה לי הרבה יותר קשה להרים את המשקל והיום זה הרגיש כמו PR למרות שזה אמור היה להיות ממש קשה (לפחות הפסקתי לגלוש עם הברכיים)

פרס
27.5X3X5 ממשיכים אימון הבא זה יהיה כבר השיא הקודם שלי ונראה לי יהיה לי די קל...

פאוור קלין
מלא סטים עם 30 קילו בשביל הטכניקה. נעלה סרטונים ונקווה שהיא השתפרה

הסרטון שהעלת לא עשית בכלל פאוורקלין,זה היה יותר דומה להאנג קלין אם אני לא טועה בשם.

• פותח/ת השרשור
זה היה הניסיון הראשון שלי לקלין ובכללי זה לא היה אמור להעלות לפה אז אני יודע שזה די גרוע

• פותח/ת השרשור
15.10.11
אימון שהתחיל חרא ונגמר מעולה!

סקוואט

77.5X1X3 למרות שבכל הסטים של החימום שמרתי על טכניקה טובה פה פשוט הכל נהרס. כל דבר בטכניקה שיכל להיות לא טוב היה לא טוב. הפסקתי ב3 כי פשוט לא יכולתי עם הטכניקה הזאת. ניסתי 70 קילו אבל כאב לי כל מקום בגוף ופשוט בקושי עליתי, אז החלטתי לוותר על סקוואט להיום!

בנצ'

47.5X3X5 אני לומד את הטכניקה של דייב טייט ובמשקל מרגיש קל אבל יש 2 בעיות. בסוף העלייה המרפקים יוצאים החוצה לא יודע למה והשכמות כל הזמן מחליקות ואני לא מצליח להצמיד אותם ליותר מחזרה אחת (זה גורם לאי יציבות ומעקם הכל)

דדליפט

85X1X5 PR
היה מעולה! הPR הקודם היה 85 לרביעייה אבל עכשיו היה פשוט אחלה. גם הטכניקה הייתה טובה. השאלתי מגנזיום מחברי לאימונים והמוט פשוט נשאר בידיים ולא זז (הרגשה מעולה)!

בקיצור אפשר טיפים איך להשאיר את השכמות במקום בבנצ' ?

הייתי מראה לך מה לעשות עם השכמות אבל מחר אני בא מוקדם בבוקר למכבי לפני עבודה..

• פותח/ת השרשור
תגיד איזה יום אתה שם ננסה לבוא

---------- התגובה התווספה ב 22:09 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 09:13 ----------

17.10.11
סקוואט
50X3X5 בגלל שהטכניקה ממש חרא הורדתי ל50 ונתקדם בקפיצות של 50 ככה שנחזור די מהר לPR (הטכניקה ממש משתפרת)
פרס
30X3X5 יאללה אימון הבא PR
קלין
סתם אימונים על הטכניקה

• פותח/ת השרשור
21.10.11
הייתה לי בעיה ללכת ברביעי או חמישי כי לא הייתי בעיר אז אני הולך עכשיו יומיים ברצף (גם ככה הסקוואטים קלים בגלל הטכניקה).

סקוואט

60X3X5 התחממתי ועשיתי סט אחד עם 55 והיה פשוט קל מידי אז העליתי ל60 הטכניקה עדיין די טובה חוץ מגלישת ברכיים מינורית
בנצ'
51X3X5 PR היה אמור להיות 50 אבל בגלל שגל המוטות היו תפוסים חוץ מהזה של ה21 אז עשיתי איתו (בPR האחרון היה לי 50 בגלל שעשיתי עם מוט של 20)
דדלפיט
90X1X5 PR
היה מעולה. סיני אחד עיצבן אותי בסטים של החימום כשהוא בקש ממני לשים סוגרים בסטים של 3 חזרות בדדליפט והתחיל עוד לריב איתי שזה יכול לעוף על מישהו. גם התחלתי פשוט סוג של להפיל את המוט ככה שעושים מלא רעש עם מוזיקה בפול ווליום באוזניים! עשיתי בלי מגנזיום כי אני לא רוצה להתרגל אליו ואז סתם להתבאס כשלא יהיה לי אותו (הוא לא שלי)

---------- התגובה התווספה 22-10-2011 ב 16:01 ---------- התגובה הקודמת הייתה 21-10-2011 ב 17:44 ----------

22.10.11
סקוואט
65X3X5 קל...
פרס
32.5X3X5 PR
סוף סוף
פאוור קלין
מתחיל לקלוט את הטכניקה, רק צריך להבין איך להכנס מתחת למוט.
עשיתי כמה סטים עם מוט ריק, 4 עם 30 ו1 עם 35

• פותח/ת השרשור
24.10.11
סקוואט

70X3X5 היה קל, בקרוב נעלה סרטון לבדיקה
בנצ'
52.5X3X5 PR
גם היה די קל, רק בסט האחרון לא נחתי מספיק
דדליפט
95X3X5 PR
היה קשה, במיוחד החזרה הראשונה (בחימום אפילו 90 בקושי עלה) אבל הסתדרתי די טוב

אני עובר עכשיו לדדליפט פעם בשבוע עם סקוואט קל כי האימונים די הורגים אותי ואחרי זה ממש קשה באיגרוף. זה גם יתן לי זמן לאזן את הפאוור קלין עם שאר ההרמות

• פותח/ת השרשור
הייתי אמור ללכת בחמישי אבל הלכתי לישון לחצי שעה והתעוררתי אתמול בבוקר אז הלכתי אתמול. השבוע נלך 4 פעמים כדי להשלים (ראשון,שלישי,חמישי,שבת)

אז הנה מאתמול
סקוואט
75X3X5 התחלתי להרגיש עומס אבל סך הכל היה סבבה. רק לתקן קצת את העליה עם התחת.
פרס
35X1X4
35X2X5 PR

סט ראשון היה מאוד קשה כל חזרה בקושי סיימתי, הוספתי מוזיקה בשאר הסטים והחזרות הרגישו קלות כמו פמפום.
קלין
35X3X5 עדיין צריך לשפר טכניקה, מחר נעלה סרטון

לא הכרחי שתלך 4 פעמים השבוע, קורה שמפספסים אימון..

גם תחשוב על זה ככה- אם תלך 4 פעמים השבוע אז הפעם הבאה שיהיו לך יומיים מנוחה זה עוד שבועיים
ואם גם יש לך את האיגרוף הזה שלך במנוחה אז ההתאוששות שלך תהיה על הפנים

קיצר
בוא בשני ותעזור עם הפרס 👏

• פותח/ת השרשור
בטח שהכרחי! גם ככה היה לך אימון אתמול אז אתה יכול לבוא מחר!
וזה ממש מגניב שמישהו מגיב לי בלוג לשם שינוי:)

---------- התגובה התווספה 30-10-2011 ב 19:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה 29-10-2011 ב 22:03 ----------

30.10.11
סקוואט
80X3X5 צפיתי שיהיה קשה אבל היה סבבה. בגלל שאימון הבא קל נראה לי אני יעשה עוד קפיצה של 5 ל85 ואז יחזור ל2.5
בנצ'
55X3X5 PR
בסט השני הידיים שלי החליקו והתרחבו וגם השכמות יצאו בסט השני והשלישי. אבל בכל מקרה סיימתי.
פאוורקלין
5 סטים עם מוט ריק ו30 ואז
35X3X3
37.5X2X3
בכללי קל, שפרתי את הטכניקה, רק צריך להכנס יותר מתחת למוט. מעכשיו מתחיל להעלות משקל.

נערך לאחרונה:
בהצלחה ולמה אתה עושה 3 סטים בדדליפט בדדליפט צריך לעשות רק סט אחד של עבודה וכל השאר חימום

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית