נתקעתי רציני בSS ואז איזה שבועיים עשיתי שטויות (ניסתי לעשות קצת אימוני נפח אבל זה ממש לא כיף...). עכשיו הבנתי שאני צריך להמשיך כי לא עשיתי אף ריסט 😵
אז עכשיו ריסט רציני לכל התרגילים וממשיכים
סקוואט: 77.5X3X5 היה כבד וטכניקה ממש מפגרת
בנצ' פרס: 42.5X3X5 קל רצח
דדליפט 75X1X5 גם היה קל
סקוואט: 77.5X2X5,4 היה ממש ממש כבד והטכניקה נורא-כנראה צריך משהו רציני יותר. 70X1X5
פרס: 25X3X5 קלי קלוט. ואז עוד סינגל עם 35 בזמן שחיכתי למישהו (היה די קל ונראה לי אני אפילו יכול לסגור חמישייה).
פאוורקלין;susss: התחלתי היום ללמוד את הטכניקה אז עשיתי הרבה סטים עם 30 קילו ועם מוט ריק וכל מיני שטויות שיעזרו לי להבין
מקווה שהפעם אני באמת יוכל למצות את SS עד הסוף.
אה ואגב מטרות, סקוואט ודדליפט 110+, פרס 55+, בנצ' 80+. מה שבטוח אני לא ימשיך עם זה אחרי פברואר כי אני ממש ממש רוצה להתחטב לקיץ (תקווה להיות חטוב עם שרירים פעם ראשונה בחיים)
אז עכשיו ריסט רציני לכל התרגילים וממשיכים
סקוואט: 77.5X3X5 היה כבד וטכניקה ממש מפגרת
בנצ' פרס: 42.5X3X5 קל רצח
דדליפט 75X1X5 גם היה קל
סקוואט: 77.5X2X5,4 היה ממש ממש כבד והטכניקה נורא-כנראה צריך משהו רציני יותר. 70X1X5
פרס: 25X3X5 קלי קלוט. ואז עוד סינגל עם 35 בזמן שחיכתי למישהו (היה די קל ונראה לי אני אפילו יכול לסגור חמישייה).
פאוורקלין;susss: התחלתי היום ללמוד את הטכניקה אז עשיתי הרבה סטים עם 30 קילו ועם מוט ריק וכל מיני שטויות שיעזרו לי להבין
מקווה שהפעם אני באמת יוכל למצות את SS עד הסוף.
אה ואגב מטרות, סקוואט ודדליפט 110+, פרס 55+, בנצ' 80+. מה שבטוח אני לא ימשיך עם זה אחרי פברואר כי אני ממש ממש רוצה להתחטב לקיץ (תקווה להיות חטוב עם שרירים פעם ראשונה בחיים)