הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שיתוף - מאמן מציק

• פותח/ת השרשור tomav
  • פורסם בתאריך

tomav

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
באימון האחרון עשיתי פרס וחתירה. מאמן ראה אותי עושה את זה וככה הלכה השיחה:
"לא אמרתי לך ולכל החברים שלך לא לעשות את התרגילים האלה?" (בחיים לא דיבר איתי\עם חברים שלי שדרך אגב לא עושים את התרגילים הנ"ל)
"לא.. בחיים לא ראיתי אותך"
"טוב אז אל תעשה את התרגילים האלה, מי אמר לך בכלל לעשות תרגילים כאלה?"
"אף אחד"
"לך תקבע אצל מאמן והוא יעשה לך תוכנית אימונים שמתאימה לך"
והקטע הכי מפגר-
"המשקלים האלה לא מתאימים לך" - ושמתי מוט ריק בפרס בשביל להבין את הטכניקה. נו באמת.

קיצר הוא ביאס את כל האימון , הייתי בשני סטים האחרונים של האימון ופשוט הפסקתי כי ירד החשק. זה לא אומר שאני אפסיק עם התוכנית אבל באותו רגע ממש התעצבנתי.

סתם רציתי לשתף .. יום טוב

אחי הפיתרון זה להביא ביד אוננות זה הפיתרון לכל חולי ומצב רוח רע!

מאמנים ליצנים.
תגיד לו שאתה נרשמת בשביל להתאמן ואתה לא שם זין מה הוא חושב, לא מתאים לו תגיד לו שאתה רוצה החזר כספי ואתה עובר מכון.
(או משהו כזה)

תגיד שאמא שלך לא מרשה לך לדבר עם זרים חחחחח ביחיאת
נו מה אתה רוצה לעשות?
שים זין

לפעמים הם גם בוחנים אותך בכל הסט מכל זווית כאילו אתה חייה במעבדה
אני פשוט עושה להם אותו הדבר, בא לידם שהם עושים סט ומתחיל להסתכל ולחייך

תודה על השיתוף אחי.
156229_474941403415_300760038415_5692421_6816627_n.jpg

קודם כל על תחשוב שכל מה שאומרים המאמנים לא נכון , אבל אם החלטתה שאתה הולך על תכנית אימונים מסויימת פשוט לך איתה ואם הוא אומר לך משו תגיד לו "תשמע זאת התכנית אימונים שאני עושה כרגע , כשאני ירצה לשנות אני ידבר איתך " , ותעשה לו איזו הבעת פנים של "יאללה לך מפה " , זהו

יכול להיות שאתה מבצע את התרגילים לא טוב ולכן הוא לא מאשר לך
מצד שני שילמד אותך

אצלנו אני מציק למאמנים ועושה את זה בכמויות.איפה הם פותחים את ליבם? יש לינק?

אף אחד לא ישבור את רף הטימטום של "מאמנת" מכון הכושר שהייתה אצלנו.
רואה אותי עושה דדליפט, ואומרת: "מה אתה עושה? התרגיל הזה יצא מחוץ לחוק, הוא מסוכן!"

תענה לו בצורה יפה ולא מזלזלת שאתה יודע מה אתה עושה ושיניח לך.

---------- התגובה התווספה ב 14:54 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 14:54 ----------

אצלנו אני מציק למאמנים ועושה את זה בכמויות.איפה הם פותחים את ליבם? יש לינק?

אולי הם מתלוננים אצל הבוס 😃

אתה מחפש תמיכה ולא פתרון.

• פותח/ת השרשור
יכול להיות שאתה מבצע את התרגילים לא טוב ולכן הוא לא מאשר לך
מצד שני שילמד אותך
אתה יודע מה, יכול להיות. אבל שלא יגיד לי שאסור לי לעשות את התרגילים האלה, שיתקן אותי.
אתה מחפש תמיכה ולא פתרון.
אממ אני לא מחפש תמיכה ואני גם לא מחפש פתרון, סתם פורק עצבים. 😃

אם אתה לא יודע להרים הוא צריך להגיד לך לא לעשות אותם
הוא לא חייב ללמד אותך את התרגילים הללו
אם אתה רוצה ללמוד תקח אימון אישי

סתם פטפוט חסר תועלת לטעמי.

סביר להניח שההתנהגות שלו נובעת מחוסר ביטחון. פתאום הוא רואה יותר ויותר נערים שמבצעים כל מיני תרגילים "מוזרים" שהוא לא למד בוינגייט ויכול להיות שזה גורם לו לתהיות לא נעימות, כמו : אם כ"כ הרבה אנשים מבצעים את התרגילים אולי יש בהם משהו? אם התרגילים טובים אז למה לא לימדו את זה בוינגייט או לימדו אבל אחרת?
אז מה , הלימודים בוינגייט לא שווים? או שאולי יש עוד ידע שלא נחשפתי אליו? וכן הלאה.

חוץ מזה , נניח והוא היה אומר לך שאתה מוזמן להמשיך בתרגילים האלה. הוא מייד היה מסתכן בכך שתבקש ממנו עזרה או הנחייה , שהוא כאמור לא מסוגל לספק (ואולי הוא לא ירגיש נעים בלהודות בזה). זו פשוט הדרך שלו לשדר לך שאם במקרה תרצה הנחייה - לא תקבל אותה ממנו , אז תוותר מראש.

אני מניח שהוא לא התכוון לחברים שלך אלא לחבר'ה צעירים באופן כללי שהוא רואה במכון שעושים תרגילים דומים.

כמובן שאם זה מכון "מיינסטרימי" , ההנהלה יכולה להנחות את המאמנים לנסות למנוע "תופעות כמוך" , בין היתר כי הם פשוט לא יודעים איך לאכול את זה.

בכל מקרה, זו לדעתי הסיבה להתנהגות שלו וההתמודדות שלך היא בהבנה של זה ובהתעלמות ממנו ומשכמותיו.
להבא, אתה גם יכול לבוא לאימוני ניסיון במכונים באיזור שלך ולוודא שמותר לך להתאמן כמו שאתה מתכנן להתאמן.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית