הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרו לי עזרו לי עזרו לי

הקטע פה שעורר חשד הוא תחומי עניין שלא אופיינים לבחורות כמו ידע מסוים בפלפונים\קעקועים\מכוניות\ג'אג'טים\משחקים בפלייסטשיין (חלק פה טיפה הגזמתי אבל הנק' ברורה)

אותי שבר הקטע של המסוק שיש לה:Banane36:

אני אגיב לכל אחת בכל מקרה 🖕

293154_700b_v1.jpg

חה! 🤪

• פותח/ת השרשור
ואני חשבתי שמה שעורר חשד זו העובדה שאישה גולשת באינטרנט במקום שתהיה עסוקה בעבודות הבית.

מצטערת אני פה בטעות, חשבתי שזה אתר מתכונים.
וקיבלתי 1500 שקל על 28 שעות להיות בעבודה שלי ולשמור כל הכיפור.
לא עבד בסוף הפלייסטיישן אבל מחר אני בחופש ככה שאשלים פערים, מקווה לאלהתאכזב מהמשחקים עצמם.

וכן הגזמתם קצת עם הידע בפלאפונים.. אישה שלא מבינה בפלאפון היא מטומטמת... אבולוציה לעזאזל

---------- התגובה התווספה ב 02:53 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 02:47 ----------

לשליט שלה*

פה גם הגזמת..

נכתב ע"י Born slippy;338769[COLOR="Red":
]ניסיתי להכניס את הצהוב לכל חור אפשרי[/COLOR]
ניסיתי לחבר את כל השלושה בכל מקום אין תמונה ואין סאונד

זה נשמע מעניין

מצטערת אני פה בטעות, חשבתי שזה אתר מתכונים.
וקיבלתי 1500 שקל על 28 שעות להיות בעבודה שלי ולשמור כל הכיפור.
לא עבד בסוף הפלייסטיישן אבל מחר אני בחופש ככה שאשלים פערים, מקווה לאלהתאכזב מהמשחקים עצמם.

וכן הגזמתם קצת עם הידע בפלאפונים.. אישה שלא מבינה בפלאפון היא מטומטמת... אבולוציה לעזאזל

נתנו לך 200% אולי קצת יותר על יום כיפור, זה בערך מה שנותנים על שבתות ככה שהיית דורשת יותר לדעתי. ומה זאת אומרת שומרת על מקום העבודה שלך? אל תספרי איפה את עובדת אבל לא הבנתי למה צריך לשים עובד שישמור על המקום עבודה...?? את עובדת בחברה אבטחה?

נתנו לך 200% אולי קצת יותר על יום כיפור, זה בערך מה שנותנים על שבתות ככה שהיית דורשת יותר לדעתי. ומה זאת אומרת שומרת על מקום העבודה שלך? אל תספרי איפה את עובדת אבל לא הבנתי למה צריך לשים עובד שישמור על המקום עבודה...?? את עובדת בחברה אבטחה?

היא שמרה על המטבח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית