הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ספרים

• פותח/ת השרשור caron
  • פורסם בתאריך

caron

משתמש מתחיל
34
0
נק' מוניטין:
0
34
0
1.מאיפה אפשר להזמין בזול את starting strength?
2.יש המלצות לעוד ספרים שיכולים לעזור למתחיל ובכלל לידע? הבנתי שכדאי להזמין גם את practical programming
3.אתם חושבים שבסדיר בקרבי יש מספיק זמן וציוד כדי להתאמן על כוח?

שתהיה שנה טובה לכל האתר המועיל הזה ותודה רבה לכל מי שיכול לעזור 😃

לא מבין מה הטעם לקנות,כשאפשר להוריד את שניהם.
SS ממש קל למצוא,הספר השני גם מצאתי אבל לקח קצת זמן אבל גם אותו אפשר למצוא,לא חבל על הכסף?

כי לא כולם גנבים? וזה גם לא בדיוק אותו הדבר לקרוא ממסך של מחשב, אתה יודע.

לגבי הגניבות,אני די בטוח שגם אתה "גנבת" הרבה דברים מהאינטרנט.
אולי לא ספר,אלה שיר.אולי סרט,שהורדת או ראית בצפייה ישירה.
אל תשחק אותה צדיק חח
ולגבי לקרוא ממסך אם זה אני מסכים,יותר נוח לקרוא מספר אבל תלוי בבנאדם אם זה
לא אכפת לו ממש אז שיוריד תספר ויקרא במחשב...

אני לא משחק אותה צדיק. גניבת הספרים הספציפיים האלה מפריעה לי באופן אישי, ולכן אני לא מרשה את זה בפורום.

תראה, במסלול בכלל לא יהיה לך לא זמן ולא כח להתאמן, ואחרי המסלול כלוחם רב הסיכויים שלא יהיה לך את הציוד לעשות את זה כי רב השירות שלך אתה תהיה במוצבים שכוחי אל שהדבר הכי קרוב שם לציוד יהיה אולי מתח ומקבילים.

תלוי איפה אתה משרת
בן דוד שלי משרת בגבעתי והוא חוזר הביתה כל שבוע אז הוא מתאמן כשהוא חוזר, הוא לא מצליח ממש להתחזק אבל הוא מצליח לפחות לשמור על המסת שריר שלו

בקרבי אין זמן אין ציוד ואין אוכל שיתמוך באימונים.
אפשר להעלות כמה קילו של שריר אבל לא יותר מזה. וכמובן שזה יהיה הרבה יותר קשה.

בקרבי אין זמן אין ציוד ואין אוכל שיתמוך באימונים.
אפשר להעלות כמה קילו של שריר אבל לא יותר מזה. וכמובן שזה יהיה הרבה יותר קשה.

כן, בגלל זה כתבתי שהאפשרות היחידה להתאמן היא בסופי שבוע בבית, רק כדי לשמור על הכוח

בעזהי"ת

על רמת העיקרון, כן ניתן לארגן אימון שבועי לשמירה על יכולת ומשקלי עבודה. אישית הייתי מבצע בתור אימון חד שבועי גירסה מאוחדת לשבוע האחרון של שלב הנפח בפנדלי 5X5 - ורק מה: בכל הנוגע לחי"רניק במהלך המסלול - יהיה מאוד קשה לבצע פעילות גופנית כלשהי ביומיים לאחר האימון הזה, לכל הפחות.

moo נתן כאן לא מזמן אימון בהיקף יותר הגיוני, למטרה דומה.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה אני מחכה שהאישור של paypal יגיע כדי להזמין את הספרים,נורא מבאס לדעת שב-3 השנים הקרובות ודווקא בקרבי דבר שאמור להיות נחוץ לא קיים בכלל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית