הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ האם המשקל שלי תקין?

TamirMarziano

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
טוב אז ככה, אני בן 16
גובה : 1.83
משקל: 60 קילו
אני מתעסק באתלטיקה קלה 3 אימונים בשבוע, ריצות קצרות, קפיצות ולעיתים ריצות ארוכות.

המשקל שלי תקין ?
אני נראה רזה, ואני מעוניין טיפה להיות יותר עבה, עם שרירים בולטים, לא משהו גס מדי.

מצטער אם לא פתחתי את האשכול במקום הנכון.

תודה רבה לעוזרים.

• פותח/ת השרשור
אני גם חושב שאני שחיף..
המטרות שלי הם פשוט מאוד לעלות מסה במסה השריר, כמו שכתבתי להיות עבה יותר.
להיראות טוב עם גוף שרירי ומעוצב.

אתה יכול לנסות SS, תאכל במאזן חיובי של 500 ככה ותחשב גם את השריפת קלוריות של האימונים באתלטיקה והכל, אם אתה מרגיש שההתקדמות קשה מדי, אתה יכול לעבור לתכנית כוח עם התקדמות איטית יותר, זה ישרת מצויין את המטרות שלך.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לנסות SS, תאכל במאזן חיובי של 500 ככה ותחשב גם את השריפת קלוריות של האימונים באתלטיקה והכל, אם אתה מרגיש שההתקדמות קשה מדי, אתה יכול לעבור לתכנית כוח עם התקדמות איטית יותר, זה ישרת מצויין את המטרות שלך.

אחי אני ממש אשמח אם תסביר לי ככה טיפה יותר לעומק את מה שדיברת עליו, אני דיי חדש בעסק תציל אותי 😃
תודה על העזרה גבר..

אחי אני ממש אשמח אם תסביר לי ככה טיפה יותר לעומק את מה שדיברת עליו, אני דיי חדש בעסק תציל אותי 😃
תודה על העזרה גבר..

תחשב כמה קלוריות אתה אוכל ביום בערך פה:
http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%9F%20%D7%A7%D7%9C%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA.php

ותוסיף לזה 500-700 קלוריות ליום ואתה תעלה במשקל.
מומלץ גם להתאמן בזמן הזה מן הסתם.

ד"א תמדוד את המשקל שלך רק בבוקר אחרי הצרכים, וכדי לראות אם אתה עול במשקל תמדוד את עצמך כל שבוע, בבוקר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית