הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקרחות

• פותח/ת השרשור yan
  • פורסם בתאריך
פרופסיה, תרופה ידועה לטיפול בהתקרחות.
לא תחזיר לך שיער שאבד אבל תמנע איבוד שיער נוסף.
התרופה בארץ במרשם רופא בלבד והיא גם לא זולה משהו למיטב ידיעתי
יש אופציית רכישה שלה באתרים רפואיים בהודו ללא מרשם.

כל האמור אינו מהווה המלצה ואין לראות בו ייעוץ רפואי מכל סוג.

אני לא זוכר איך קוראים לזה אבל יש איזה כדור שאפשר לקחת שמשאיר את השער במצב שהוא מבחינת התקרחות..אבא שלי לוקח וזה נעצר לו

השתמשתי במינוקסי בזמנו, ולא ראיתי שינוי כלשהו, אבל יש לא מעט שאומרים שזה עוזר להם.
פרופסיה עוזר בוודאות לרוב האנשים, ואפילו מצמיח שיער לברי המזל, אבל לא הייתי לוקח את זה. יקר, ולדעתי יש לא מעט תופעות לוואי.

לי אישית מה שעזר זה שינוי השמפו שהשתמשתי בו. הד אנד שולדרס נגד קשקשים הכחול פשוט הוריד לי מאות שערות ביום עד שקלטתי שזה מזה.

לפני שרצים לקנות פרופסיה כדאי לבצע חיפוש קצר , יש פורום שלם של אנשים שמתלוננים שנטלו את התרופה ומאז סובלים מתופעות לוואי בלתי הפיכות , כולל אין אונות חלקית או מלאה.

אני לא חושב שזה שווה בסופו של דבר לקחת תרופות למשך כל החיים רק בגלל שיער. זה לא סוכריות.
גם לבזבז כל כך הרבה זמן ואנרגיה על פאקינג שיער. עדיף להשקיע את הזמן והכסף והעצבים על דברים אחרים.

וכן יש אנשים שמדווחים על כל מני תופעות לוואי כמו צמיחה של רקמת שד, אין אונות...
הייתי אומר שהתקרחות, בניגוד לנשים, אצל גברים זה יכול לסמן גבריות, בעוד ששדיים, ואין אונות זה בדיוק ההפך... ככה ש...

הפיתרון הכי טוב זה מכונת תספורת, דרגה 0 🙄

• פותח/ת השרשור
תודה רבה לכל העוזרים באמת שעזרתם מאוד.
אם למישהו יש עוד משהו להוסיף אני אשמח
קיבלתי מרשם למינוקסי אבל כמו שמישהו רשם פה אני באמת משתמש בהד אנד שולדרס הכחול אז נעשה תקופת ניסיון תודה רבה!

אני משתמש במינוקסי 5 כבר יותר משנתיים
ואצלי יש שיפור מטורף!!
שהייתי עושה קוצים היו רואים לי כמעט את כל הקרקפת היום הרבה הרבה פחות
לא מתעסק עם זה הרבה מרסס פעמיים ביום ושלום על ישראל

מי שרוצה חומרים טבעים יקח חומר גרמני קפאין שמפו טיבעי דקל ננסי וגם חומר על בסיס נחושת ולקינוח מנוקסדיל 15 אחוז למי שלאעובד5 אחזוז וגם רק בקצף ה5

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית