עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש שתי אפשרויות:
1. שימוש בפרופוסיה - חרא של דבר
2. השתלת שיער ואז אתה מסודר.
לפי דעתי, האפשרות הראשונה על הפנים, האפשרות השנייה נחמדה אם יש לך כסף וממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש גורע לך שתהיה קירח.
לפי דעתי האישית זה אובר רייטד, כולה שיער, בסופו של דבר 70% מהגברים מתקרחים מלא או חלקית זה לא שתהיה אחד למליון שהוא קירח ... לא שווה את התופעות לוואי של פרופוסיה אבל אם יש אקסטרה כסף ויכול ללכת למכון השתלת שיער מכובד (לא מכון בטורקיה אכמ אכמ) אז לך על זה.
לא מכיר מיקרודוסינג של התרופה מכיר רק שימוש במינונים רגילים והתופעות לוואי שחלק מהמשתמשים חווים לא שווה את זה.מה הבעיה עם מיקרודוסניג של פרופיסיה?
אנשים מדווחים על אותה יעילות בלי התופעות לוואי!
לא מכיר מיקרודוסינג של התרופה מכיר רק שימוש במינונים רגילים והתופעות לוואי שחלק מהמשתמשים חווים לא שווה את זה.
לגבי מיקרודוסינג, אם זה באמת אפשרות אז שילך על זה.
כוונתי להאצת תהליך ההתקרחותאיך התקרחות גנטית קשורה לשימוש בטסט?
שימוש בטסט מאיץ את תהליך ההתקרחות, תלוי כמובן באופן השימוש ובמינונים, התקרחות גנטית אי אפשר למנוע בשום דרך.
בכלל, אם יש משהו שלמדתי זה שבגנטיקה אי אפשר להילחם, יש היום פתרונות לכל מיני בעיות אסתטיות שנוצרות מגנטיקה כמו לייזר או השתלות שיער אבל הן רק פלסטר, בגנטיקה אי אפשר להילחם.
פרופיסיה
שימוש בפרופוסיה
ממה שהבנתי שאחת מתופעות הלוואי האפשריות של פרופסיה זה בעיות בזיקפה - גם חבר סיפר לי מנסיון אישי, גם ראיתי עדויות ברשת. שקלתי לקחת אבל אני מעדיף להקריח ולהישאר עם זיקפות חזקות...מה הבעיה עם מיקרודוסניג של פרופיסיה?
2. השתלת שיער.
השתלת שיער
לגבי השתלה הבנתי שהקאץ' שם זה שאחרי השתלה עדיין צריך לקחת משהו שיעצור את הנשירה (שוב, פרופסיה או משהו), אחרת זה ינשור שוב.השתלת שיער
אחי הגדול בדיוק עשה השתלת שיער. לא צריך לדאוג לשום דבר כי לוקחים לך שיער מאזור שבו הוא לא נושר אף פעם גם ככה ("המעטפת" או איך שלא קוראים לאזור הזה).ממה שהבנתי שאחת מתופעות הלוואי האפשריות של פרופסיה זה בעיות בזיקפה - גם חבר סיפר לי מנסיון אישי, גם ראיתי עדויות ברשת. שקלתי לקחת אבל אני מעדיף להקריח ולהישאר עם זיקפות חזקות...
לגבי השתלה הבנתי שהקאץ' שם זה שאחרי השתלה עדיין צריך לקחת משהו שיעצור את הנשירה (שוב, פרופסיה או משהו), אחרת זה ינשור שוב.
אני לא סגור על זה כי לא התעמקתי יותר מדי, יש לי כמה חברים שחושבים בכיוון ומבררים הכל אז שמעתי מהם.
איך התקרחות גנטית קשורה לשימוש בטסט?
שימוש בטסט מאיץ את תהליך ההתקרחות, תלוי כמובן באופן השימוש ובמינונים, התקרחות גנטית אי אפשר למנוע בשום דרך.
בכלל, אם יש משהו שלמדתי זה שבגנטיקה אי אפשר להילחם, יש היום פתרונות לכל מיני בעיות אסתטיות שנוצרות מגנטיקה כמו לייזר או השתלות שיער אבל הן רק פלסטר, בגנטיקה אי אפשר להילחם.
אתה כרגע משתמש בטסט ?בשימוש בטסט
בגלל שנושא ההתקרחות לא ממש מעניין אותי אז לא חקרתי את זה לעומק, לא יצא לי לראות את הסרטונים האלה ספציפית של דרק אבל יכול להיות שכן, שווה לפותח האשכול לראות/קרוא, ידע זה כוח , או במקרה שלו, ידע זה שיער ☝️
אנשים עושים יותר מידי עניין משיער ,אני לא שופט אנשים שבוחרים לקחת פרופסיה אותו כנ"ל לציפרלקס(על לוסטרל בעצמי) ושלל תרופות אחרות ,אבל בעיניי רב הנזק מן התועלת במקרה הזה.
בדיוק קראתי היום פוסט של מישהו שכותב.. שלא מפריע לו שיש לו בעיות זיקפה קשות.. אבל יש לו שיער מלא בזכות שתי השתלות שיער ופרופיסיה.
כל אחד והבחירות שלו...