הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקרחות גנטית

נותן בראש

משתמש מתחיל
18
2
נק' מוניטין:
2
18
2
אשמח לשמוע מניסיון של משתמשים איך להמנע מנשירת שיער /התקרחות בשימוש בטסט ואם יש דרך למנוע את זה ועד כמה זה יעיל בשטח, תודה

תשמע אפשר להתכחש לקרחת ולנסות לדחות את הקץ הרבה. בתאכלס? לדעתי יש 2 אפשרויות שהכי ריאליות.
1. להפנים את זה שתהיה קירח ולא נורא. רצוי בהתאם לגדל זקן.
2. השתלת שיער.

איך התקרחות גנטית קשורה לשימוש בטסט?
שימוש בטסט מאיץ את תהליך ההתקרחות, תלוי כמובן באופן השימוש ובמינונים, התקרחות גנטית אי אפשר למנוע בשום דרך.
בכלל, אם יש משהו שלמדתי זה שבגנטיקה אי אפשר להילחם, יש היום פתרונות לכל מיני בעיות אסתטיות שנוצרות מגנטיקה כמו לייזר או השתלות שיער אבל הן רק פלסטר, בגנטיקה אי אפשר להילחם.

יש שתי אפשרויות:
1. שימוש בפרופוסיה - חרא של דבר
2. השתלת שיער ואז אתה מסודר.

לפי דעתי, האפשרות הראשונה על הפנים, האפשרות השנייה נחמדה אם יש לך כסף וממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש גורע לך שתהיה קירח.
לפי דעתי האישית זה אובר רייטד, כולה שיער, בסופו של דבר 70% מהגברים מתקרחים מלא או חלקית זה לא שתהיה אחד למליון שהוא קירח ... לא שווה את התופעות לוואי של פרופוסיה אבל אם יש אקסטרה כסף ויכול ללכת למכון השתלת שיער מכובד (לא מכון בטורקיה אכמ אכמ) אז לך על זה.

יש שתי אפשרויות:
1. שימוש בפרופוסיה - חרא של דבר
2. השתלת שיער ואז אתה מסודר.

לפי דעתי, האפשרות הראשונה על הפנים, האפשרות השנייה נחמדה אם יש לך כסף וממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש גורע לך שתהיה קירח.
לפי דעתי האישית זה אובר רייטד, כולה שיער, בסופו של דבר 70% מהגברים מתקרחים מלא או חלקית זה לא שתהיה אחד למליון שהוא קירח ... לא שווה את התופעות לוואי של פרופוסיה אבל אם יש אקסטרה כסף ויכול ללכת למכון השתלת שיער מכובד (לא מכון בטורקיה אכמ אכמ) אז לך על זה.

מה הבעיה עם מיקרודוסניג של פרופיסיה?
אנשים מדווחים על אותה יעילות בלי התופעות לוואי!

אנשים מדווחים על אותה יעילות בלי התופעות לוואי!
לא מכיר מיקרודוסינג של התרופה מכיר רק שימוש במינונים רגילים והתופעות לוואי שחלק מהמשתמשים חווים לא שווה את זה.
לגבי מיקרודוסינג, אם זה באמת אפשרות אז שילך על זה.

לא מכיר מיקרודוסינג של התרופה מכיר רק שימוש במינונים רגילים והתופעות לוואי שחלק מהמשתמשים חווים לא שווה את זה.
לגבי מיקרודוסינג, אם זה באמת אפשרות אז שילך על זה.

Microdosing Finasteride BREAKTHROUGH: 0.2mg - New Dosage? - YouTube
כמובן שגם microneedling עובד!!
CRAZY MICRO-NEEDLING BEFORE/AFTER RESULTS FOR HAIR REGROWTH! - YouTube

• פותח/ת השרשור
שימוש בטסט מאיץ את תהליך ההתקרחות, תלוי כמובן באופן השימוש ובמינונים, התקרחות גנטית אי אפשר למנוע בשום דרך.
בכלל, אם יש משהו שלמדתי זה שבגנטיקה אי אפשר להילחם, יש היום פתרונות לכל מיני בעיות אסתטיות שנוצרות מגנטיקה כמו לייזר או השתלות שיער אבל הן רק פלסטר, בגנטיקה אי אפשר להילחם.
כוונתי להאצת תהליך ההתקרחות

שימוש בפרופוסיה

ממה שהבנתי שאחת מתופעות הלוואי האפשריות של פרופסיה זה בעיות בזיקפה - גם חבר סיפר לי מנסיון אישי, גם ראיתי עדויות ברשת. שקלתי לקחת אבל אני מעדיף להקריח ולהישאר עם זיקפות חזקות...
2. השתלת שיער.

השתלת שיער

השתלת שיער
לגבי השתלה הבנתי שהקאץ' שם זה שאחרי השתלה עדיין צריך לקחת משהו שיעצור את הנשירה (שוב, פרופסיה או משהו), אחרת זה ינשור שוב.
אני לא סגור על זה כי לא התעמקתי יותר מדי, יש לי כמה חברים שחושבים בכיוון ומבררים הכל אז שמעתי מהם.

ממה שהבנתי שאחת מתופעות הלוואי האפשריות של פרופסיה זה בעיות בזיקפה - גם חבר סיפר לי מנסיון אישי, גם ראיתי עדויות ברשת. שקלתי לקחת אבל אני מעדיף להקריח ולהישאר עם זיקפות חזקות...

לגבי השתלה הבנתי שהקאץ' שם זה שאחרי השתלה עדיין צריך לקחת משהו שיעצור את הנשירה (שוב, פרופסיה או משהו), אחרת זה ינשור שוב.
אני לא סגור על זה כי לא התעמקתי יותר מדי, יש לי כמה חברים שחושבים בכיוון ומבררים הכל אז שמעתי מהם.
אחי הגדול בדיוק עשה השתלת שיער. לא צריך לדאוג לשום דבר כי לוקחים לך שיער מאזור שבו הוא לא נושר אף פעם גם ככה ("המעטפת" או איך שלא קוראים לאזור הזה).
*זה נכון להשתלה בארץ, לא יודע מה קורה בתורכיה.

הטסט עושה הסבה לדיו טסט (גנטי) מה שכן תורם לשיער פנים אבל מצד שני גורם להתקרחות.

@JewTRT
Menoxidil
ומיקרו ניידילינג לא עוזר?
דרק מפרסם המון סרטונים לאנשים שזה עזר להם
בגלל שנושא ההתקרחות לא ממש מעניין אותי אז לא חקרתי את זה לעומק, לא יצא לי לראות את הסרטונים האלה ספציפית של דרק אבל יכול להיות שכן, שווה לפותח האשכול לראות/קרוא, ידע זה כוח , או במקרה שלו, ידע זה שיער ☝️

אנשים עושים יותר מידי עניין משיער ,אני לא שופט אנשים שבוחרים לקחת פרופסיה אותו כנ"ל לציפרלקס(על לוסטרל בעצמי) ושלל תרופות אחרות ,אבל בעיניי רב הנזק מן התועלת במקרה הזה.

לא שאני אובייקטיבי, אבל פשוט תשלימו עם זה, הקרחת תבוא במקודם או מאוחר, מה שכן, כשיש קרחת אז לדאוג לגלח אותה כל יומיים ותגדלו זקן, היום זה באופנה

אנשים עושים יותר מידי עניין משיער ,אני לא שופט אנשים שבוחרים לקחת פרופסיה אותו כנ"ל לציפרלקס(על לוסטרל בעצמי) ושלל תרופות אחרות ,אבל בעיניי רב הנזק מן התועלת במקרה הזה.

בדיוק קראתי היום פוסט של מישהו שכותב.. שלא מפריע לו שיש לו בעיות זיקפה קשות.. אבל יש לו שיער מלא בזכות שתי השתלות שיער ופרופיסיה.
כל אחד והבחירות שלו...

בדיוק קראתי היום פוסט של מישהו שכותב.. שלא מפריע לו שיש לו בעיות זיקפה קשות.. אבל יש לו שיער מלא בזכות שתי השתלות שיער ופרופיסיה.
כל אחד והבחירות שלו...

אני מעדיף להיות קירח עם איבר מין כמו של שיין דיזל וקירח מאשר עם ה10 ס''מ שיש לי ושיער ארוך.
אני כרגע בסייקל מתפלל שהוא יגדל

אנשים עושים יותר מידי עניין משיער ,אני לא שופט אנשים שבוחרים לקחת פרופסיה אותו כנ"ל לציפרלקס(על לוסטרל בעצמי) ושלל תרופות אחרות ,אבל בעיניי רב הנזק מן התועלת במקרה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית