הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התקרחות גנטית

נותן בראש

משתמש מתחיל
18
2
נק' מוניטין:
2
18
2
אשמח לשמוע מניסיון של משתמשים איך להמנע מנשירת שיער /התקרחות בשימוש בטסט ואם יש דרך למנוע את זה ועד כמה זה יעיל בשטח, תודה

פשוט לא אחי,שיער זה ממש לא אוברייטד,להיות קירח זה מכער,מבגר ופשוט מכוער

מה באופנה על מי אתה עובד?
זה כמו שלהגיד שלהיות גמד זה יפה,קרחת זה מכוער אבל ברור שצריך להשלים עם זה

כמה מיליגרם לוסטרל אתה לוקח? אם אני פשוט מעלה לי מינונים בלי פסיכיאטר מה יכול לקרות? באלי לאכול חבילה שלמהההה

תן לי לנחש הוא שעיר ונראה ממש גבר גבר נכון?
חשבתי שכל הגייז מגלחים תעצמם אני רואה שלא אתם אוהבים שיערות? שואל באמת לא צוחק עכשיו
ולמה אתם אוהבים שרירים שרירים שרירים? זה תנאי קבלה אצלכם? עוד שאלה באמת ולא צוחק בכלל זה נראה שאם אין שרירים אין דייט

אם זה נכתב בצורה מעליבה בצורה כל שהיא זה ממש לא הכוונה

האמת שטיפשות ורדידות יותר מכוער לגבר, תשאל נקבות מסביבך, יאוששו זאת

@Serg
יא ראבק יום חמישי 5 בבוקר אתה מעלת פוסטים על קרחות בlbs

מה קרה חזרת מבילוי סטלה חרבות
לא הצלחת להעמיס מישהי אז אתה פה ???
הילדים הצעירים פה לא מבינים עדיין שנשים אוהבות שכל כוח כסף ורק בסוף הרשימה נמצא שיער ושרירים ...

חושבים שאם יהיה להם בלורית יפה וקוביות בבטן הם יזיינו יותר מהשמנמן עם הbmw אבל השמנמן בנתיים מזיין יותר

פשוט לא אחי,שיער זה ממש לא אוברייטד,להיות קירח זה מכער,מבגר ופשוט מכוער

מה באופנה על מי אתה עובד?
זה כמו שלהגיד שלהיות גמד זה יפה,קרחת זה מכוער אבל ברור שצריך להשלים עם זה

כמה מיליגרם לוסטרל אתה לוקח? אם אני פשוט מעלה לי מינונים בלי פסיכיאטר מה יכול לקרות? באלי לאכול חבילה שלמהההה

תן לי לנחש הוא שעיר ונראה ממש גבר גבר נכון?
חשבתי שכל הגייז מגלחים תעצמם אני רואה שלא אתם אוהבים שיערות? שואל באמת לא צוחק עכשיו
ולמה אתם אוהבים שרירים שרירים שרירים? זה תנאי קבלה אצלכם? עוד שאלה באמת ולא צוחק בכלל זה נראה שאם אין שרירים אין דייט

אם זה נכתב בצורה מעליבה בצורה כל שהיא זה ממש לא הכוונה
מה נסגר עם הרוייד רייג' על הבוקר

אנשים עושים יותר מידי עניין משיער ,אני לא שופט אנשים שבוחרים לקחת פרופסיה אותו כנ"ל לציפרלקס(על לוסטרל בעצמי) ושלל תרופות אחרות ,אבל בעיניי רב הנזק מן התועלת במקרה הזה.

אגב בקשר ל-לוסטרל היו לך התנגשויות בסייקל או ב-PCT?

הילדים הצעירים פה לא מבינים עדיין שנשים אוהבות שכל כוח כסף ורק בסוף הרשימה נמצא שיער ושרירים ...

חושבים שאם יהיה להם בלורית יפה וקוביות בבטן הם יזיינו יותר מהשמנמן עם הbmw אבל השמנמן בנתיים מזיין יותר[/QUOTE]

זה אינדיבידואלי
כדרך הטבע נשים תמיד יחפשו כוחניות ובטחון עצמי שהגבר אמור לתת להם.
אבל אצל כול אחת זה מתבטא אחרת , יש נשים שחושבות שחוכמה זה כוח , יש כאלה שחושבות ששרירים זה כוח , יש כאלה שחושבות שהשמנמן עם ה-BMW שנראה כמו מלווה בריבית זה כוח..

הכול מחולק לפי טייפקאסט של נשים.
בדרך כלל אלה שנמשכות לגברים עם 0 IQ אבל BMW וכסף אלה ערסיות/צ'אחלות.

הוא מגיע רק עם הבימבה
אני רואה שאתה ממש מכיר אותי אה באמת היה רייד רציני
@Serg

חושבים שאם יהיה להם בלורית יפה וקוביות בבטן הם יזיינו יותר מהשמנמן עם הbmw אבל השמנמן בנתיים מזיין יותר
חחחחחחחחח
@Serg

אפשר גם להיות עשיר וגם אסטטיק זה בא ביחד
אגב בקשר ל-לוסטרל היו לך התנגשויות בסייקל או ב-PCT?

זה אינדיבידואלי
כדרך הטבע נשים תמיד יחפשו כוחניות ובטחון עצמי שהגבר אמור לתת להם.
אבל אצל כול אחת זה מתבטא אחרת , יש נשים שחושבות שחוכמה זה כוח , יש כאלה שחושבות ששרירים זה כוח , יש כאלה שחושבות שהשמנמן עם ה-BMW שנראה כמו מלווה בריבית זה כוח..

הכול מחולק לפי טייפקאסט של נשים.
בדרך כלל אלה שנמשכות לגברים עם 0 IQ אבל BMW וכסף אלה ערסיות/צ'אחלות.[/QUOTE]
לוסטרל האמת לא פוגע בשום דבר בפיתוח גוף אני אוכל חפיסות אני
מה שנכון נכון
מה עושים נגד rages? עצות איך מפחיתים? שואל באמת

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית