הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון קריאטין וספיחת נוזלים

David10381S

משתמש מתחיל
194
8
נק' מוניטין:
225
194
8
שלום,
אני יודע שפתחו המון נושאים שקשורים לספיחת נוזלים אבל באף אחת מהן לא מצאתי את התשובה לשאלתי ככה שאני מקווה שאתם תוכלו לעזור לי.
בזמן האחרון קצת התעמקתי בנושא של הקריאטין והשפעותיו ולפי מה שהבנתי בסופו של דבר הקריאטין לא באמת סופח נוזלים(כלומר אוגר נוזלים מחוץ לתאים) אלא הוא אוגר נוזלים בתוך התאים כך שהשריר גדל אם אני לא מתבלבל.
אז רציתי להבין אחת ולתמיד במה זה משפיע על המבנה של השריר ועל הגוף בכלל בזמן לקיחתו? לדוגמה
השריר נראה יותר שמן?
ה"פסים" בשרירים נעלמים?
והכי חשוב לי עכשיו לדעת בגלל שאני בחיטוב מה עם הריבועים איך הם מושפעים הם נעלמים בגלל הנוזלים? או מה?
תודה לעוזרים.

ענית בעצמך על השאלה , אתה תראה יותר "שמן" ב 5 קילו לערך אבל זה כמובן רק נוזלים בשריר עם כול המשתמע מזה.

אתה תראה גם יותר גדול בתקופה שאתה משתמש יכול להיות שזה יטשטש ריבועים לא יודע אבל אחרי שבועיים ככה שתפסיק את השימוש הנוזלים יירדו

• פותח/ת השרשור
כן זה כבר אני יודע שאני אהיה יותר "גדול".
אבל בכל זאת העניין עם הריבועים מציק לי.. אולי מישהו שלקח בעבר יוכל להגיד לי מה זה עשה לו?
אני לא ילד של ריבועים יש לי מסת שריר די מכובדת על הגוף.
אבל להראות גדול יותר לא בהכרח יגרום לך להראות יפה יותר בקיצור אני אומר שהחיטוב מאוד חשוב לי
אז עוד תשובות
תודה

לפי ניסיון אישי בא.ש מאוד נמוך זה משפיע ויזואלית. 9 א.ש ומעלה אין השפעה ויזואלית משימוש בקריאטין.

אם אתה מתחת ל8-9 א.ש

אתה יכול להעלות תמונות לאשכולות המתאימים בפורום כדי לעזור להעריך בצורה גסה את א.ש הנוכחי שלך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית