הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון LB Squat 155k 3 reps PR 75k b/w

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

אני יודע שחסר כמה סנטימטרים בעומק כדי שאני אשבור 100% מקביל אבל כל עוד הכלוב לא מאפשר זה מה יש. (אפשר לשמוע גם איך אני מנסה לרדת טיפה יותר מהרגיל ודופק תמוט בכלוב בחזרה השניה)

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
כן חסר קצת, אבל מה שיותר נראה הוא שאתה משחרר לפעמים את הגב בירידה (בראשונה שמטת את החזה), ובגלל זה העליה נראית לא משהו.

• פותח/ת השרשור
כן חסר קצת, אבל מה שיותר נראה הוא שאתה משחרר לפעמים את הגב בירידה (בראשונה שמטת את החזה), ובגלל זה העליה נראית לא משהו.
הבנתי, אז במידה ואני אחזיק את החזה מורם אפילו יותר חזק הבעיה תפתר סופית?

זה עבר את האישור של Thor וגולני?
זה לא יעבור אפילו את האישור של היפרטרופי.

אני מצטרף ללטיסימוס. ואני גם חושב שאתה ממקם את המוט נמוך מדיי על הגב, אחרי הכתף האחורית אפילו. זה גם נראה כאילו הוא מתגלגל לך על הגב.

הבנתי, אז במידה ואני אחזיק את החזה מורם אפילו יותר חזק הבעיה תפתר סופית?

אני לא בטוח, הזווית בגב לא נראית לי משהו ובגלל זה העליה גם קשה. יכול להיות שזה PR והכל ובגלל זה, אבל כדאי אולי לטפל בזה.

כל הכבוד על המשקל,אבל הטכניקה דורשת שיפור.
אתה שם למטה מגיע לגוד מורנינג.תוציא חזה,תיישר תגב ואל תביא לחזה ליפול.

זה מה שאמרתי לו
וcoldfire אל תנסה לעקוץ כהרגלך
אתה לא מצחיק

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מצטרף ללטיסימוס. ואני גם חושב שאתה ממקם את המוט נמוך מדיי על הגב, אחרי הכתף האחורית אפילו. זה גם נראה כאילו הוא מתגלגל לך על הגב.
פעם הייתי שם את המוט על "הגב התחתון" אבל התחלתי למקם אותו גבוה יותר וזה הרגיש לי בסדר, אבל משום מה הוא לפעמים מתגלגל לי למטה למרות שאני נועל עם המרפקים כמו שצריך.. אני מאמין ששוב הבעיה עם החזה..

אני לא בטוח, הזווית בגב לא נראית לי משהו ובגלל זה העליה גם קשה. יכול להיות שזה PR והכל ובגלל זה, אבל כדאי אולי לטפל בזה.
תודה מר לטיסימוס.. לדעתי אין צורך לעשות ריסט כי להוציא חזה זה סה"כ משהו שצריך להתרכז בו במהלך הסט ולא משהו שצריך ללמוד אותו (כמו היפ דרייב למשל וכו')
נראה איך ילך לי בראשון עם חמישייה למשקל הזה, הפעם אני אוציא חזה כמו בחורה 😛

תודה, אבל המצב שהגעתי אליו זה לא גוד מורנינג אלא שמיטה של החזה.. גוד מורנינג זה מצב שאתה עולה עם התחת לפני החזה ואם תשים לב שהם עולים באותו הקצב, פשוט החזה מושמט.

לפי דעתי הכל מתחיל ומסתיים בגב שלך.
כשתלמד איך לכווץ שכמות, למקם את המוט איפה שצריך, להוציא חזה ולכווץ כל שריר שקיים בגב ורק אז לרדת לסקוואט הוא יהיה טוב.

אגב, אתה עולה בגוד מורנינג בכל החזרות בסרטון הזה.

אני לא חושב שזה רק קטע של הוצאת חזה. כשאתה מנסה להתיישב אחורה אתה מגיע לזווית בגב שמאוד קשה לשמור איתה על כיווץ במשקלים גבוהים. אבל תנסה, יכול להיות ש-Que של להוציא חזה יפתור הכל.

• פותח/ת השרשור
אני לא חושב שזה רק קטע של הוצאת חזה. כשאתה מנסה להתיישב אחורה אתה מגיע לזווית בגב שמאוד קשה לשמור איתה על כיווץ במשקלים גבוהים. אבל תנסה, יכול להיות ש-Que של להוציא חזה יפתור הכל.
שמע זה מאוד לגיטימי שזה יפתור את הבעיה.. אני לא חושב על להוציא חזה אם לומר את האמת, זה בא לי טבעי מתוך הרגל.. אבל זה לא מספיק..

טוב תודה על התגובות אני אעדכן בראשון סרטון של 155 ל5 (כנראה אני אצליח שוב 3 אלא אם אני יאכל כמו שצריך)

הוא מניח את המוט נמוך מדיי ולכן מגיע לזווית אופקית מדיי. יש פה גם קטע של מבנה גוף אבל אני מאמין שעם מיקום נכון של המוט זה יסתדר.
חוץ מזה שהוא צריך לשבור מקביל ולהגיע לבאונס כדי להפיק יותר כוח בפשיטה של הגב.

בלואו בר,מנח הגו צריך להתייצב בשליש העליון של התנועה.

תתחיל מלשמור על חזה קדימה ותדחוף ברכיים החוצה..שים לב שאתה מקפיד תוך כדי להתיישב חזק אחורה,כי לעיתים ב-LB קיו של חזה קדימה עלול לבוא על חשבון ההיפ דרייב (התנועה שנוצרת באגן וכיווץ אקסצנטרי של הפוסט צ'יין)

נערך לאחרונה:
גוד מורנינג חזק. לא סקווט. כמו שציינו לפני - אליך לשמור על הגו זקוף יותר, זה גם יעזור לך לרדת עוד כמה סנטימטרים.

תוריד את התחת יותר למטה , תעלה את החזה . תנסה להעלות את המוט יותר גבוה ,אני די בטוח שבגלל זה אתה קורס עם החזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית