עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנתי, אז במידה ואני אחזיק את החזה מורם אפילו יותר חזק הבעיה תפתר סופית?כן חסר קצת, אבל מה שיותר נראה הוא שאתה משחרר לפעמים את הגב בירידה (בראשונה שמטת את החזה), ובגלל זה העליה נראית לא משהו.
זה לא יעבור אפילו את האישור של היפרטרופי.זה עבר את האישור של Thor וגולני?
הבנתי, אז במידה ואני אחזיק את החזה מורם אפילו יותר חזק הבעיה תפתר סופית?
כל הכבוד על המשקל,אבל הטכניקה דורשת שיפור.
אתה שם למטה מגיע לגוד מורנינג.תוציא חזה,תיישר תגב ואל תביא לחזה ליפול.
פעם הייתי שם את המוט על "הגב התחתון" אבל התחלתי למקם אותו גבוה יותר וזה הרגיש לי בסדר, אבל משום מה הוא לפעמים מתגלגל לי למטה למרות שאני נועל עם המרפקים כמו שצריך.. אני מאמין ששוב הבעיה עם החזה..אני מצטרף ללטיסימוס. ואני גם חושב שאתה ממקם את המוט נמוך מדיי על הגב, אחרי הכתף האחורית אפילו. זה גם נראה כאילו הוא מתגלגל לך על הגב.
תודה מר לטיסימוס.. לדעתי אין צורך לעשות ריסט כי להוציא חזה זה סה"כ משהו שצריך להתרכז בו במהלך הסט ולא משהו שצריך ללמוד אותו (כמו היפ דרייב למשל וכו')אני לא בטוח, הזווית בגב לא נראית לי משהו ובגלל זה העליה גם קשה. יכול להיות שזה PR והכל ובגלל זה, אבל כדאי אולי לטפל בזה.
תודה, אבל המצב שהגעתי אליו זה לא גוד מורנינג אלא שמיטה של החזה.. גוד מורנינג זה מצב שאתה עולה עם התחת לפני החזה ואם תשים לב שהם עולים באותו הקצב, פשוט החזה מושמט.כל הכבוד על המשקל,אבל הטכניקה דורשת שיפור.
אתה שם למטה מגיע לגוד מורנינג.תוציא חזה,תיישר תגב ואל תביא לחזה ליפול.
שמע זה מאוד לגיטימי שזה יפתור את הבעיה.. אני לא חושב על להוציא חזה אם לומר את האמת, זה בא לי טבעי מתוך הרגל.. אבל זה לא מספיק..אני לא חושב שזה רק קטע של הוצאת חזה. כשאתה מנסה להתיישב אחורה אתה מגיע לזווית בגב שמאוד קשה לשמור איתה על כיווץ במשקלים גבוהים. אבל תנסה, יכול להיות ש-Que של להוציא חזה יפתור הכל.
אני לא חושב שזה רק קטע של הוצאת חזה. כשאתה מנסה להתיישב אחורה אתה מגיע לזווית בגב שמאוד קשה לשמור איתה על כיווץ במשקלים גבוהים. אבל תנסה, יכול להיות ש-Que של להוציא חזה יפתור הכל.
תוריד את התחת יותר למטה , תעלה את החזה . תנסה להעלות את המוט יותר גבוה ,אני די בטוח שבגלל זה אתה קורס עם החזה.
הוא עושה לואו בר, לא היי בר.