הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נשבר שיא בטופ פוסטרס לא?

תודה, אבל אני שם את הדגש על האיכות לא על הכמות. 😃
ונשארו לי עוד 22 שעות!

נערך לאחרונה:
הפעם הספאם חגג, צריך לעבור על ההודעות ולראות למי באמת מגיע הפרס.
בוא נגיד שאם ההודעות של מקום 3 היו יותר רלוונטיות וממוקדות מ-2 המקומות הראשונים, אותו מקום שלישי יזכה. אבל צריך לראות מה קרה שם.

• פותח/ת השרשור
12344 נראה שכן השקיע בלי ספאם.
ושלא תבין לא פתחתי את האשכול להגיד כאילו הוא הספים חס וחלילה, ההפך נראה שהוא השקיע באמת.

עכשיו הבנתי למה יש פה איזה טרול מוזר שהתחיל לשגע את כולם עם הודעות פה.. חחחח
עדיין יש תתחרות הזאת... lol

הפעם הספאם חגג, צריך לעבור על ההודעות ולראות למי באמת מגיע הפרס.
בוא נגיד שאם ההודעות של מקום 3 היו יותר רלוונטיות וממוקדות מ-2 המקומות הראשונים, אותו מקום שלישי יזכה. אבל צריך לראות מה קרה שם.

באמת שלא היה לי אף הודעה של ספאם\לא נכונה, אבל הייתי צריך להגיב איכשהו לliavsg הזה שצבר 40 נקודות מלשאול שאלות ועוד 20 מתשובות של 2 מילים. שזה אומר להאכיל בכפית וכל הסיפור הזה.

אבל כמובן אני מאמין שיעברו על ההודעות שלי ויראו בדיוק אם הספמתי או לא.
תשובות רלוונטיות וממוקדות הן 100% היו.

12344 נראה שכן השקיע בלי ספאם.
ושלא תבין לא פתחתי את האשכול להגיד כאילו הוא הספים חס וחלילה, ההפך נראה שהוא השקיע באמת.

תודה על התמיכה 😃

• פותח/ת השרשור
באמת שלא היה לי אף הודעה של ספאם\לא נכונה, אבל הייתי צריך להגיב איכשהו לliavsg הזה שצבר 40 נקודות מלשאול שאלות ועוד 20 מתשובות של 2 מילים. שזה אומר להאכיל בכפית וכל הסיפור הזה.

---------- התגובה התווספה ב 03:22 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 03:22 ----------

תודה על התמיכה 😃

מסכים
לבריאות

משום מה אני לא רואה את הטבלא, היא מהבהבת לפעמים לשניה ואז נעלמת.
הרזולוציה היא 1280 על 1024, משתמש בדפדפן פיירפוקס והאפשרות מסומנת בלוח בקרה (אני לא רואה את זה גם כשאני מנותק מהמשתמש בכל מקרה).

תודה על התמיכה 😃

מה אתה אומר
אם כבר התגובות שלך זה תגובות של שתי מילים, או ששואלים שאלה ואתה עונה חד משמעית, כן/לא בלי להסביר.
עכשיו אני מוצא לך 5 כאלה אבל זה לא התפקיד שלי לשפוט, אם מגיע לך האבקה, מזל טוב, אבל אני לא רשמתי ספאם, אולי היו 3-4 תגובות ספאם אבל רוב התגובות שלי נמצאות בפורום פאוורליפטינג, אימונים ותזונה ותוספים, איפה שאין לי יידע לא עניתי.
וקוראים לי ליאב.

נסמוך על משה\מנהלים שהחלבון יילך לאדם שעזר הכי הרבה ולא רק הגיב הכי הרבה.

אני דווקא בעד שהמנהלים יחליטו על האדם המתאים ביותר כל חודש.

מה שצריך לעשות זה לעבור על ההודעות לקראת ה-15 ולנקות את כל הספאם. אני לפחות מתנחם בעובדה שמי שבעיקר כתב שטויות וספאם וקיבל אפקה נעלם אח"כ מהפורום, ככה שזה מחיר פעוט לשלם על שקט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית