הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר בקשר לחלבון

leon&maor

משתמש מתחיל
167
0
נק' מוניטין:
49
167
0
בשבועיים האחרונים התחלתי לאכול הרבה, מה גם התחלתי לאכול ממש הרבה חלבון אני אוכל 400-500 גרם חלבון ליום פעם לא הייתי מגיע ל150 אבל אמא שלי לקחה אותי ברצינות אז היא עושה לי 3 פעמים אוכל ביום וגם יש לי אבקת חלבון אני לוקח 2 סקופים הקיצר אין זה אצלי פסיכולוגי אני לא עוצר פשוט אוכל מלא חלבון עשיתי כבר בערכים היום הגעתי ל560 הקיצר זה יכול לעשות נזק?

פעם סברו שכן צריכה של מעל ל3 גר' לכל קילוגרם משקל גוף היה נחשב מזיק.
כיום יודעים שגם 4 גר' לכל קילו זה בסדר.

בכל אופן 500 גר' חלבון ? השתגעת? למה כל-כך הרבה? גם ככה הגוף שלך לא צריך כל-כך הרבה, מה המטרה פה בכלל?

כיצד הגעת למסקנה שאתה צריך לצרוך כל-כך הרבה?

זה מיותר לגמריי אתה לא תראה תוצאות יותר מהר , ללא ספר 2-3 גרם לכל קילו יעשו את העבודה אותו דבר וגם זה בהגזמה.
אני לא יודע כמה אתה שוקל אבל נניח 70 קילו,אז 150-200 גרם יעשו את העבודה כמו שצריך לא צריך לאכול בכמויות מטורפות.

• פותח/ת השרשור
הרבה יותר סביר שהוא לא חישב את הכמויות נכון , מאשר שהוא מסתלבט.

לא לא אחי לא מסתלבט פשוט אוכל הרגה חלבון אני מתעורר אוכל 400 גרם חזה הודו עם אורז, ועוד הרבה ארוחות קטנות מסביב כמו חביתות, קוטג' עם לחם, פסטות בצהריים אכלתי 6 שניצלים גם מחזה הודו עם אורז וגם עכשיו כרגע אני אוכל בשר... אני הפחית פשוט ל300 קיצר פשוט פחדתי שייקרה משו

לא לא אחי לא מסתלבט פשוט אוכל הרגה חלבון אני מתעורר אוכל 400 גרם חזה הודו עם אורז, ועוד הרבה ארוחות קטנות מסביב כמו חביתות, קוטג' עם לחם, פסטות בצהריים אכלתי 6 שניצלים גם מחזה הודו עם אורז וגם עכשיו כרגע אני אוכל בשר... אני הפחית פשוט ל300 קיצר פשוט פחדתי שייקרה משו

מה כבר אמור לקרות אחי?😃))
גם זה מוגזם...6 שניצלים אחי??זאת הגזמה אתה לא צריך לאכול לפי כמות אתה צריך לספור כמה אתה אוכל גרם חלבון אתה אוכל עד 35(עדיף אפילו 30) הגוף שלך לא מקבל יותר מזה(אלה עם אתה על סטרואידים).
פשוט תוכל 5 פעמיים ביום+אבקה פעם פעמיים והכל בסדר אתה לא צריך להגזים אחי 😃.
תוכל בין 2-3 גרם חלבון לכל קילו בגוף שלך זה די ויותר מקווה שעזרתי
בהצלחה בהמשך.

תוכיח.
ומה זה עומס?
כשאומרים שטויות כדאי לגבות אותן.

תשאל את רופא המשפחה שלך . עודף חלבון מרמה מסוימת יוצר עומס על הכליות כאילו מה אתה מתפלא זה מדעי.......

בקטנה מצאתי בגוגל תקרא

http://www.kidmat-hatavor.co.il/protein.htm

עומס גבוה מדי- עומס של חלבון במזון יגרום לעומס עבודה של הכליות. לפני שמתחילים להעמיס חלבון בתפריט היומי או באמצעות תוספים, חשוב לבצע בדיקה של תפקודי הכליה (בדיקת דם) על מנת להימנע מפגיעה בלתי הפיכה בכליות.

נערך לאחרונה:
תשאל את רופא המשפחה שלך . עודף חלבון מרמה מסוימת יוצר עומס על הכליות כאילו מה אתה מתפלא זה מדעי.......

בקטנה מצאתי בגוגל תקרא

http://www.kidmat-hatavor.co.il/protein.htm

עומס גבוה מדי- עומס של חלבון במזון יגרום לעומס עבודה של הכליות. לפני שמתחילים להעמיס חלבון בתפריט היומי או באמצעות תוספים, חשוב לבצע בדיקה של תפקודי הכליה (בדיקת דם) על מנת להימנע מפגיעה בלתי הפיכה בכליות.
אהה אם זה מדעי אז בסדר.
בפעם הבאה שאתה הולך לרופא תראה לו את זה:
http://www.lbs.co.il/showpost.php?p=311146&postcount=30
נקווה שתצליחו להסתדר עם האנגלית.

מה אתה מראה לי ניסוי אחד שלפיו החלטת שעומס מוגזם של חלבון לא עושה כלום לכליות בניגוד לידע הרפואי שכן?

הצחקת אותי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית