הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט - ניסיון מספר 2

mojomj

משתמש מתחיל
247
2
נק' מוניטין:
2
247
2
ראיתי את הסרט וקראתי את החלק של הסקוואט בספר ואני מאמין שהבנתי מה היו הטעויות שלי בפעם הקודמת (אחיזה של המוט, עמידה לא נכונה, ברכיים לא יוצאות החוצה וכו') וניסיתי לתקן את זה כמה שאני יכול. הפעם הרגשתי את הכיווץ במקרבי הירך מה שלא הרגשתי מקודם.

דרך אגב, זאת הזוית צילום הכי טובה שאני יכול לצלם כי אין לי איך לצלם מהצד. אין שום דבר שאני יכול להעמיד עליו את המצלמה אז מצטער מראש

עשיתי 2 נסיונות. פעם אחת עם משקל ופעם אחת בלי משקל

ועוד שאלה קטנה

אם בבנץ ובמיליטרי מעלים כל הזמן ב 2.5 קילו, אז אחרי שאני חותך בחצי אני אמור להעלות ב 1.25 קילו אבל אז יצא מצב שיש משקולת אחת יותר בצד אחד כי אין משקולות של פחות מ 1.25.

---------- התגובה התווספה 18-10-2011 ב 07:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה 17-10-2011 ב 08:34 ----------

מישהו?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אי אפשר לראות מהזווית הזאת הרבה, בעיקר אם אתה לא גולש ואם אתה יורד מספיק למטה. אבל ממה שנראה זה נראה בסדר, תוסיף משקל.
לגבי הבנץ', בגלל שאין בדרך כלל פלטות של פחות מ-1.25 במכונים מנסים לקפוץ ב-2.5 כל הזמן. אם אתה רוצה אתה יכול לחבר שקי חול במקום פלטות (או לשים יותר סוגרים בצדדים), אבל זה סתם מסבך את כל העסק ולא ממש עובד לטווח ארוך (כי מישהו יצעק עליך שאסור).

• פותח/ת השרשור
תודה. היום עשיתי 45 בסקוואט ואני חושב שמהאימון הבא אני אתחיל להוריד בחצי כי אני כבר כמעט חודש בתוכנית.

לגבי הפלאטות לא הבנתי כלכך... שקי חול אין לי במכון וסוגרים אין מספיק בשביל הטווח הארוך, אז מה הפיתרון? להמשיך להוסיף כל הזמן 2.5 קילו ומקסימום לעבוד על אותו המשקל כמה אימונים עד שאני מתרגל ואז להעלות שוב ב 2.5?

יש בד"כ במכונים את המשקוליות עם הסקוטצ'ים של החצי קילו (ששמים על הרגליים).
אתה יכול לנסות ללפף אותם על המוט עם הסקוטצ'

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח אם יש לי את זה במכון, אני אבדוק. וגם אם כן, אני מקווה שהמדריך שם לא יגיד לי שאסור.
אבל במידה ואין, מה אז?

אני פשוט קניתי שתי צלחות של חצי קילו. תחפש בגוגל או בזאפ "צלחת משקולות 0.5 קילו" ואני בטוח שתמצא משהו בארץ (אני מצאתי).

במקום לקפוץ ב 1.25 אז פשוט שהמשקל נהיה קל ואתה עושה גם את החזרה ה6 אז תעלה ב 2.5 וסביר להניח שהקפיצה תתאים לך
או מקסימום יצא לך אימון של 4 חזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית