ראיתי את הסרט וקראתי את החלק של הסקוואט בספר ואני מאמין שהבנתי מה היו הטעויות שלי בפעם הקודמת (אחיזה של המוט, עמידה לא נכונה, ברכיים לא יוצאות החוצה וכו') וניסיתי לתקן את זה כמה שאני יכול. הפעם הרגשתי את הכיווץ במקרבי הירך מה שלא הרגשתי מקודם.
דרך אגב, זאת הזוית צילום הכי טובה שאני יכול לצלם כי אין לי איך לצלם מהצד. אין שום דבר שאני יכול להעמיד עליו את המצלמה אז מצטער מראש
עשיתי 2 נסיונות. פעם אחת עם משקל ופעם אחת בלי משקל
ועוד שאלה קטנה
אם בבנץ ובמיליטרי מעלים כל הזמן ב 2.5 קילו, אז אחרי שאני חותך בחצי אני אמור להעלות ב 1.25 קילו אבל אז יצא מצב שיש משקולת אחת יותר בצד אחד כי אין משקולות של פחות מ 1.25.
---------- התגובה התווספה 18-10-2011 ב 07:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה 17-10-2011 ב 08:34 ----------
מישהו?
דרך אגב, זאת הזוית צילום הכי טובה שאני יכול לצלם כי אין לי איך לצלם מהצד. אין שום דבר שאני יכול להעמיד עליו את המצלמה אז מצטער מראש
עשיתי 2 נסיונות. פעם אחת עם משקל ופעם אחת בלי משקל
ועוד שאלה קטנה
אם בבנץ ובמיליטרי מעלים כל הזמן ב 2.5 קילו, אז אחרי שאני חותך בחצי אני אמור להעלות ב 1.25 קילו אבל אז יצא מצב שיש משקולת אחת יותר בצד אחד כי אין משקולות של פחות מ 1.25.
---------- התגובה התווספה 18-10-2011 ב 07:04 ---------- התגובה הקודמת הייתה 17-10-2011 ב 08:34 ----------
מישהו?
נערך לאחרונה ע"י מנהל: