הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התקדמות בUD2

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אני כבר 4שבועות בUD2 ומעריך שאני בסביבות ה10%שומן כיום.
מטרתי היתה לרדת מתחת ל10 ולעשות זאת עד נובמבר ועל כן החלטתי לעשות איזה מקצה שיפורים לדיאטה לפי ראות עיני ורציתי את דעתכם:
3ימים ראשונים-פחמימה עד 30ג',שומן באיזור ה40ג' והשאר חלבון בתפריט של עד 1300 קל'.
אימוני דילול כמו במאמר ואחריהם אירובי.ביום ג' אני עושה רק אירובי,בצום,בבוקר.
יום ד' מתחיל העמסה כבר בבוקר לפני האימון והיא נמשכת עד יום חמישי,מיום חמישי אני עובר לתפריט של 1800קל'+- עד 30ג' פחמימה והרבה שומן,בשישי אימון ובשבת אינטרוולים.
ביום ד' ההעמסה היא של בערך 1000ג' פחמימה ויותר.
האם העמסה של(כמויות שומן של 100ג' וסוכר-קופסה של דגני בוקר)היא גרועה?
דיעות,המלצות וביקורת יתקבלו בברכה.

בחייך UD2 זאת דיאטה כ"כ מורכבת עם כ"כ הרבה פרטים פשוט אל תשנה כלום ותעבוד לפי הספר, תאמין לי שכל השטיות האלה שרשמת לא יתנו לך בוסט או משהו כזה רק יותר קטבוליזם ופחות שריפת שומן.

• פותח/ת השרשור
חייב לומר שלא מרגיש שה-3 ימים הדלים + 2בנייטרלי מספיקים..
עשית את הדיאטה פעם?

כן. בגדול זה תלוי בגנטיקה שלך אבל ממה שעבד עלי: אם אתה לא מקפיד על כל הדברים הקטנים אתה לא תרד במשקל.. משמע: בלי צ'יטים לאורך כל הדרך (כן כן גם בהעמסה תאכל אורז ופסטה בלבד) וימים נטרלים הם ימים נטרלים נקודה. לא קלוריה יותר, תכין לך תפריט לנייטרלי כדי להיות בטוח ואל תסתמך על התחושה...
אני בכללי לא מצאתי את הדיאטה הזאת כ"כ יעילה, במקומך הייתי הולך על AD עם פרוטוקול מס' 1 של לייל.

• פותח/ת השרשור
קראתי תגובות של הרבה אנשים,לא רק בישראל ונשמע שהדיאטה מומלצת למרות שגם אני חייב לומר שלאחר 4שבועות אני לא רואה יתרון משמעותי מול דיאטות אחרות ולכן החלטתי להפוך אותה לדלת קלוריות אפילו בימים הנייטרלים שבהם אני גם בגירעון.לא חושב שרק 3.5 ימי דיאטה מספיקים.וביום העמסה אני די מתפרע..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית