הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שילוב קריאטין בחיטוב

• פותח/ת השרשור PoPo
  • פורסם בתאריך

PoPo

משתמש מתחיל
122
1
נק' מוניטין:
163
122
1
אני בדיאטה דלת פחמימות כמעט לחלוטין ובאימונים אני מאוד תשוש גם קפאין כבר לא עוזר כל כך. למשך זמן קצר הוא רק עוזר אז חשבתי לצרוך קריאטין שיתן לי כח לאימונים ולאו דווקא לעלות במסה.
כדאי לא כדאי אולי יש לכם משהו אחר להציע אשמח להצעות
תודה.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אני אחרי פציעה דיי ארוכה בכתף גם עדיין לא לגמרי החלים כרגע אני עושה AB עד שאני אחזור פחות או יותר לכושר שהייתי שבו כדי שאני אוכל לתמרן בין תוכניות.
התפריט לא הכי מסודר אבל בעיקרון הוא כזה.
בבוקר:
6:00 שייק+ קפאין, חד"כ-7:00 אופניים 40-60 דקות עצימות 60%-70%
9:00 חביתה 3 ביצים אם טונה במים וקצת סלט
12:00 2-3 פריכיות אם גבינת סקי חצי אחוז שומן
בין לבין מנשנש יוגורטים 0%
15:00 סלט אם 250-300 גרם חזה עוף
בערב אין שעה מדויקת מערבב אם יוגורט 150 גרם של גבינה לאפייה(טבורוג ברוסית 3%)
בעיקרון זהו גם ביום אם יש צורך שותה עוד שייקים להשלים את כמות החלבון
זה לא מסודר כי יש ימים שאני לומד עובד לילות

למרות שבדגול זה יכול ליהיות די מטומטמם לקחת קריאטין בחיטוב דל פחמימה כי הקריאטין סופח נוזלים ובחיטוב דל פחמימה הגוף במצב די יבש מנוזלים. אבל אם אתה לא בא.ש נמוך אז אין בעיה עם קריאטין

• פותח/ת השרשור
למרות שבדגול זה יכול ליהיות די מטומטמם לקחת קריאטין בחיטוב דל פחמימה כי הקריאטין סופח נוזלים ובחיטוב דל פחמימה הגוף במצב די יבש מנוזלים. אבל אם אתה לא בא.ש נמוך אז אין בעיה עם קריאטין

אני יחסית באחוז שומן גבוה השאלה שלי פשוטה בתור תוסף אנרגיה כמו שציינתי אני מאוד תשוש באימונים אחרי תרגיל שתיים.

אני יחסית באחוז שומן גבוה השאלה שלי פשוטה בתור תוסף אנרגיה כמו שציינתי אני מאוד תשוש באימונים אחרי תרגיל שתיים.

אם אתה מחפש ממריצים הקריאטין לא הפתרון. נסה קפאין וג'ק (פורמולה של קריאטין)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית