ייעוץ חזה תפוס אחרי אימונים

FishforLife

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
-45
40
0
אני בן 15 וחצי מתאמן כבר שנה וחצי ולאחרונה עברתי לתוכנית ABC.
משום מה אחרי כל אימון חזה(חזה-קידמית אם זה משנה) אני מתעורר יום אחרי זה עם חזה תפוס ל3-4 ימים.
אישית זה לא נורא מפריע לי, השאלה שלי האם זה תקין, האם זה מעיד על אימון תקין וטוב או שדווקא זה מפריע לחזה להתפתח?
נראה לי שראוי לציין שהחזה שלי נמצא בפיגור לא קטן מאחורי שאר השרירים וגם תמיד היה ככה, אני לא ממש בטוח למה..

תודה מראש 😃

• פותח/ת השרשור
כיצד אתה עובד על החזה?
בנץ' פרס עשיתי פרמידה 10,10,8,6 אבל לאחרונה שיניתי תוכנית ל3X10
עם שיפוע חיובי 3X10
(פה עשיתי עם שיפוע שלילי 3X10 אבל הורדתי)
פרפר עם משקולות חופשיות 3X10

תוריד קצת מנפח האימון
ולא יזיק אם תאכל יותר
אז מה שאתה אומר זה שזה כן מזיק?
ואני אוכל מספיק בזה אני בטוח

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
איך אתה בטוח?
אני אוכל כמה שאני.. אין לי תפריט מסודר אבל אני באמת משתדל לאכול הרבה בשר(בעיקר חזה עוף) ובבוקר קוטג' וכו'.
בעצם יוצא שאני לא בטוח בזה אבל לא יודע, זאת יכולה להיות הבעיה?

תן לי לנחש, אתה עובד עליו פעם בשבוע...
כן, אני עושה כל יומיים אימון ככה שכל 6 ימים אני עושה אימון חזה.

ד"א אם אפשר אם יש לכם איזה רעיון מה הבעיה תשתפו אותו איתי כי זאת המטרה של העיניין חח

תעשה פחות או יותר תפריט כללי, אני לא אומר לך שתאכל כל יום אותו דבר, אבל שיהיה לך שלד. אחרי שתבנה את השלד תספור כמה קלוריות, פחמימות, שומנים, חלבונים יש בו ותפרסם אותו כאן. בלי קשר אם אתה לא מתאושש טוב סביר להניח שאתה לא אוכל מספיק, כי בתכלאס אתה לא עובד יותר מידי חזק על החזה [10 סטים בשבוע אמרת לא?]

• פותח/ת השרשור
תעשה פחות או יותר תפריט כללי, אני לא אומר לך שתאכל כל יום אותו דבר, אבל שיהיה לך שלד. אחרי שתבנה את השלד תספור כמה קלוריות, פחמימות, שומנים, חלבונים יש בו ותפרסם אותו כאן. בלי קשר אם אתה לא מתאושש טוב סביר להניח שאתה לא אוכל מספיק, כי בתכלאס אתה לא עובד יותר מידי חזק על החזה [10 סטים בשבוע אמרת לא?]
ממ אוקיי, אני אעבוד על עיניין התזונה יותר ברצינות, תודה.

ואם מישהו יכול בבקשה לענות על השאלה האם זה באמת מזיק שהחזה שלי נתפס?
שוב תודה על העזרה 😃

אני אוכל כמה שאני.. אין לי תפריט מסודר אבל אני באמת משתדל לאכול הרבה בשר(בעיקר חזה עוף) ובבוקר קוטג' וכו'.
בעצם יוצא שאני לא בטוח בזה אבל לא יודע, זאת יכולה להיות הבעיה?

כן, אני עושה כל יומיים אימון ככה שכל 6 ימים אני עושה אימון חזה.

ד"א אם אפשר אם יש לכם איזה רעיון מה הבעיה תשתפו אותו איתי כי זאת המטרה של העיניין חח

כל עוד תעבוד על החזה פעם בשבוע הוא ייתפס תמיד. תדירות זה המפתח למה שאתה רוצה.

כל עוד תעבוד על החזה פעם בשבוע הוא ייתפס תמיד. תדירות זה המפתח למה שאתה רוצה.
גם אם עובדים על שריר 3 פעמים בשבוע הוא יתפס למחורת אומנם לא אחרי כל אימון אבל פעם- פעמיים בשבוע זה מה שבד"כ קורה לי..

גם אם עובדים על שריר 3 פעמים בשבוע הוא יתפס למחורת אומנם לא אחרי כל אימון אבל פעם- פעמיים בשבוע זה מה שבד"כ קורה לי..

אני לא רואה את זה קורה, אלא אם כן יש לך יותר מדי נפח באימון.

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז נניח שסיכמנו שיש יותר מידי נפח באימון האם העובדה שהחזה שלי נתפס היא אינדיקציה לכך שהאימון שעשיתי היה יותר מידי בשבילי או שזה פשוט מראה שאני ממצה את השריר וזה טוב?

• פותח/ת השרשור
זה שהשריר נתפס זה לא אינדיקציה לכלום.
אז תכלס זה אומר שאני לא צריך לשנות כלום, לא את התזונה ולא את הנפח של האימון לא?
מצטער אם אני מציק פשוט אני רוצה להבין את זה לעומק

אז תכלס זה אומר שאני לא צריך לשנות כלום, לא את התזונה ולא את הנפח של האימון לא?
מצטער אם אני מציק פשוט אני רוצה להבין את זה לעומק

אם זה מה שהסקת מהדיון אז לא הבנת כלום. תקרא אותו מחדש.

תזונה אתה ככל הנראה צריך לשנות, בוא נגיד ש99% אם אתה "מקפיד לאכול הרבה בשר, דברים בלי שומן" וכו', התזונה שלך לא טובה. כי ככל הנראה אתה לא אוכל מספיק. תעשה את מה שאמרתי לך ותראה שסביר להניח אני צודק.

בנוגע לאימון - תנסה לשנות את התוכנית ככה שתהיה תדירה יותר. ז"א שבמקום לעבוד על שריר פעם בשבוע 10-12 סטים, תעבוד עליו פעמיים 5-6 סטים.

• פותח/ת השרשור
אם זה מה שהסקת מהדיון אז לא הבנת כלום. תקרא אותו מחדש.

תזונה אתה ככל הנראה צריך לשנות, בוא נגיד ש99% אם אתה "מקפיד לאכול הרבה בשר, דברים בלי שומן" וכו', התזונה שלך לא טובה. כי ככל הנראה אתה לא אוכל מספיק. תעשה את מה שאמרתי לך ותראה שסביר להניח אני צודק.

בנוגע לאימון - תנסה לשנות את התוכנית ככה שתהיה תדירה יותר. ז"א שבמקום לעבוד על שריר פעם בשבוע 10-12 סטים, תעבוד עליו פעמיים 5-6 סטים.
אוקיי, אני אכין לעצמי תפריט שאני אוכל לעמוד בו בתנאים שלי 😃
תודה רבה רבה על העזרה

גם לי החזה נתפס הרבה יותר משרירים אחרים וזה היה מאז ומתמיד ככה ופעם הוא היה בפיגור היום להפך... אל תבהל מזה למרות שלפעמים זה מעצבן...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית