הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ צריך עזרה עם הGM בסקוואט

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
יש לי בעיה בסקוואט שאני עולה עם התחת לפני הגב והחזה
הבעיה נוצרה בעיקר אחרי שראיתי את הסרטון של ריפטו על ההיפ דרייב, שהוא אמר לחשוב על לעלות את התחת ולא את החזה.. וזה מה שאני עושה היום (עם חזה מורם)
אבל זה בעצם יותר GM
אין לריפטו סרטון שמסביר איך לתקן GM?

זה לא GM, כי זה שהתנועה מתחילה מהתחת לא אומר שהחזה לא עולה באותו הקצב. אם יש לך את הבעיה הזו אולי אתה צריך לחשוב יותר על להוביל את התנועה מהחזה.

... ולא ליפול למטה בשביל הבאונס, לרדת מבוקר. כי מה שקורה עכשיו זה שהנפילה למטה מעלה לך את התחת בלי שאתה מצליח לשמור על תנועה אחידה.

תקפיד על חזה מורם כל החזרה
להוביל את התנועה מהתחת לא אומר קודם לעלות עם התחת ואחרי זה עם החזה, זה אומר לעלות איתם ביחד אבל שהתחת מוביל

• פותח/ת השרשור
זה לא GM, כי זה שהתנועה מתחילה מהתחת לא אומר שהחזה לא עולה באותו הקצב. אם יש לך את הבעיה הזו אולי אתה צריך לחשוב יותר על להוביל את התנועה מהחזה.
אתה באמת חושב שזה מה שיפתור את הבעיה? להוביל תנועה עם החזה?

... ולא ליפול למטה בשביל הבאונס, לרדת מבוקר. כי מה שקורה עכשיו זה שהנפילה למטה מעלה לך את התחת בלי שאתה מצליח לשמור על תנועה אחידה.
זה לא משהו שקל לממש במשקל כבד במיוחד, אני חייב לנצל את המומנטום. זה נראה יותר שהבעיה נגרמת מעצם זה שאני נתקע בכלוב וזה משנה לי את כל הפוזיציה בסט.. אני אנסה להשים עוד פעם משהו מתחת לרגליים שיתן לי קצת גובה.

תקפיד על חזה מורם כל החזרה
להוביל את התנועה מהתחת לא אומר קודם לעלות עם התחת ואחרי זה עם החזה, זה אומר לעלות איתם ביחד אבל שהתחת מוביל
זה לא קשור בכלל, החזה מורם כל הזמן אבל משו אחר מונע ממנו לעלות באותו הקצב

הבאונס בסקוואט לא צריך להגיע מהנפילה אלא מהמתיחה. אתה לא רואה אנשים עם סקוואט 200+ נופלים למטה בשביל לעוף למעלה בחזרה. אתה חייב לרדת מבוקר, אחרת זה מעיף אותך קדימה או את התחת למעלה.

• פותח/ת השרשור
הבאונס בסקוואט לא צריך להגיע מהנפילה אלא מהמתיחה. אתה לא רואה אנשים עם סקוואט 200+ נופלים למטה בשביל לעוף למעלה בחזרה. אתה חייב לרדת מבוקר, אחרת זה מעיף אותך קדימה או את התחת למעלה.
הבנתי אותך חיים, אני אצלם שוב מחר.

• פותח/ת השרשור

ירדתי מבוקר הפעם בלי נפילות
אני חייב למצוא פתרון לכלוב הזה כי אני פשוט משנה את העליה שלי בגללו

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין לך אפשרות שמישהו ישמור עליך?
גם אצלי יש את הבעיה הזאת ואין ברירה , אני יוצא החוצה.

אתה גולש עם הברכיים
תעצור אותם ושב לאט לאט אחורה ושמור על החזה כמה שיותר למעלה
תתרגל עם משקל קצת יותר קל מהמשקלי עבודה שלך

• פותח/ת השרשור
אין לך אפשרות שמישהו ישמור עליך?
גם אצלי יש את הבעיה הזאת ואין ברירה , אני יוצא החוצה.
לא קשור, אין מקום מחוץ לכלוב.. וללכת עם 155 קילו על הגב איזה 8 צעדים אחורה זה לא כיף בלונה פארק..

אתה גולש עם הברכיים
תעצור אותם ושב לאט לאט אחורה ושמור על החזה כמה שיותר למעלה
תתרגל עם משקל קצת יותר קל מהמשקלי עבודה שלך
שים לב שהברכיים גולשות רק כשאני נתקע בכלוב ולא לפני כן.
וזה משקל של סקוואט קל, 110 קילו..

פיתרון לכלוב ?
שם קרש עבה גדול מה בעיה ?
אני עשיתי את זה כל אימון
האמת שחשבתי על זה, אבל מאיפה אני אביא קרש עבה ואיפה אני אשמור אותו כל אימון חח.. המאמנים כנראה יעשו רעש אם אני אשאיר אותו שם.
אני אנסה מחר להשים 2 פלטות חלקות וגדלות, אולי זה יפתור את הבעיה.

אתה אכן גולש, מרכז הכובד שלך עובר קדימה כשאתה יורד למטה ואתה מתיישב על הברכיים. אתה חייב לצאת מהכלוב או להגביה את עצמך, אין לך ברירה אחרת.

אתה לא מגיע לבאונס (וגם לא יכול).
כל סירטון שלך קורה אותו דבר - אני מבין שכואב לך להוריד משקל ולקחת עוד צעדים, אבל הסקוואט שלך לא יהיה טוב עד שלא תעשה את זה.

האמת שחשבתי על זה, אבל מאיפה אני אביא קרש עבה ואיפה אני אשמור אותו כל אימון חח.. המאמנים כנראה יעשו רעש אם אני אשאיר אותו שם.
אני אנסה מחר להשים 2 פלטות חלקות וגדלות, אולי זה יפתור את הבעיה.
אני את שלי (שני קרשים )מחביא בחוץ בחניה כל אימון בא לוקח אותם זה חלק חשוב מציוד שלי .
ותמצא קרש בחוץ באזה עזור בנייה או משהוו, או פרק אזה דלת מההארון בגדים שלך

נערך לאחרונה:
לא קשור, אין מקום מחוץ לכלוב.. וללכת עם 155 קילו על הגב איזה 8 צעדים אחורה זה לא כיף בלונה פארק..

אפשר לצאת מהראק ב5 צעדים , לא יודע אם זה כיף או לא אבל אני עושה את זה בכל פעם שאני עושה סקווט.

• פותח/ת השרשור
אתה גולש מזה קשור לכלוב ?
כן אבל אני לא גולש במהלך הירידה, כשלתחת אין לאן לרדת הפלג גוף עליון מתקדם קדימה.

אתה אכן גולש, מרכז הכובד שלך עובר קדימה כשאתה יורד למטה ואתה מתיישב על הברכיים. אתה חייב לצאת מהכלוב או להגביה את עצמך, אין לך ברירה אחרת.
זה די מסכם את העיניין, אני אנסה להגביה את עצמי.

אתה לא מגיע לבאונס (וגם לא יכול).
כל סירטון שלך קורה אותו דבר - אני מבין שכואב לך להוריד משקל ולקחת עוד צעדים, אבל הסקוואט שלך לא יהיה טוב עד שלא תעשה את זה.
הורדתי כבר משקל, עבדתי על הטכניקה, אין הבדל בין להוריד מ150 ל100, או בין להוריד מ150 ל60 קילו.
אני אנסה להגביה את עצמי, לצאת החוצה לא אפשרי.

אני את שלי (שני קרשים )מחביא בחוץ בחניה כל אימון בא לוקח אותם זה חלק חשוב מציוד שלי .
ותמצא קרש בחוץ באזה עזור בנייה או משהוו, או פרק אזה דלת מההארון בגדים שלך
חח אני אחפש איזה קרש אולי ואחביא אותו בשולחן של המאמנים 😉 בנתיים 2 פלטות כדי לבדוק אם זה מסדר את העיניין.

אפשר לצאת מהראק ב5 צעדים , לא יודע אם זה כיף או לא אבל אני עושה את זה בכל פעם שאני עושה סקווט.
לא רק שזה לא מי יודע מה טוב ללכת 5 צעדים אחורה עם הרבה משקל על הגב, מה גם שאצלנו אני אצא עם הפלטות ולא יהיה הרבה מקום כי יש מכשירים תקועים בתחת (ולאדמה) ואי אפשר להזיז אותם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית