הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בסקווט

yosi231

משתמש פעיל
710
2
נק' מוניטין:
159
710
2
הולמספלייס

אז איך הטכניקה? משקל 57.5 שמקל גוף 66 אם זה משנה אני בSS...

עריכה : הפכתי את הסרטון

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תתאמצו:

image001jv.jpg

😛

אתה עושה רבע סקוואט. קודם כל תגיע מתחת לקו מקביל (כשמפרק הירך נמצא מתחת לפטלה) ואז תתקן טכניקה

תוציא ברכיים לצדדים ושב אחורה תוך שמירה על הגב. קראת את הספר?

אתה עושה רבע סקוואט. קודם כל תגיע מתחת לקו מקביל (כשמפרק הירך נמצא מתחת לפטלה) ואז תתקן טכניקה

אני לא יודע איפה ההודעה יותר מפגרת, בחלק של ה"רבע סקוואט" או בחלק של "תגיע מתחת לקו מקביל ואז תתקן טכניקה".

תוציא ברכיים לצדדים ושב אחורה תוך שמירה על הגב. קראת את הספר?

אני לא יודע איפה ההודעה יותר מפגרת, בחלק של ה"רבע סקוואט" או בחלק של "תגיע מתחת לקו מקביל ואז תתקן טכניקה".

תראה, מן הסתם שהגזמתי שאמרתי "רבע סקוואט", אבל פשוט נראה שהוא לא שובר קו מקביל. הרבה דברים יכולים להתפקשש כשיורדים יותר, למרות שהתנועה הכללית כרגע נראית בסדר, ובגלל זה לא הערתי עליה.
פעם הבאה אתה יכול להיות קצת יותר נחמד לבנאדם שמנסה לעזור, וקורא להודעה שלו מפגרת.

תראה, מן הסתם שהגזמתי שאמרתי "רבע סקוואט", אבל פשוט נראה שהוא לא שובר קו מקביל. הרבה דברים יכולים להתפקשש כשיורדים יותר, למרות שהתנועה הכללית כרגע נראית בסדר, ובגלל זה לא הערתי עליה.
פעם הבאה אתה יכול להיות קצת יותר נחמד לבנאדם שמנסה לעזור, וקורא להודעה שלו מפגרת.

ולשבור מקביל זה לא חלק מהטכניקה לדעתך? אתה אומר לו "תשפר את הטכניקה ואז תשפר את הטכניקה".

ולשבור מקביל זה לא חלק מהטכניקה לדעתך? אתה אומר לו "תשפר את הטכניקה ואז תשפר את הטכניקה".

זה כן חלק מהטכניקה, אבל כנראה שלא קראת טוב את ההודעה הקודמת שלי. אמרתי שאחרי שמגיעים לעומק הנכון לפעמים נדפקת הטכניקה כתוצאה מכך (באט ווינק, חזה נשמט וכו') ואחרי זה צריך לתקן דברים אחרים חוץ מהעומק.
תפסיק לנסות להתפס על קטנות. בסך הכל אני מנסה לעזור לבחור לשפר את הסקוואט שלו

• פותח/ת השרשור
אבל חוץ משבירת מקביל הכל בסדר? וגם כנראה לא שברתי מקביל כי זה היה קשה מידי זה כבר הסט הריביעי (עשיתי אותו רק כי נזכרתי שאני רציתי לצלם וגם עשיתי רק 3 חזרות) ותודה ביינתים על התגובות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית