הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך התוכנית שבניתי לי , בעקבות פציעה זמנית בברך.

Apostute

משתמש פעיל
420
7
נק' מוניטין:
84
420
7
בחנייה כרגע
כואב לי כשאני עושה סקוואט וזה מעצבן , אבל דדליפט משום מה אני עושה מרגיש ממש בנוח .

אז התוכנית שבניתי הולכת ככה

חבל קפיצה 5 דקות חימום

לחיצת חזה מישור 6X5
מקבילים עם שיפוע קטן 6X5
מתח אחיזה רגילה 6X5
גוד מורניגנ 3X15 בלי משקל -45 שנ' מנוחה( בשביל לשפר את הגמישות לפניי הדדליפט)
3X5 דדליפט.

15-20 דקות אימון חבל קפיצה .

את האימון הזה אני עושה פמעיים בשבוע ובאמצע השבוע אימון של היפרטרופיה

אותם תרגילים רק עם חזרות של 10-12. והסטים יורדים ל4
האימון של הכוח לוקח לי בערך 50 דקות (לא כולל האימון חבל קפיצה 20 דקות ) בגלל שהזמני מנוחה הם 2 דקות - 2.5
והאימון של ההיפר טרופיה קצר יותר בגלל הזמני מנוחה הקצרים. דקה - דקה וחצי גג

יש דגש גדול על זרועות ,ואין לי דלתא תיכונה בתוכנית ,מה אתם אומרים ???

עריכה:

אני חושב עכשיו לשנות את התרגילים באימון של ההיפר טרופיה בשביל הגיוון ... אני לא יודע - מה אומרים ?

נערך לאחרונה:
איזה תענוג לקחת אחריות ולבנות תוכנית לאדם עם פציעה בפורום באינטרנט.

למה הוא יתבע אותך אם יהיה נכה?
תרשום למישהו לקפוץ מהגג, יקפוץ, ישרוד, יתבע אותך?

זה פחות אחריות להיות פצוע ולרצות להתאמן בלי ללכת לרופא שמתמחה בספורט

• פותח/ת השרשור
תרגעו, אין לו שום פציעה חוץ מזו שהוא מדמיין לעצמו.

חחח תודה על התגובות , זה הצחיק אותי שאמרתה שאני מדמיין כי זה בדיוק על מה שהסתלבטו עלי במכון .

כואב לי בסקוואט אני לא מרגיש את השריר עובד אני מרגיש עומס על המפרק של הברך וזה לא כי הטכניקה גרוע כי פשוט יש לי בעיה שמה אני מרגיש כמו דקירות כאלה כשאני מקופף ומיישר . הייתי אצל אורטופד הוא בדק אותי עשיתי צילומים הסכוס בסדר וזה יש איזה דלקת בגיד באזור שמאחורי הפיקה בברך יותר בצד של ההמסטרינג מאשר השוקה . הוא אמר לי לעשות ספורט ומסאז'ים עם משכה מסויימת (טראומאופוטל משהו כזה )
אז אני לא עושה סקוואטים

כאוב לי בדיוק המעבר בין הקונצנטרי לאקצנטרי . ושמתי לב שאם אני מבטל את המעבר בין הקונצנטרי לאקצנטרי נגיד בתרגיל כמו קפיצות צפרדע אז אין כאבים ומורגש עבודה בשריר - זה הכול !

כרגע אני עובד על תרגילים יציבה לחזק את האזור אבל בינתיים אני יכול לעשות דברים אחרים כמו חבל קפיצה דדליפטים .אז באתי לפה בתמימות ובאופטימיות :\

עריכה :

אני מתאמן בצבא וזה לא פשוט לצלם את עצמך עושה תרגיל , אני יצלם ויעלה כשאני יוכל לעשות את זה כרגע זה בעייה באמת .

נערך לאחרונה:
זה שכואב לך זה לא אומר שאתה מתאר כאן פציעה. הרבה יותר סביר שאתה פשוט לא יודע לעשות סקוואט נכון, במיוחד אם אתה אומר שכואב לך המעבר מאקצנטרי לקונצנטרי.

תצלם את עצמך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית