הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שלום. חדש. ‫מבקש להתייעץ לגבי תפריט עליה במאסה‬

• פותח/ת השרשור dors
  • פורסם בתאריך

dors

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
בן 23, גובה 174 משקל 71, לאחרונה שדרגתי מעט את התפריט בגלל שאני מרגיש מעט תקוע ורוצה לעלות עוד במאסה. האם הוא בסדר מבחינת חלבון/פחמימות/שומן? האם צריך להוסיף עוד ירקות או שזה בסדר?

ארוחה 1:
3 כוסות קורנפלקס
2 כוסות חלב 1%

ארוחה 2:
4 פרוסות לחם מלא
קופסת טונה במים

ארוחה 3:
חזה עוף 200 ג'
פסטה 300 ג'
2 כפות אלף האיים לייט

ארוחה 4:
2 פרוסות לחם מלא
2 כפות חמאת בוטנים

ארוחה 5:
חצי קופסת גבינה 3%
חלמון ביצה קשה + 4 חלבון ביצה קשה
4 פרוסות לחם מלא
ירקות

ארוחה 6 (אחרי אימון / במהלך היום ביום בלי אימון):
סקופ חלבון
חלב 1%
20 שקדים
20 אגוזים

סהכ
כ- 3200 קלוריות
כ- 230 חלבון
כ- 485 פחמימות
כ- 92 שומן

בנוסף לזה אני בדרך כלל משתדל לאכול כ 2 פירות ביום, לפעמים אני שותה אקסל לפני אימון, לפעמים חוטא ב2 פרוסות גבנ"צ עם הטונה (הדברים האלה לא נכללים בספירה הנ"ל)

תודה 🙌

עריכה:
ב "ירקות" בארוחה 5 מדובר על ירק אחד ולעתים 2

נראה בסדר, הייתי מנסה לגוון קצת יותר כי ימאס לך מהתפריט הזה דיי מהר. לדוגמה לגוון בפחמימות שמבשלים עם מים (תפוח אדמה, ספגטי, אורז וכו')

• פותח/ת השרשור
נראה בסדר, הייתי מנסה לגוון קצת יותר כי ימאס לך מהתפריט הזה דיי מהר. לדוגמה לגוון בפחמימות שמבשלים עם מים (תפוח אדמה, ספגטי, אורז וכו')

האמת שאני די הרבה זמן עם התפריט (רק השבוע הוספתי עוד מעט דברים כדי להקפיץ בקלוריות) ואני מצליח להסתדר די טוב...
מה ששמתי לב בין תפו"א לבין פסטה למשל הוא שיש הבדל גדול בקלוריות, בפחמימות ובחלבון (הבדל של כ 280 קלוריות לטובת הפסטה לאותה כמות מזון)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית