הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ דדליפט אימון גב או רגליים

tcroxkv

משתמש מתחיל
191
1
נק' מוניטין:
1
191
1
אני מתלבט אם לשלב את הדדליפט באימון גב או רגליים
אם אני משלב אותו באימון רגליים זה נראה לי יהיה קשה עם הסקוואט אז חשבתי לשלב אותו בתור תרגיל גב זה בסדר ?

אם התוכנית שלך מתחלקת ל AB עדיף שהדדליפט יהיה עם הסקווט
ואם ABC עדיף שהדדליפט יהיה עם הגב.
אני ממליץ לך לשנות ל ABC.

אני לא הייתי משלב דדליפט עם סקוואט שניהם תרגילים שהורגים את הרגליים ויהיה לך קשה להגיע להתקדמות משמעותית במשקלים כאשר אתה עושה אותם אחד אחרי השני.

אני לא הייתי משלב דדליפט עם סקוואט שניהם תרגילים שהורגים את הרגליים ויהיה לך קשה להגיע להתקדמות משמעותית במשקלים כאשר אתה עושה אותם אחד אחרי השני.

היי. האם אפשר יהיה לקבל את עצתך לגבי עניין מסויים בפרטי? אני עוד לא יכול לשלוח הודעות אז אודה אם תחזור אליי. אלף תודות

אף פעם לא הבנתי .. למה זה ככה ?

בSS אתה עושה סקוואט כל אימון, דדליפט הוא תרגיל חשוב שצריך להיות בכל תוכנית אימונים ולכן אין ברירה אלא לשים אותו באימון עם סקוואט. יש לך מנוחה קצרה בינהם עם לחיצת החזה אז זה לא כזה נורא.

בדר"כ אנשים בתוכנית SS מבצעים דדליפט בפעם הראשונה בחייהם אז המשקלים לא יותר מדי גבוהים בשביל להכביד על הסקוואט, חלק מהמתאמנים מעדיפים לקראת סיום התוכנית לשלב את הדדליפט רק פעם בשבוע (לדוגמא ביום שלישי) בשביל לאפשר התאוששות.

בלינארית הדדליפט גם כן משולב ביום שלישי עם סקוואט אבל מדובר בסקוואט קל (או בפרונט סקוואט).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית