הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עדיין שונא את הסקוואט שלי

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪

עשיתי מה שאמרתם
לא היה חסר לי גובה כדי לשבור מקביל - שברתי
אמרתי לי להוריד משקל - הורדתי ל90 קילו
הוצאתי ברכיים, משכתי תחת, הוצאתי חזה. בסט השלישי הייתי קצת פחות מפוקס.
אני עדיין גולש, ועזבו את הקטע שהעקב באוויר, לא יקרה שוב.
ואני לא יודע למה ההיפ דרייב שלי כזה מוגזם, אני חושב על לעלות עם ההיפס למעלה וזה מה שקורה, אבל אז אני איך שהוא מוביל תנועה עם החזה ויוצא לי כאן מיקס של טכניקה מגעילה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שתי החזרות האחרונות עם מוט ריק נראות טוב, כל השאר ברכיים מחליקות. שים אותן איפה שהן צריכות להיות בחצי הראשון של הירידה למטה ותדחוף אותן חזק לצדדים.

החזרה האחרונה עם המוט הריק היתה טובה, והשלישית בסט שאחריו.

בשאר אתה יוצא בגוד מורנינג\יורד לא מכווץ\לוקח תתחת אחורה במקום למעלה.

אבל אתה קרוב לסקוואט טוב, עוד כמה אימונים אני מאמין שתסתדר כבר.

היי לך אלכס המהיר.

• פותח/ת השרשור
שתי החזרות האחרונות עם מוט ריק נראות טוב, כל השאר ברכיים מחליקות. שים אותן איפה שהן צריכות להיות בחצי הראשון של הירידה למטה ותדחוף אותן חזק לצדדים.
אני אעשה את זה, אבל חוץ מהברכיים זה נראה בסדר?

החזרה האחרונה עם המוט הריק היתה טובה, והשלישית בסט שאחריו.

בשאר אתה יוצא בגוד מורנינג\יורד לא מכווץ\לוקח תתחת אחורה במקום למעלה.

אבל אתה קרוב לסקוואט טוב, עוד כמה אימונים אני מאמין שתסתדר כבר.

היי לך אלכס המהיר.
תודה, יש לי בעיה כזאת שאני נכנס לסקוואט אני מתרכז בעיקר במשהו אחד ולשאר מקדיש פחות ריכוז..
אז מבחינת פלג גוף עליון זה נראה בסדר? הירידה שלי סה"כ טובה חוץ מהברכיים או שיש לי עוד כמה בעיות?
ומה הכוונה יורד לא מכווץ... לא מושך את התחת אחורה/לא מוציא ברכיים?

• פותח/ת השרשור

סרטון חדש, נראה טוב מבחינת ברכיים ותחת.. מה דעתכם?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אתה רואה?כששוברים מקביל כל הבעיות צפות 🤡
תקפיד להשאיר את כל הגוף מכווץ במשך כל התנועה.
זה שהתנועה באה מהתחת לא אומר שצריך להרפות שרירים אחרים.
ומה הקטע שאתה נדפק במוטות בטחון?זה רק הורס לך את התנועה.
אתה מתמקד יותר מידי בהיפ דרייב ואתה שוכח שגם החזה אמור להעלות בסנכרון עם התחת.
אל תתן לחזה לקרוס למטה בתחילת העלייה, תכווץ את כל הגוף ותשאיר אותו מכווץ כמה שאתה יכול במשך כל התנועה

• פותח/ת השרשור
לא נראה שיש הבדל מול הגרסה הקודמת.
למה? בגרסאות הקודמות אמרת לי שהבעיה היא הברכיים אז הוצאתי את הברכיים החוצה כמו שאמרת, בחצי הראשון של התנועה. שים לב גם שאני לא מושך את התחת אחורה אלא פשוט עולה איתו קודם?
אתה רואה?כששוברים מקביל כל הבעיות צפות 🤡
תקפיד להשאיר את כל הגוף מכווץ במשך כל התנועה.
זה שהתנועה באה מהתחת לא אומר שצריך להרפות שרירים אחרים.
ומה הקטע שאתה נדפק במוטות בטחון?זה רק הורס לך את התנועה.
אתה מתמקד יותר מידי בהיפ דרייב ואתה שוכח שגם החזה אמור להעלות בסנכרון עם התחת.
אל תתן לחזה לקרוס למטה בתחילת העלייה, תכווץ את כל הגוף ותשאיר אותו מכווץ כמה שאתה יכול במשך כל התנועה
אבל לא שברתי מקביל, כל עוד אין לי את הפלטות אני יכול להגיע למקביל בדיוק
ולא חדשת לי כלום מבחינה תיאורטית, מבחינה מעשית אני כנראה לא מספיק זקוף עם החזה בזמן העלייה..

הכי חשוב לי לדעת אם הירידה מתבצעת כמו שצריך, לפחות שאני אוכל להגיד "אוקי את זה לפחות סידרתי"

למה? בגרסאות הקודמות אמרת לי שהבעיה היא הברכיים אז הוצאתי את הברכיים החוצה כמו שאמרת, בחצי הראשון של התנועה. שים לב גם שאני לא מושך את התחת אחורה אלא פשוט עולה איתו קודם?

אמרתי החוצה וקדימה. אבל אתה כן מושך את התחת אחורה רק שבזווית הזאת לא רואים את זה טוב.

• פותח/ת השרשור
אמרתי החוצה וקדימה. אבל אתה כן מושך את התחת אחורה רק שבזווית הזאת לא רואים את זה טוב.
לשלוח את הברכיים החוצה וקדימה (באלכסון) בחצי הראשון של התנועה, ואחר"כ לשמור שיהיו רק החוצה ולא להתקדם.. אני איישם את זה בראשון.
בקשר להיפ דרייב, זה פשוט לא הולך לי. אני חושב על לעלות עם הפלג גוף תחתון, בדיוק כמו שריפטו מראה בסרטון, רק עם חזה מורם, וזה פשוט נראה שהחזה שלי משוטח לרצפה. מה גם שהפעם אפילו לא חשבתי על לקחת את התחת אחורה.

אופקיטה, תפתח את הDVD של ריפטו בדקה 14:12, הוא מדבר בדיוק על זה
תעבור שוב גם על כל הפרק של סקוואט בDVD ותרענן את הזכרון ואת הטכניקה

• פותח/ת השרשור
הקיצר מחר אני אנסה דווקא להוביל תנועה עם החזה ופחות עם התחת, למרות שזה גורם לגלישה, נראה אם זה יסתדר.

---------- התגובה התווספה 06-11-2011 ב 20:50 ---------- התגובה הקודמת הייתה 05-11-2011 ב 23:03 ----------

טוב זה נראה לי הביצוע הכי גרוע שהיה לי מאז ומעולם..

הפעם התמקדתי על לעלות עם החזה בעלייה, לא יודע איך הירידה כל כך מתפקששת לי, אני מוציא ברכיים לצדדים ולוקח תחת אחורה ועדיין גולש.. הסט השני בכלל נראה כמו HB, חוץ מהחזרה הראשונה בסט האחרון אין פה ממש התקדמות. אני כבר לא יודע מה לעשות ביום שלישי, ניסיתי כל מה שאני יודע

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בסדר, המטרה שלי היית לגלות מה גורם לגוד מורנינג, מחר אני אנסה את הכל ביחד ונראה אם הגיע הזמן להתקדם

• פותח/ת השרשור

באמת שנתתי 100% כדי שהטכניקה תיהיה טובה
אבל אני עדיין גולש קצת
לפחות אין GM
מה אני צריך לעשות כדי לבטל את הגלישה לגמרי?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אוךךךךךךךך היום ה130 היה ממש סקוואט מושלם, לא גלשתי, שלחתי את הברכיים קדימה בהתחלה, לא היה GM.. היה לי סרטון וכשבאתי להעביר אותו למחשב גיליתי שהוא נמחק לי איכשהוא ויש לי את הסרטון של ה110 קילו ודווקא הוא היה גרוע יותר מבחינת הגלישה (כי לא הייתי הכי מרוכז) איזה עצבים ;azban

• פותח/ת השרשור
ורד מכווץ. תכווץ כל שריר שקיים מהפטמות שלך ומטה, בעיקר בPC.

יותר טוב. שים את הברכיים איפה שהן צריכות להיות יותר מוקדם.

הפעם שלחתי ברכיים קדימה בהתחלה (אפשר לראות) וירדתי מכווץ, חלק מהחזרות לשמחתי נראות כמו סקוואט אבל בחלק עדיין יש גלישה.. אני יודע שאי אפשר לראות מהזווית הזאת כלום אבל יכול להיות שלא הוצאתי מספיק את הברכיים החוצה.. חוסר ריכוז

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית