הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה במהלך החיטוב

tomerperetz

משתמש מתחיל
262
0
נק' מוניטין:
-33
262
0
אני כחודש וחצי בחיטוב בן 15.5 לא מצאתי תמונות של לפני החיטוב אבל לא חשוב רציתי לדעת כמה אחוז שומן אני נמצא כרגע תודה !
רפוי:

מכווץ:

צד רפוי:

---------- התגובה התווספה ב 22:40 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 22:39 ----------

מצטער על התמונה הראשונה לא שמתי לב שהיא לא הסתובבה

בתמונה הרפויה נראה שאתה מכווץ, או שזה מבנה הגוף שלך שמטעה.
בכל מקרה, אני לא רואה טעם להמשיך לחטב. צא לניטרלי ומשם למסה של כמה כמה חודשים (בודדים) ותחזור לחיטוב עם כוחות מחודשים 😃

כך או כך, בהצלחה

• פותח/ת השרשור
בתמונה הרפויה נראה שאתה מכווץ, או שזה מבנה הגוף שלך שמטעה.
בכל מקרה, אני לא רואה טעם להמשיך לחטב. צא לניטרלי ומשם למסה של כמה כמה חודשים (בודדים) ותחזור לחיטוב עם כוחות מחודשים 😃

כך או כך, בהצלחה

אני עכשיו סיימתי ss וגדלתי בה יפה ועכשיו אני רוצה ללכת על טקסס כמה חודשים טובים חצי שנה פחות או יותר ואז לחטב יפה מה אתה אומר בקשר לחיטוב היום בערב יש לי העמסה ואז אני רוצה להמשיך עוד שבועיים גג שלוש להוריד עוד אחוז משומן שתיים ואני ייצא למסה

אני עכשיו סיימתי ss וגדלתי בה יפה ועכשיו אני רוצה ללכת על טקסס כמה חודשים טובים חצי שנה פחות או יותר ואז לחטב יפה מה אתה אומר בקשר לחיטוב היום בערב יש לי העמסה ואז אני רוצה להמשיך עוד שבועיים גג שלוש להוריד עוד אחוז משומן שתיים ואני ייצא למסה

טקסס??
מה המשקלים שלך בכלל?

• פותח/ת השרשור
130 סקוואט ודדליפט 75 דחיקה 50 פרס 70 חתירה חתירה התחלתי מאוחר והמחיצות נמוכות בגלל פציעה במרפק

130 סקוואט ודדליפט 75 דחיקה 50 פרס 70 חתירה חתירה התחלתי מאוחר והמחיצות נמוכות בגלל פציעה במרפק

אם אתה באמת עושה 130 לחמישייה כל-הכבוד אני אשמח לראות סרטון, מוניטין מובטח.

לדעתי עוד לא מיצית לגמרי את ה-SS, אין לך מה לעבור לתוכניות אחרות.
בנוסף, אתה סתם משגע את הגוף ואת עצמך:
מסה,חיטוב,מסה ואז עוד פעם חיטוב בהפרשים קצרים מאוד, למה?
אם מסה, אז מסה עד סיום התוכנית כמו שצריך בלי להתעסק יותר מדיי באחוזי שומן.
לקראת הקיץ אתה רוצה להיות חטוב?
אין בעיה. תתחיל תוכנית חיטוב כ-חודשיים לפני המועד ויאללה לים עם קוביות.

אבל סתם ככה מסה, לרדת 2% ,לחזור למסה, מה ההיגיון?

• פותח/ת השרשור
אם אתה באמת עושה 130 לחמישייה כל-הכבוד אני אשמח לראות סרטון, מוניטין מובטח.

לדעתי עוד לא מיצית לגמרי את ה-SS, אין לך מה לעבור לתוכניות אחרות.
בנוסף, אתה סתם משגע את הגוף ואת עצמך:
מסה,חיטוב,מסה ואז עוד פעם חיטוב בהפרשים קצרים מאוד, למה?
אם מסה, אז מסה עד סיום התוכנית כמו שצריך בלי להתעסק יותר מדיי באחוזי שומן.
לקראת הקיץ אתה רוצה להיות חטוב?
אין בעיה. תתחיל תוכנית חיטוב כ-חודשיים לפני המועד ויאללה לים עם קוביות.

אבל סתם ככה מסה, לרדת 2% ,לחזור למסה, מה ההיגיון?
אני מכבד את דעתך אבל אני חושב שמיציתי את הss ואני לא יכול להתקדם כל אימון עוד פעם
בגלל זה אני חושב שטקסס יותר מתאימה לי כי אני רוצה ללכת על מסה עם פלוס קטן של250 בערך לתקופה ארוכה ובגלל זה אני רוצה לרדת עוד קצת כאדי שהמסה תהייה לתקופה יותר ארוכה כי אני רוצה להיות עםטקסס לכמה שיותר זמן ואני לא רוצה להיות שמן אחרי תקופה קצרה אבל נראה לי שבשבועות הראשונים אני יילך על ss ושאני ירגיש שאני לא יכול להתקדם מאימון לאימון אני יעבור לטקסס

אחי אתה לא ממצא את הSS עד הסוף..
או שתעלה כמו שצריך או שתעבור לפיצולים ותעלה יותר "נקי"...
כי הSS חסרת טעם אם אתה לא מסיים אותה(תקנו אותי אם אני טועה)..

• פותח/ת השרשור
אחי אתה לא ממצא את הSS עד הסוף..
או שתעלה כמו שצריך או שתעבור לפיצולים ותעלה יותר "נקי"...
כי הSS חסרת טעם אם אתה לא מסיים אותה(תקנו אותי אם אני טועה)..
לא ממש הבנתי אותך למה אם אני לא עושה SS אני חייב לעשות פיצולים מה הקשר ? יש לך עוד תכניות כוח שאתה יכול להתקדם בהם יפה עם פלוס קלורי קטן ואני יחזור לSS בשבועות הראשונים להגיע ל140 סקוואט ודדליפט פחות או יותר ואז לעבור לטקסס

---------- התגובה התווספה ב 22:28 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:30 ----------

עוד חוות דעת בבקשה

אתה יכול לעבור לטקסס אם אתה רוצה. סיבוב שני של SS לא תמיד הולך נורמלי, והרבה אנשים עוזבים את SS בסביבות ה-120-140 סקוואט.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעבור לטקסס אם אתה רוצה. סיבוב שני של SS לא תמיד הולך נורמלי, והרבה אנשים עוזבים את SS בסביבות ה-120-140 סקוואט.
כן גם עוד כמה אמרו לי שהם לא הצליחו בסיבוב שני של SS אני יילך על SS במשך שבועיים שלוש גג ויעבור לחיטוב האחוז שומן שלי הוא 13 + - ?

• פותח/ת השרשור
לא יודע אולי בגלל התמונות אבל במציאות לפני זה היייתי ממש ממש שחיף נראה לי 10 קילו מתחת לגובה וגדלתי מלא מאז כולם אומרים לי את זה אולי בתמונות זה לא כך

• פותח/ת השרשור
אני כן

---------- התגובה התווספה ב 17:41 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:06 ----------

אפשר עוד חוות דעת על אחוז השומן ?

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אני יינסה להוריד עוד אחוז שתיים ואז מסה לתקופה ארוכה ככל האפשר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית