הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Box Squat

Spartacus

משתמש מתחיל
31
0
נק' מוניטין:
1
31
0
1) האם מיקום המוט ב-box squat הוא כמו ב-HB?? או LB?

2) דייב טייט מסביר איך צריך לקום מהקופסה ב-2 סרטונים, אך יש סתירה בניהם.

בסרטון מ-1:23 עד הסוף, הוא מסביר שצריך לקום כשהתנועה מתחילה מהתחת:

בסרטון השני פה 5:57-6:35, הוא מסביר שצריך לקום כשהתנועה מתחילה מהחזה ולא מהתחת, כי מהתחת אפשר ליפול קדימה ולבצע בוקר טוב.

אז מאיפה צריכה להתחיל התנועה כשקמים מהקופסה??

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסירטון הראשון הוא אמר שאתה צריך לכווץ את הגלוטס לפני הקוואדס שאתה קם, בסירטון השני הוא אומר שהתנועה צריכה להתחיל מהחזה, זה לא סותר.

• פותח/ת השרשור
בסירטון הראשון הוא אמר שאתה צריך לכווץ את הגלוטס לפני הקוואדס שאתה קם, בסירטון השני הוא אומר שהתנועה צריכה להתחיל מהחזה, זה לא סותר.

אז אם הבנתי נכון, מתחילים את התנועה מהחזה אח"כ קמים עם התחת ולבסוף מרגישים את כיווץ הקוואדס?

ולגבי מיקום המוט, הוא אמור להיות כמו ב-HB או כמו LB?

---------- התגובה התווספה 04-11-2011 ב 01:42 ---------- התגובה הקודמת הייתה 03-11-2011 ב 19:55 ----------

אני לא מבין, לוקח בדיוק שנייה לרשום HB או LB.

אז מי שיודע/למד Box squat שיגיב.

נערך לאחרונה:
LB

והתנועה לא מתחילה משום מקום. פשוט קום.

אתה רוצה לבצע בוקס סקוואט לאימונים דינאמיים או עבודה כבדה?

• פותח/ת השרשור
LB

והתנועה לא מתחילה משום מקום. פשוט קום.

אתה רוצה לבצע בוקס סקוואט לאימונים דינאמיים או עבודה כבדה?

בסרטונים שהעלאתי ובהרבה אחרים זה נראה כאילו המוט מונח על הטרפז כמו בהיי בר...ולא על הכתף האחורית כמו בלואו...

לאימונים דינאמיים ואולי בשלב מאוחר יותר לכבדים.

לא יודע למה, אבל עושים LB.

יש לך גומיות בכלל?

בכל מקרה עדיף שתעלה סירטונים. בוקס סקוואט לא עושים כמו שריפטו מלמד.

מי קבע שככה מבצעים? אתה מודע לזה שאי אפשר לבצע אותו כמו שאתה מתאר לעומק נורמלי, כן? ובכלל, מה ההיגיון בברכיים מאחורי כף הרגל?

קבעו בWS.
לא התעמקתי בבוקס סקוואט ואני גם לא עשיתי אף פעם אז אני לא יכול להגיד לך מה ההיגיון, אבל ככה מלמדים אצלם. כנראה קשור ליותר עבודה של הPC.

בכל מקרה לא הבנתי אם אתה שואל מתוך התעניינות או מתוך "השיטה שלהם לא טובה" אבל אם זה השני אז תדבר תכלס ותגיד איך אתה חושב שכן צריך לעשות.

ב-WS הם קובעים לעצמם מה הם עושים. גם הסקוואט הרגיל שהם עושים שונה משלך, זה לא אומר ש"ככה עושים".

אתה כן יכול לעשות בוקס סקוואט דומה לסקוואט שריפ מלמד. הוא אפילו מסביר בספר שלו איך עושים אם קראת.

יש לך קישור לסרטון כזה? (אפילו עדיף כמה)
אם אתה מתחרה באירגונים שלהם לגיטימי לבצע כמו שהם עושים. וזה לא משנה אם הסקוואט הרגיל שלהם שונה ממה שאני (או ריפטו) עושים, זה לא הופך את זה לשגוי.

בדיוק כמו שלעשות בוקס סקוואט שונה ממה שהם מלמדים זה לא שגוי.

ולא, אין סרטון. במילא אנשים נורמלים לא עושים בוקס סקוואט.

• פותח/ת השרשור
בדיוק כמו שלעשות בוקס סקוואט שונה ממה שהם מלמדים זה לא שגוי.

ולא, אין סרטון. במילא אנשים נורמלים לא עושים בוקס סקוואט.

בשבילך אולי לא, תן לכל אחד להחליט מה נורמלי בשבילו.

אם לא שמת לב שאלתי משהו אחר, תנסה להתייחס לשאלה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית