הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

"בדואים בסיני עוקרים איברים מגופם של פליטים"

• פותח/ת השרשור kaka
  • פורסם בתאריך

kaka

משתמש פעיל
509
1
נק' מוניטין:
424
509
1
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4143763,00.html

בתחקיר שערכה CNN נטען כי הבדואים עוקרים את האיברים מגופם של אפריקנים המבקשים להגיע לישראל - וסוחרים בהם. על פי החשד, האיברים נלקחו מהפליטים בעודם בחיים

פשוט הזוי שכל כך הרבה מסתננים מנסים להגיע למדינת אפרטהייד ועוד יותר הזוי שחמולות של בדואים שההשראה שלהם היא הנביא מוחמד והקוראן עושים דברים כאלה. באמת העולם השתגע אני לא מבין מה קורה פה. הכיבוש פשוט דפק להם את השכל כנראה הם עושים דברים נוראיים בגללו, הלוואי והיו מפסיקים את הכיבוש כדי שהם יחזרו להיות דוגמה לעולם.

הבדואים? מה פתאום?! הם בכלל אנשי ערך ומוסר. וכל מה שהם עושים כרוך באמונה המיוחדת שלהם והגאווה הלאומית שלהם וה.........טוב נו. אולי כן. אבל רגע, זה לא הישראלים שהצבא שלהם סוחר בגופות ואיברים??? כן כן!! זה בטח התקשורת הימנית מנסה להכפיש את שמם הטוב.

(מונולוג קצר, נפלט לי.)

כן זה הכיבוש .. -_-" , לא נמאס לכם לנסות להצדיק את המיעוט ? אם המיעוט חרא אין מה להצדיק בו , פשוטו כמשמעו , מתי תבינו שלא היה פה כיבוש ולא בטיח , כולם זורקים מילים לאוויר שהם שמעו באיזה הפגנה של אשכנזים בתל אביב וחושבים שזה דברי חוכמה מי ישמע , יאללה אתה לא מרשים אף אחד בזה שאתה שמאלני

"יחזרו להיות דוגמה לעולם" מתי הם היו בדיוק?

תכלס! אין כיבוש אחי! השטחים בכלל ניתנו במתנה מיוסף טרומפלדור (כן כן זה שאין לו יד בגלל מחלה גנטית).
והאשכנזים האלו... אוי האשכנזים האלו הכי גרועים, כל היום מפגינים בתל-אביב הגזענים האלו.

אוקיי בוא ננתח את ה"טענות"(בהיעדר מילה אחרת) שעולות פה
1) למה שינסו לעלות למדינת "אפרטהייד" - כי רוצחים אותם, הם יסבלו את ה"אפרטהייד" שאתה טוען שיש ויעדיפו להישאר בחיים, ואין להם לאן ללכת, במדינות הערביות יהרגו אותם ושאר אפריקה לא יותר טובה מאיפה שהם בורחים.

2)ההשארה של הבדואים הוא הנשיא מוחמד ולכן לא הגיוני שהם יעשו את זה - ההשארה של כל המוסלמים זה הקוראן, זה לא מונע בחלק גדול מהם להפגין כמה שהם ישמחו לשרוף את עצמם כל עוד זה אומר איתם שזה יקח איתם כמה יהודים.

3) הבדוהים מהווים דוגמא כלשהי - זה שכמה בדוהים עושים את זה כביכול לא אומר שכולם עושים את זה, כמו שלא כל יהודי עושה תג מחיר ולא כל ערבי הוא קיצוני.

וכן, האשכנזים האלה הם משהו נוראי.

אני לא מגיב בפורום הרבה, אבל יש פעמים שאני קורא כאלו דברים מפגרים שאני פשוט לא עומד בזה.
"הכיבוש פשוט דפק להם את השכל" "הלוואי והיו מפסיקים את הכיבוש כדי שהם יחזרו להיות דוגמה לעולם"
מתי הם היו דוגמא בעולם? האנשים האלה הם תת רמה תרבותית שלא הביאה שם תועלת לעולם.
וזה דפק להם את השכל? אירן תחת כיבוש? סוקלים שם נשים כאילו אין מחר, במדינות אחרות כורתים לאנשים ידיים בגלל שהם גנבו. על מה אתה מדבר? אלו עמים פרימיטביים שפשוט לא ממש התפתחו.

http://www.jihadwatch.org/islam-101.html
שלא ימכרו לך בלופים רוברט ספנסר יודע את האמת ואומר אותה.

תכלס! אין כיבוש אחי! השטחים בכלל ניתנו במתנה מיוסף טרומפלדור (כן כן זה שאין לו יד בגלל מחלה גנטית).
והאשכנזים האלו... אוי האשכנזים האלו הכי גרועים, כל היום מפגינים בתל-אביב הגזענים האלו.
אם שיעורי ההיסטוריה שלי היו נכונים, ה"פלשתינאים" ניסו לתקוף את ישראל כי הם לא היו מרוצים מההחלטה לחלק את המדינה ל-2: יהודים וערבים -- מכיוון שהם רצו את כל המדינה ולא היו מוכנים להתפשר. הם תקפו --> הם הפסידו ---> המנצח לוקח שטחים --> היכן יש פה כיבוש? אחרי שתקפו אותך, אתה צריך להחזיר שטחים?
זה כמו ש-2 קבוצות על, ישחקו בגמר ליגת האלופות וקבוצה אחת תוביל 3-0 ואז בדקה ה-90 הקבוצה שמובילה תכניס 4 שערים עצמיים, זה בדיוק שווה ערך להחזרת ה"שטחים הכבושים" ממדינת ישראל ל"פלשתין".
ישראל כבר כבשה שער עצמי אחד, קוראים לו סיני.

אם שיעורי ההיסטוריה שלי היו נכונים, ה"פלשתינאים" ניסו לתקוף את ישראל כי הם לא היו מרוצים מההחלטה לחלק את המדינה ל-2: יהודים וערבים -- מכיוון שהם רצו את כל המדינה ולא היו מוכנים להתפשר. הם תקפו --> הם הפסידו ---> המנצח לוקח שטחים --> היכן יש פה כיבוש? אחרי שתקפו אותך, אתה צריך להחזיר שטחים?
זה כמו ש-2 קבוצות על, ישחקו בגמר ליגת האלופות וקבוצה אחת תוביל 3-0 ואז בדקה ה-90 הקבוצה שמובילה תכניס 4 שערים עצמיים, זה בדיוק שווה ערך להחזרת ה"שטחים הכבושים" ממדינת ישראל ל"פלשתין".

מה עם רצועת עזה? יהודה ושומרון?

איזה ערימות של שטויות אנשים מדברים פה!!!!
אתם מערבבים "כיבוש" של פלשתינאים, שלא ניכנס כרגע גם לטעות פה, לבין בדואים!
מה הקשר בין הבדואים ובין כיבוש?
הבדואים בכלל כשמם כן הם - נוודים ! אין להם מדינה לא הייתה ולא תהייה, הם נודדים ממקום למקום.
הקטע הזה שלבדואים יש בכלל ישובי קבע כגון:כסיפה,חורה ואחרים, זה טרנד חדש.
הבדואים ידועים עוד מימי קדם כגנבים ובוזזים והם כמו רוב המוסלמים חיים ע"פ החרב זה חלק מהתרבות שלהם וזה חלק מההווי שלהם.

חסר אנשים שקוצרים איברים וסוחרים בהם?
מה לגבי המאפיה הרוסית(בלי לפגוע בשאר הרוסים) פה בארץ, שהייתה משכירה דירות מאנשים רגילים,חוטפת הומלסים מרחבי הארץ וקוצרת להם איברים מהגוף, תופרת אותם ומשליכה אותם חזרה לרחוב?
ומה לגבי מנדלה? שהיה עושה ניסויים באחים תאומים וכורת מאחד איברים ומשתיל בשני ועוד סיפורי זוועה.
מה לגבי פריצל האוסטרי שכלא שדפק את הבת שלו במרתף במשך 25 שנים! והביא לה 5 ילדים ששניים מהם מתו בגלל התנאים המחפירים ועוד שלושה לא ראו אור יום!

לא חסרים סיפורי זוועה, אין קשר לכיבוש פה! זה לא בוצע ממניעים אידיאולגיים.
אז תפסיקו לזרוק את המילה כיבוש בכל הברה שנייה.
לא כל דבר צריך להשליך לכיוונים כמו כיבוש וכד' , אין ביניהם קשר.

נערך לאחרונה:
אני חושב שהוא צחק עם הקטע של הכיבוש, הוא אפילו הפנה לערך 'סרקזם'.

משה אני לא אכנס איתך לפרטים, מספיק רק להסתכל על השטחים שהיו לנו אז ועל השטחים שיש לנו היום.
כרגע אני לא מביע שום דעה על המצב הזה, רק מציב בפניך את העובדות.
ד"א, איפה למדת היסטוריה, בארץ?

בוא נגיד שזה שהוא הכניס את הבדואים לכיבוש היה אמור להדליק נורה אדומה אצל אלה שלקחו אותו ברצינות.

בוא נעשה סדר. לפי הטיעון שלך השטחים האלה הם שטחים של ישראל והתושבים שם הם תושבי ישראל?

אני חושב שהוא צחק עם הקטע של הכיבוש, הוא אפילו הפנה לערך 'סרקזם'.

משה אני לא אכנס איתך לפרטים, מספיק רק להסתכל על השטחים שהיו לנו אז ועל השטחים שיש לנו היום.
כרגע אני לא מביע שום דעה על המצב הזה, רק מציב בפניך את העובדות.
ד"א, איפה למדת היסטוריה, בארץ?

לא ישבתי לקרוא את כל הפוסט ולחצתי על כל הקישורים.
סימון המילה כיבוש במרכאות היה יכול לתרום להבנה כבר בפוסט הראשון!

טעות שלי.

---------- התגובה התווספה ב 15:32 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 15:20 ----------

בוא נגיד שזה שהוא הכניס את הבדואים לכיבוש היה אמור להדליק נורה אדומה אצל אלה שלקחו אותו ברצינות.

זה הדליק, אבל לך תדע, כבר היו מקרים מעולם...
ראיתי שממשיכים לדבר על כיבוש גם בפוסטים אחרים, אז הרשיתי לעצמי.

קיצור יצאתי שניצל, לחיצה על הקישור לסרקזם היה מבהיר הכל.

טוב. השכנים שבחרנו לא היו מופיעים בגרסת הילדים של דירה להשכיר. ורק צריך לדאוג שהבריונים מסביב יישארו בגודלם הטבעי ולא תהיה להם גישה לחומרים אסורים או תרופות.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית