ייעוץ איך לשלב 3 אימוני כוח, 6 אימוני אירובי ועבודה על רגליים?

LightWeight

משתמש קבוע
1,396
2
נק' מוניטין:
789
1,396
2
אני עובד FBW ללא רגליים 3 פעמים בשבוע ועושה 6 אימוני אירובי בשבוע (2-3 ריצה והשאר אופניים\סטפר של בין שעה לחצי שעה). אני חייב, אבל חייב לחזור לעבוד על הרגליים מכיוון שהן קטנו לי מאוד ואני באמת צריך להתחיל לעבוד את הכוח המתפרץ שלי. חשבתי לתסף את האימונים ב3 סטים של סקוואט ו3 של מכרעיים- אבל הבעיה היא שאני לא מוצא מקום להכניס אותם! אני מאוד מפחד שכל העומס על הרגליים ישפיע לבסוף של הבריאות או השריר ואני ימצא את עצמי עם פציעה. איפה אני יכול להכניס את אימון הרגליים?

תלוי איזה אימוני אירובי הוא עושה. אם זה ריצות בעצימות קלה~בינונית, ולזמן לא ארוך, עד 40 דקות נגיד, אז לא ניראה לי שיש סכנה לפציעה.

אני לא מבין למה הגודל של הרגליים מהווה לך כל כך הרבה חשיבות. אתה יכול להסביר לי למה?

• פותח/ת השרשור
6 אימוני אירובי נשמע קצת מוגזם לא? תוריד משם.
אני מתאמן ליום סיירות- בינתיים אני לא יכול להוריד את האימוני אירובי (לפחות עד שאגיע לריצת 4000)

בלי רגליים זהלא FBW
אז HBW- half body workout
נראה שאתה באובר טריינינג.

ואתה קובע את זה על פי?
אני בינתיים מתקדם בשני הכיוונים- גם האירובי וגם הכוח בצורה טובה. הייתי כבר באוברטריינינג ואני יודע לזהות מתי אני במצב הזה.

• פותח/ת השרשור
תלוי איזה אימוני אירובי הוא עושה. אם זה ריצות בעצימות קלה~בינונית, ולזמן לא ארוך, עד 40 דקות נגיד, אז לא ניראה לי שיש סכנה לפציעה.

אני לא מבין למה הגודל של הרגליים מהווה לך כל כך הרבה חשיבות. אתה יכול להסביר לי למה?

גודל פחות חשוב לי מאשר כוח מתפרץ- מה שאני אשיג רק עם עבודה כבדה ואיכותית על הרגליים+ אימוני ספרינטים

תוריד אימוני כוח לפעם בשבוע תחתון ופעמיים עליון

איך אימון פלג גוף תחתון אמור להראות לדעתך? סקוואט מכרעיים דדליפט לג פרס ותאומים יספיק ? מה טווח החזרות שכדאי?

סקוואט 5X5 זה רעיון גרוע
הוא לא יעבוד עם משקל מספיק כבד
עדיף פרמידה ל5/3
אחר כך להשלים נפח עם תרגיל עזר אחד או שניים

• פותח/ת השרשור
חפש באתר של דפרנקו ME תחתון ~
או אימוני תוך כדי העונה

קראתי קצת ובניתי בערך תוכנית- חוות דעת תתקבל בברכה:
בוקס סקוואט (אם הספסל במכון נמוך מספיק, אם לא סקוואט רגיל) 3X5- כל אימון מעלה משקל סטייל SS

לאנג'ים 3X12 בסמית' (?)

דדליפט רומני 3X12

אולי אחרי זה 30 דקות אופניים בהתנגדות רצינית כדי לסחוט את המירב מהשריר?

סקוואט 5X5 זה רעיון גרוע
הוא לא יעבוד עם משקל מספיק כבד
עדיף פרמידה ל5/3
אחר כך להשלים נפח עם תרגיל עזר אחד או שניים

למה הוא צריך משקל כל כך גבוה? בשביל הצבא זה יהיה פונקציונלי יותר לעבוד על להתמודד עם נפח גבוה.

אני מתאמן ליום סיירות- בינתיים אני לא יכול להוריד את האימוני אירובי (לפחות עד שאגיע לריצת 4000)

אז HBW- half body workout

ואתה קובע את זה על פי?
אני בינתיים מתקדם בשני הכיוונים- גם האירובי וגם הכוח בצורה טובה. הייתי כבר באוברטריינינג ואני יודע לזהות מתי אני במצב הזה.

👏👏
בכל אופן לנושא הפוסט,לדעתיאתה מחמיר עם עצמך לפני היום סיירות..אני הייתי עובר למתכונת של תוכנית כוח אבל סקוואט פעם בשבוע ו3 אימוני ריצה (ש2 מתוכם זה אינטרוולים)

• פותח/ת השרשור
👏👏
בכל אופן לנושא הפוסט,לדעתיאתה מחמיר עם עצמך לפני היום סיירות..אני הייתי עובר למתכונת של תוכנית כוח אבל סקוואט פעם בשבוע ו3 אימוני ריצה (ש2 מתוכם זה אינטרוולים)

הייתי שמח לעבור למתכונת כוח אבל אין לי חגורה להעמיס משקל על עצמי ככה שהמתח והמקבילים יהיו בעייתיים. חשבתי בכלל לקפוץ מעל הפופיק ולעשות 3 סקוואטים בשבוע אבל הרגליים לא יקרסו תחת העומס?

את האינטרוולים אני אתחיל בקרוב, אני רוצה להגיע ל4000 ב20 דקות ומשם אני שובר את האימוני ריצה ל א'- ריצת 4000 קצב 12, ב'- ריצת אינטרוולים 6X1000, ג'- אימון ספרינטים\ספרינטים בעליה.

ניראה לי אני פשוט אמשיך לעבוד כרגיל אבל באימןו של יום שלישי אני אכניס אימון סטייל ME תחתון של ווסט סייד ונסגור עניין.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית