הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ השפעת דרופ סט וחשיבות שינוי תוכניות אימון

• פותח/ת השרשור Ziv195
  • פורסם בתאריך

Ziv195

משתמש מתחיל
66
1
נק' מוניטין:
1
66
1
מה הן ההשפעות של אימוני דרופ סט ועל איזה שרירים בד"כ מבצעים אותם?

וכל כמה זמן כדי להחליף תוכניות אימון? השינוי צריכה להיות משמעותית?

אפשר לעשות דברים נכונים -נכון,דברים לא נכונים - נכון,דברים לא נכונים - נכון ודברים לא נכונים לא נכון.
דרופ סטים לרוב האבסולוטי של משתמשים מתחילים ומתקדמים לא מועילים לשום מטרה.
תקופות החלפת תוכנית זה מאוד אינדיבידואלי,בהתאם לנסיון,מטרות והשגים אישיים.
תונית בסיסית עם דגש על תרגילי ליבה בלי "כל המסביב" לא מחליפים עד שתיהיה חזק בהגזמה,רק אז תתחיל בכלל לחשוב על להחליף למה להחליף.

• פותח/ת השרשור
ותוכנית בסיסית למתחיליםיכולה להיות FBW?
אני אגיד לך פשוט אני בא לאימון נותן 200 מעצמי עולה במשקילם יפה מאוד מגיע עד לכשל וגם בכשל נותן 500 אחוז ואחרי חצי שעה אני מרגיש שלא נתתי מספיק מעצמי ושאני יכול יותר
יש לי מוטיבציה מטורפת ואני רוצה לנצל אותה כמה שיותר

אפשר לעשות דברים נכונים -נכון,דברים לא נכונים - נכון,דברים לא נכונים - נכון ודברים לא נכונים לא נכון.
תונית בסיסית עם דגש על תרגילי ליבה בלי "כל המסביב" לא מחליפים עד שתיהיה חזק בהגזמה,רק אז תתחיל בכלל לחשוב על להחליף למה להחליף.
חחח ענק!!! עם שאר הדברים אני מסכים לגמרי.

אני מודה שהופתעתי מהתשובה שלך תמיד הייתי בטוח שאתה בעד דרופ\סופר סטים למניהם

אני מודה שהופתעתי מהתשובה שלך תמיד הייתי בטוח שאתה בעד דרופ\סופר סטים למניהם

תיהיה בטוח שאהי בעד.אבל לכל נוכחים זה חסר תועלת לחלוטין. הטופיק סטארטר שאל אם זה טוב בישבילו.

כמו שאנטון אמר עזוב את זה עד שיהיה לך בסיס יפה בתרגילים הבסיסים, עד אז הם אמורים להיות רוב האימון שלך.

תתחזק ואז תחשוב כבר על להוסיף סטים\מבודדים\ חזרות\ דרופ סטים.

---------- התגובה התווספה ב 08:37 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 08:36 ----------

תיהיה בטוח שאהי בעד.אבל לכל נוכחים זה חסר תועלת לחלוטין. הטופיק סטארטר שאל אם זה טוב בישבילו.

מאיזה משקלי עבודה כבר היית אומר שזה יכול להיות יעיל?

זה לא ממשקלי עבודה. זה קרור אך ורק לפאזה האחרונה של הכנות לתחרות,החל מכמה שבועות ליפני,כאשר משקלים יורדים משמעותית בגלל הדיאטה וחייב להגיע למיצוי מירבי . מטרת תקופה הזאת- לעשות שייפ,לתת לריר צורה ועומק,אלו שאין להם כמות גבהה יחסית של שריר,אין להם ממה לעשות שייפ הזה-ייצא להם "חריטה על עצמות"

זה לא ממשקלי עבודה. זה קרור אך ורק לפאזה האחרונה של הכנות לתחרות,החל מכמה שבועות ליפני,כאשר משקלים יורדים משמעותית בגלל הדיאטה וחייב להגיע למיצוי מירבי . מטרת תקופה הזאת- לעשות שייפ,לתת לריר צורה ועומק,אלו שאין להם כמות גבהה יחסית של שריר,אין להם ממה לעשות שייפ הזה-ייצא להם "חריטה על עצמות"
חחח אנטון אתה ענננקקקק (הי הי לא פיזית כן 😛) אתה רשמית האיש הכי מצחיק פה בפורום.

חחח אנטון אתה ענננקקקק (הי הי לא פיזית כן 😛) אתה רשמית האיש הכי מצחיק פה בפורום.

אני מטריל איך שאני יכול. אף אחד לא לימד אותי לעשות את זה בצורה מקצועית. אין מאמרים בפורטל.🙄

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית