עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חחח ענק!!! עם שאר הדברים אני מסכים לגמרי.אפשר לעשות דברים נכונים -נכון,דברים לא נכונים - נכון,דברים לא נכונים - נכון ודברים לא נכונים לא נכון.
דרופ סטים לרוב האבסולוטי של משתמשים מתחילים ומתקדמים לא מועילים לשום מטרה.
תקופות החלפת תוכנית זה מאוד אינדיבידואלי,בהתאם לנסיון,מטרות והשגים אישיים.
תונית בסיסית עם דגש על תרגילי ליבה בלי "כל המסביב" לא מחליפים עד שתיהיה חזק בהגזמה,רק אז תתחיל בכלל לחשוב על להחליף למה להחליף.
פעם שאלתי את זה ולא קיבלתי תשובה חד משמעית. תודה!
ומינוס כפול מינוס זה לא פלוס?
אפשר לעשות דברים נכונים -נכון,דברים לא נכונים - נכון,דברים לא נכונים - נכון ודברים לא נכונים לא נכון.
דרופ סטים לרוב האבסולוטי של משתמשים מתחילים ומתקדמים לא מועילים לשום מטרה.
תקופות החלפת תוכנית זה מאוד אינדיבידואלי,בהתאם לנסיון,מטרות והשגים אישיים.
תונית בסיסית עם דגש על תרגילי ליבה בלי "כל המסביב" לא מחליפים עד שתיהיה חזק בהגזמה,רק אז תתחיל בכלל לחשוב על להחליף למה להחליף.
אני מודה שהופתעתי מהתשובה שלך תמיד הייתי בטוח שאתה בעד דרופ\סופר סטים למניהם
תיהיה בטוח שאהי בעד.אבל לכל נוכחים זה חסר תועלת לחלוטין. הטופיק סטארטר שאל אם זה טוב בישבילו.
חחח אנטון אתה ענננקקקק (הי הי לא פיזית כן 😛) אתה רשמית האיש הכי מצחיק פה בפורום.זה לא ממשקלי עבודה. זה קרור אך ורק לפאזה האחרונה של הכנות לתחרות,החל מכמה שבועות ליפני,כאשר משקלים יורדים משמעותית בגלל הדיאטה וחייב להגיע למיצוי מירבי . מטרת תקופה הזאת- לעשות שייפ,לתת לריר צורה ועומק,אלו שאין להם כמות גבהה יחסית של שריר,אין להם ממה לעשות שייפ הזה-ייצא להם "חריטה על עצמות"
חחח אנטון אתה ענננקקקק (הי הי לא פיזית כן 😛) אתה רשמית האיש הכי מצחיק פה בפורום.
אחי אתה לא צריך מאמרים בפורטל. אתה עושה עבודה מצויינת גם ככה 😉אני מטריל איך שאני יכול. אף אחד לא לימד אותי לעשות את זה בצורה מקצועית. אין מאמרים בפורטל.🙄
אחי אתה לא צריך מאמרים בפורטל. אתה עושה עבודה מצויינת גם ככה 😉