הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בחירת תפריט ואבקת חלבון

idos103

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
אני בן 16.5 גובה 1.79 משקל 74 קג.
אני מתאמן כבר 5 חודשים חודש בFBW ו4 חודשים בתכנית AB שהוחלפה כל חודש.
רציתי לדעת מה עלי לעשות מסה או חיטוב.
ובנוסף אני מתחיל כמובן ולא מבין במיוחד בנושא תוספי המזון ורציתי לדעת איזו אבקת חלבון מומלצת לי לקנות? והאם זה תלוי במסה או חיטוב שאני ייעשה.

אני יודע שהמסה או החיטוב תלויים כמובן באחוזי השומן אך אני לא יודע איך לבדוק זאת. אשמח לשמוע כיצד בודקים את אחוזי השומן בגוף.
תודה לעוזרים!

כמו שאמרת להתחיל מסה זה קשור באחוז שומן אם אתה אחוז שומן גבוה אין טעם להתחיל מסה תעלה תמונה שלך בפרונט מצב רפוי ומכווץ לפורום "תמונות חברי האתר" והם ייתנו לך הערכה דיי מדוייקת בקשר לאבקה יש כאלה שבחיטוב יעדיפו אבקת ISO אני אומר לך על אבקה אמינה וזולה כמו אינרקטיב שבאתר גם זול וגם אחלה ערכים אני ממליץ טעם בננה או קרם עוגיות

יש כל מיני שיטות לבדוק קליפר והמכשירים הדומים למינהם לרוב לא נותנים הערכה מדוייקת! ויש בדיקה נראה לי במכון וינגייט שנותנת הערכה מאוד מדוייקת אבל עולה בהתאם פשוט תעלה תמונה אחי מה הבעיה?

• פותח/ת השרשור
רציתי לדעת איזו אבקה הכי מומלצת מהחנות IB? חשבתי על PERFECT WHEY
לדעתי הכי טוב זה אבקת חלבון מי גבינה ולא איזולאט. יש עוד הצעות בטווח המחירים של 350שח?

סתם שתדע, גם אייזולט הוא חלבון מי גבינה. פשוט האייזולט מרוכז יותר מבחינת חלבון.

תקנה אינטראקטיב. אחלה של חברה ויש לך הנחה של 10% כגולש ב-LBS. טעם שוקולד מעולה 😃

1. תעלה תמונה ונוכל להעריך את האחוז שומן שלך, ולפי זה תוכל לדעת אם אתה צריך מסה\ חיטוב. לפי הנתונים שלך אני יכול להעריך שאתה צריך מסה אבל תעלה תמונה בכל זאת.

2. אתה צריך להגיע לX גרם חלבון ביום ( בדרך כלל 2 גרם פר קילו משקל גוף), אם אתה מתקשה\ לא יכול להגיע ל-X גרם הזה, כדי לתסף באבקת חלבון כי זה יותר נוח, יוצא יותר זול וכו' וכו'.

לגבי אבקת חלבון מומלצת או לא, מה שחשוב בסוף זה הבדיקות מעבדה של אותה אבקה, הטעם שלה, הערכים והמחיר.
רק שתדע שאבקת חלבון לא תנפח לך את השריר וגם לא תגדיל אותו, מה שכן "ינפח ויגדיל" את השריר זה כמות החלבון שיהיה לך בתפריט+ תכנית אימונים אידיאלית.

מקווה שעזרתי 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית